Mul ple mingit identiteedikriisi....mingi aeg oli....hetkel mitte....ma olen nagu tulejõgi...ülivoolav ja põletan kõik, mis mu teel ees seisab...isegi kui tean, et ma ise kustun oma eesmärki täide viia püüdes...mu au on liiga suur....lähedastele ei taha haiget teha...aga kõigile muudele...hoidke alt.....
Ma ei ole ebanormaalne...ma arvan endast liiga palju vist isegi....nii on mulle korduvalt öeldud....ma olen puutunud lihtsalt kokku suuremate probleemidega inimestega....
muideks...ausalt öeldes Aluspesu nimelisel kutil oli jube tore Britni post naera end herneks....
mu elu põhimõte oleks:kõik on nii nagu mina tahan.........surm sellele, kes minu territooriumi ja elu häirima tuleb!
Se teooria, et Paadikapten oma naispiraatidega unistuste paradiisi sõidab on väga lahe...mul oli samasugune unistus...tegelt ma olen paadis kogu aeg unistuste ranna poole aerutanud...nüüd sain paati näitsiku kah....sõit läheb kohe kiiremini....ja üldiselt läheb mul kenasti...ma ei ole melanhoolne....ma olen liiga lõbus isegi....
Mul ei ole kahjuks praegu midagi paremat peas mida sellel teemal veel öelda.....iseenda hingel peab hea olema....ärge suruge seda purki....laske sel vabalt voolata.....