[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Tervitused külastajatele!

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Tervitused külastajatele!

Lõõgastumiseks koguneb rahvas kõrtsi ja arutab ilmaasju... Vestlusfoorum omavaheliseks suhtlemiseks.

Moderaatorid: surra, mart, Teemon, Irve, Priist, Kõrtsmik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ghostwizard 21:24 20. Dets 2003

Vana ma olen? Kogu vajub murdsekundiks mõttesse,...pole eriti arvestust pidanud. Aeg lihtsalt libiseb mööda, muide ma pole surematu, ma polnud seda alguses ja mind ei saa ka selleks nüüd nimetada. Pikka aega olin samas nii elav kui vaim, nüüd olen palju enam vaim. Olen see kes ma olen, surm mind ei taha ja ehk ongi nii parem. Kuigi alguses otsisin seda, rändasin ringi aastaid enne kui asjaga leppisin. Need aastad olid pikad...
Ghostwizard
Arhimaag

Kasutaja avatar

PostitusPostitas necromancer 3:58 21. Dets 2003

jack jääb nende sõnade peale mõttesse, haigutab korraks ja lausub natuke tüdinult Ühesõnaga mingi mõtetu vend...
aga jah... vaadake, et te laua all potte segi ei aja! Mul on ka seal hulpivate organitega anumaid... Kas armsale Nualale on ka minu pahad kombed külge hakanud?
Keegi teine...
necromancer
Ruunimeister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas fey 4:04 21. Dets 2003

Ei, mulle on hoopis üks needus kylge hakand... isegi yhest kohast teise end jamadeta transportida ei saa... Nuala rüüpab teed ning jätkab: ma proovin midagi enam mitte manada, aga kuri harjumus on see, mis mulle nüüd jamasid tekitab, naeratab ta kibedalt ning võtab järgmise lonksu teed...

krt, suhkurt on vähe! hyyab ta järsku ning lausub midagi... tee sisse kukub poole meetri kõrguselt 1x1x1cm mõõtmetega perfektne suhkrutükk, mis tassist natuke teed lauale pritsib. Nuala ohkab ning segab suhkurt tassis.
fey
Tõeotsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas logerin 6:51 21. Dets 2003

Noormees muigab, kui Jack hakkab vanusest r22kima ja sirutab k2e v2lja ja v6tab 6hust sinna tekkinud h66guva sigari ja asub seda popsutama. Aga jah, ma viimasel ajal olen mingis imelikus seltskonnas ringi viibinud, lausa vahepeal ei saa ilma vanadele h22dele aegadele m6tlematta. Noormees n6jatub mugavamalt tooli seljatoele ja naudib hetke ilu. Neh, mis neist aegadest ikka heietada, isegi samast j6est ei saa enam kaks korda yle minna..... T6esti huvitav ja imelik juhus, et meie kolm siia k6rtsi sattusime...Teed veel 2kki keegi, v6i midagi muud?
Kõrini sellest, et k6ik kirjutavad siia midagi igavat.
logerin
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ghostwizard 16:00 21. Dets 2003

Kogu pöördub Jacki suunas ja lausub: Kui ma tahan, võin näha seda, mida su tulevik toob. Iseäranis kas ma seda teen, tuleviku vaatamine on keerukas, see mis on tulemata on ebakindel. Põhjuste ja tagajärgede jadad ning saatus, juhus, õnn ja ettemääratus mõjutavad ka seda. Ma võin sulle rääkida ühtteist kui soovid, elav.
Kogu seisab seal tunduvalt vägevamana ning jäisust õhkub ta ümber...
Ghostwizard
Arhimaag

Kasutaja avatar

PostitusPostitas necromancer 17:25 21. Dets 2003

Mida sa veel ei taha osata? nagu ma juba vihjasin, on vestlus meie vahel lõppenud, sest sinust ei saa just eriti arukat vestluskaaslast. Kõik millest sa oskad rääkida, on seotud enda kiitmisega. Kõik mida ma su kohta teada olen saanud on see, et su näkane EGO lihtsalt ei lase teisel inimestel rahulikult kõrtsis maailma asju arutada. Oleks sul veel midagi tarka öelda...ennustada? sa ei oska argumentegi moodustada... surev.

Jack pöördub taas huntmehe ja Nuala poole Tore teid siin näha, millega te vahel tegelenud olete. Nuala sina ka neetud? Siis oleme seda vist kõik kolmekesi... äkki teeks klubi... Neetud vms
Keegi teine...
necromancer
Ruunimeister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ghostwizard 17:49 21. Dets 2003

Kogu turtsub endamisi: Ei kiitnud ma end midagi, aga mis seal ikka. Mats jääb matsiks ja saagu ta ise oma tulevikuga hakkama. Kogu kaalutleb hetke, kas uurida Jacki mõtteid, aga lööb käega ja kaob ootamatult, ilmudes välja kusagil kõrtsileti ääres.
Ghostwizard
Arhimaag

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Cygnus 18:05 21. Dets 2003

Nimetu ohkab pettunult.. peaks mingid draakonid kuskilt hankima.. ehk siis hakkab ometi äktshion..
Mirieli poole pöördudes (kes on vist ikka veel seal).. ega sa tea, kust võiks ühte tuld, või parem hapet, purskavat lohet saada? ja võibolla oleksid ka nii isasse, et proovid ise kaost tekitada?
viimasele küsimusele järgnes väga (l)ootuslik pilk..
Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme..
Cygnus
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas necromancer 18:32 21. Dets 2003

Jack vaatab õnnetult ööliblikale Sardenile järgi ja lausub natuke väsinult:
Ma lõpuks taipasin, kes isand Sarden on ja tagantjärgi meenutades on ta üks haledamaid kõrtsinarre, keda ma näinud olen. Natuke naljakas ta küll oli, aga stiilist jäi puudu. Või mis teie arvate? Ja nagu ta ütles, tulevikus me peame ise hakkama saama ja ennast lõbustama, natuke kurb küll... ta oli kõigest hoolimata vana ja pikkade kogemustega narr.
Keegi teine...
necromancer
Ruunimeister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas logerin 18:50 21. Dets 2003

Kõrini sellest, et k6ik kirjutavad siia midagi igavat.
logerin
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ghostwizard 19:02 21. Dets 2003

kapuutsi alt kostub vaikne hääl: Muidugi teeme me oma saatust ise, aga paljud asjad võtavad oma kuju enne toimumist ja need, kes pole enam nii materiaalsed, võivad seda palju vabamalt näha, kui parimgi diviner. See poleks ennustus, vaid ettekuulutus. Veel kirjutamata lugu, mida pole hakatud kirjutama. Ned, kes peavad mind mingiks kõrtsinarriks, ärgu arvaku et ma millekski muuks, kui ainult ähvardusteks ja kiitlemiseks võimeline pole.
Ghostwizard
Arhimaag

Kasutaja avatar

PostitusPostitas necromancer 19:03 21. Dets 2003

Keegi teine...
necromancer
Ruunimeister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ghostwizard 19:20 21. Dets 2003

Kogu kuulab seda juttu ja see ei meeldi talle eriti. Nüüd veel peetakse teda neetud narriks. Kogu turtsub üsna ärritunult ja vannub endamisi. Ootamatult tehib tal väike mõte ja ta lausub:

Leidke saladus mis mind seob,
saladus mis seob mind maailmaga,
leidke miks surnute ilmas ma pole veel.
Kui sellelt saladuste vari kaob,
siis kaon mina siit maailmast,
paika kuhu viivad surnute teed.
Ghostwizard
Arhimaag

Kasutaja avatar

PostitusPostitas fey 19:26 21. Dets 2003

Nuala naeratab Jacki ja huntmehe jutu peale kavalalt ning sõnab: Mis mõttega te ennast närvi ajate selle...eee...kylmunud narri pärast? Ma usun, et teil on targematki teha kui selle härraga vaielda, kuna ta on omandanud oskuse ignoreerida kõiki tema pihta suunatud väiteid ning lihtsalt ajab oma joru edasi... Ma pakun et ta isegi ei kuulagi teie juttu ja tahab vaid meile tõestada kui sünge tegelane ta on...

Seejärel valab ta omale veel teed, laseb õhust sinna 4 perfektset suhkrutykki potsatada ning jätkab: Needused on huvitavad asjad kyll...Aga veel huvitavam oleks teada, kuidas ja mille tõttu nad kylge hakkavad. Mul hakkasid jamad pihta siis, kui ma yhe tuttava juures veini jõin paar kuud tagasi... Teate kyll, see metsanõid... OI...

Neiu rohelises jääb mõttesse...
fey
Tõeotsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas necromancer 19:42 21. Dets 2003

Jah, Nuala, ta ei pane meid tähele, aga see tuleneb ilmselt needusest. Ta just esitas meile vihje. Kui me talt selle needuse maha võtaksime, siis ta lõpuks sureks maha ja kõik oleks õnnelikud. Niisiis peame kuidagi teada saama kuidas.
Küsimus kõigile: kas keegi teab, kuidas NEETUD NARRI oma kurvast saatusest vabastada???
Äkki peaks mõne ta nalja üle naerma... või talle raha pakkuma... ma pole ekspert, aga mulle tundub, et see needus süveneb temas.

ahjaa... Nuala, kas sa oled proovinud tolle nõiaga kuidagi ära leppida?

Jack toetub mugavamalt lauale ja jääb mõttesse.
Keegi teine...
necromancer
Ruunimeister

EelmineJärgmine

Mine Kuldlohe kõrts

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll