Uhhh.
Mul olid kunagi jõhkrad migreeni hood paar päeva peale menstruatsiooni (siis ma kaalusin mingi alla 60ne kilo kah). Tulid kilod juurde, kadusid ka päevadejärgsed migreenid (oi, need olid rõvedad).
Igasugune ving on jama jah. Ja sool... Äkki tarbid pigem meresoola? Tavalise keedusoola puhul tunnen, et ajus kisuks miskid veresooned justkui rõvedalt tuksuma.
Kõiksugused asjad, mis vere panevad teistmoodi liikuma tavalisest ajast, tekitavad migreeni - nii olen aru saanud. Küll võin väljaheidetevärvumiseni punapeeti süüa ilma, et midagi juhtuks
Ja lisaks. Valu EI TOHI kannatada. Seega, kui tuleb, kohe rohi sisse.
Solpadeinist aga nii palju minu puhul: ilmselt olen ma lollakas, aga ainus käsimüügivaluvaigisti, mis mulle mõjub, on ibumetin. Mul võtab see kõige kiiremini ära mis tahes valu. Kuigi teinekord on tavaline laks 800mg.
Augustis sattusin EMOsse üsna tõsise asjaga. Tööl polnud valuvaigisteid ja toodi mulle siis Solpadeini ja ma ei tea, mida kõike veel (endal polnud ibumetini kaasas ja pohmaka tegelased olid tööl kõik ära tarbinud, lollakad). Solpadeini keerasin ma endal naha vahele äkki 5 tabletti ja siis seda miskit muud asja veel 5 - ainus asi, mis juhtus, oli see, et ma olin kergelt pilves, aga valu oli alles ja kõndimine üsna raskendatud
Ilmselt need ravumid on individuaalsed.
Lisaks... Kui tarbid maitseaineid, siis tarbi pigem värskeid ja niiöelda rohelisi, mitte neid soolasid sisaldavaid. Väldi, kui on võimalik
Valu ei ole asi, mida taluma peab