Surra, äkki sa pead täpsustama, mida see, millest sa alustasid, üldse tähendab. Et mis oli asja olemus.
Ma näen siin lihtsalt Väga Suurt Mõõdarääkimist. Milles muide tundub olema ka juhtunu algpõhjus.
Ei tule ju kohe selle pealegi, et asja võidakse hoopis "nii" vaadata, kuna sina oled harjunud "hoopis nii" vaatama. Netikultuur, sealsed etiketireeglid, terminid jne.
Sinule tähendab jah,no näiteks "tulemüür" ühte asja, aga kui sa lähed ja seletad kellegile "tulemüüri" vajalikusest, siis tema vastab, et tema server asub keldris betoonkuubikus, ei sinna tuli nii lihtsalt ligi ei pääse:) Või et soovitusele "tee copy" tuleb vastus "meil ei ole kombeks ei ennast ega teisi kopeerida!" jne.
Mida üldse tähendab sinule küsimus "kas ma võin oma koduleheküljele panna viite Teie kodulehekülje kohta?". Miks seda üldse küsitakse ? Miks seda üldse tehakse? Ja mis siis ikkagi oli see, mis sind nõnda kõvasti ärritas ?
Millegipärast tuleb mul siinkohal meelde Zoibergi mure "koleda kiriku" üle. Tea, mix seda oli vaja seda probleemi siin, Drägonifoorumis, tõstatada?
Mina olen kunstiharidusega inimene, mulle meeldivad ilusad inimesed ja noor inimene on ju ilus — loodus ongi loonud noored seepärast kauniks, et neid hoitaks, armastataks ja aidataks suureks kasvada!