[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Tervitused külastajatele!

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Tervitused külastajatele!

Lõõgastumiseks koguneb rahvas kõrtsi ja arutab ilmaasju... Vestlusfoorum omavaheliseks suhtlemiseks.

Moderaatorid: surra, mart, Teemon, Irve, Priist, Kõrtsmik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Posija 14:57 13. Jaan 2004

Endiselt ukse kõrval istuv Trubaduur kummardub halli riietatud haldja poole, kes äsja tema lähimasse lauda istus:
Tere tulemast Kuldlohe Kõrtsi! Aga ole ettevaatlik, sest siinviibijad ei ole sageli need, kes nad esmapilgul paistavad olevat. Näiteks härra, kes sinult hetk tagasi tellimuse võttis ei ole kindlasti mitte Kõrtsmik. Kõrtsmikku on siin väga harva näha olnud - meil on iseteenindamine... :)
Tehtud!
Posija
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas chloe 15:18 13. Jaan 2004

Haldjas sammub elegantselt seina ääres oleva laua äärde, mis võimalikult suure vahemaa tema ja preestri laua vahele jätab, ja istub maha nii, et kahtlast tegelast silmas pidada saab ning hakkab kergelt naeratades jutustama: " Õunaamps on pidevalt nende tegemisi jälginud. Sellest ajast peale, kui nad lõpuks idas puruks löödi, milles oli ka teil väike osa, on nad tegutsenud n.ö põranda all, väikeste salkadena. Ma arvan, et neil mõlgub meeles väike kättemaks. See siin on küll üksi, aga ta võib olla kõigest spioon, kes su ära tundes ülejäänud salga kokku kutsub.
Minu arvates on kaks valikut, kas ta vaikselt mingi hetk manalasse saata, mida ma ei soovita, enne kui ta jõuab teised kohale kutsuda, ja usu mind, nad leiavad võimaluse, ega sa igavesti siin istu. Teine võimalus on põgeneda, mul on hobune. Mõtle veidi. Aga nüüd minu juurde.
Minu nimi on Eldóril. Nagu mu välimusest võib järeldada, on mu vanemad erinevatest haldjarassidest. Lühidalt: isa, kes on tumehaldjas, läks valitseja nimel saadikuna hallhaldjate juurde, sealt kiirelt ja häbistatult lahkudes tõi kaasa minu. Kasvasin isa juures, aga lahkusin mingi aeg, sest tundisin ennast võõrana. Edasi sattusin ühe kindluse n.ö valitsejaks, mis oli küll rohkem needus ja vangistus, aga sellest kunagi hiljem pikemalt. Sain kavalusega lahti, ja nüüd juba mõnda aega vabadust, elu nautinud, rändan ringi, et näha, et teada saada, tülidest ja sõjast hoidun, nii palju kui võimalik. Aga tundub, et sekeldused leiavad mind ise üles. Hetkel teen seda, mis Õunake, nagu sina teda kutsud, palus teha, ja siis lähen edasi."
Vana skinhead õpetab noort
-Poju, kujuta ette,et jalutad metsas ja äkki ronib põõsast välja inimene,i melikult riides, naeratab, kaasas on kitarr ja käes on kepp. See on larpar ja jumal tehku nii, et sa teda hipiga segi ei ajaks...
chloe
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 15:26 13. Jaan 2004

Kummaline elukäik, arvab Thekla. Tavaliselt tulevad ikka naised kiiresti ja häbiga tagasi. Aga mõtle nüüd ise - mis abi oleks meil siit lahkumisest. Isegi su hobune ei päästaks meid. Nii et kui sa tahad pea ees hukatusse tormata, siis mina sind keelama ei hakka, mina siit igatahes ei liigu. Minu silmad on siin näinud vägevaid võlureid ja vapraid sõdalasi, nende seltsis kõrtsis istuda on märksa turvalisem kui jälle kuhugi tundmatusse pageda. Ma olen seda piisavalt kogenud, ei taha enam.
Shadow
Saladuste kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas chloe 15:51 13. Jaan 2004

" Vaata, mind nad ei tunne. Ma ei usu, mind lihtsalt varastati ühe grupi käest. Ja ma lähengi varsti edasi, ma lihtsalt mõtlesin su kaasa võtta. Kui nad väga tülitama hakkavad, siis võin su viia kohta, mida nad ei leia, ja kuhu nad iialgi sisse ei saaks, ise tead.", ütleb haldjas ükskõikselt ja sõrmitseb ilmetu näoga kauneid süsimusti juukseid.
Vana skinhead õpetab noort
-Poju, kujuta ette,et jalutad metsas ja äkki ronib põõsast välja inimene,i melikult riides, naeratab, kaasas on kitarr ja käes on kepp. See on larpar ja jumal tehku nii, et sa teda hipiga segi ei ajaks...
chloe
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 16:15 13. Jaan 2004

Thekla muigab suunurgast. Minna kaasa tüübiga, keda esimest korda näed?
Shadow
Saladuste kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Cygnus 16:21 13. Jaan 2004

nimetu ja preester liiguvad leti juurde.. preester korra vaatab thekla poole, aga kohe teeb näo nagu poleks teda näinudki.. nimetu haarab kaks kannu ja täidab need õllega.. lähevad laua juurde ning istuvad.. hakkavad vaikselt rääkima.. aegajalt on kuulda nimetu häält.. ...amps!? ja mõne aja pärast ... siia?
Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme..
Cygnus
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Darka 16:32 13. Jaan 2004

Viimati muutis Darka, 18:49 16. Mai 2007, muudetud 1 kord kokku.
Everybody is ignorant until proven stupid, stupid.
Darka
Tõeotsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 16:33 13. Jaan 2004

Ah et loodate mind siit välja hirmutada mõtleb Thekla No eks me näe... Ometi tõuseb ta ning väljub hetkeks. Küünitab kõrtsihoone räästaalust ning toob sealt lagedale pika, kuid suhteliselt õhukese hoolikalt riidesse mässitud kompsu, kust pudeneb välja vibunool. Thekla topib selle tagasi, kuhu vaja, ning läheb uuesti kõrtsituppa. Istub haldja juurde tagasi ning toetab kompsu pingi najale. Kui läheb löömaks, siis siin.
Shadow
Saladuste kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 17:27 13. Jaan 2004

Sooja kõrtsituppa tuhiseb külma tuult, kui järgmine tulija ukseavas seisatab. Pikk naine - nii 1.80. Pikkadel mustadel pükstel pikk must siidtuunika, mis hõbepandlaga rihmaga vöötatud. Käes mustad nahkkindad. Õlgadel paks must keep. Pikk mõõk vööl. Ja kõige kõhedam ja silmatorkavam tema juures on nägu ja kaela üleni kattev tume nahkmask, mis kukla ja kaela tagant pikkade mustade juuste alt peente, kuid tugevate rihmadega kinni käib.
Tulija seisatab lävel ja vaatab ringi, astub siis sisse ning leiab endale üksildasema koha seljaga vastu seina. Sikutab parema käe kinda käest, paneb selle lauale ning puhub külmast kohmas sõrmedele. Lähemal istujad kuulevad vaikset metallikõlksumist - ilmselt on tuunika all peidus rõngassärk...
Shadow
Saladuste kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ithilien 17:34 13. Jaan 2004

Nurnen ütleb Jackile Eespool öeldi, et see on lõputu vaidlus ja see ongi, sest kumbki meist ei kavatse järgi anda, kuid ühes kohas te eksite ma olen surma näind.Kuid räägi kes sa oled .
Mornie utulie, Mornie alantie. Er elen eria mor, E elen sila .
Ithilien
Õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Sharker 17:34 13. Jaan 2004

kõrtsi uksele tekkib jällegi pisike kogu.. suured kõrvad peas pöörlemas ning uudistavad silmad seltskonda jälgimas, tatsab pisike mehike ruumis ringi ....
Joonistaja-rüblik
Sharker
Illustraator

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ghostwizard 19:19 13. Jaan 2004

Võlur täidab kannu mõduga ja toetub vastu seina. Mõdu rüübates jälgib ta ümbrust. Õhus on tunda võimalikku kõrtsitaplust...
Ghostwizard
Arhimaag

Kasutaja avatar

PostitusPostitas fredi2000 19:40 13. Jaan 2004

madu ütleb endamisi on aeg järsku kaob madu oma peidukohast ja kõrtsipõranda peale koos mingi kastiga. madu hakkab imelikult keerlema ja muutub inimeseks läheb koos kastiga lauda ja hakkab seal nikerdama
fredi2000
Vanem õpipoiss

PostitusPostitas Thoren 20:38 13. Jaan 2004

Kuigi on kõrtsis paras sumin, tegevus ja jutuajamine võivad seal viibijad kuulda õrna tumedakõlalist yminat, mis ehk meenutab rohkem mõnda monotoonset madala häälega pilli. See helin läheb vaikselt kõvemaks ja kõvemaks ja kõvemaks...ukse vastas olev sein justkui laintetab korraks -

sealt astuvad sisse kolm yleni musta riietatud kuju, kahel äärmisel on seljas pikk must rüü, justkui nad preestrid oleksid ning nende nägu jääb kapuutsi varju, keskmisel on seljas pikk maani ulatuv mustast nahast mantel pystkraega, see on ilusasti kinni nööbitud eest, vööst ylalpoolt tundub ta olevat suht kere ymber ning vööst alla poole jääv osa on suht liikuv. Keskmine viipab teisele kahele ning ytleb midagi tundmatus keeles - toon on käskiv - ning nood kaks lähevad tagasi läbi seina kust tulid. Sein näib jälle tavaline.

Alles jääb mantlis - arvatavasti meessoost - tegelane, tal on käes mustad nahkkindad, ta juuksed on lumivalged(mitte kuigi pikad, mitte kuigi lyhikesed, ytleks nii umbes 8cm), ta huuled on mustad(pole teada kas värvitud või mitte) ning ka silmadel on must varjund - paistab, et ta silmad ongi musta värvi...lisada veel see, et ta nahk on valge annabki talle ebatavalise varjundi.

Ta naeratab õrnalt ning astub Thekla laua juurde ning kysib siis neiult, kel on punased juuksed, oma madala ehk isegi õõvastava kõlaga häälel"Kas võin teiega liituda?" jäädes vastust ootama...
Thoren
Haldjate õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ghostwizard 20:41 13. Jaan 2004

Võlur joob juba kolmandat mõdukannu ja närib sinki kõrvale. Mõned asjad on juba ta tähelepanu võitnud. Madu, kes muutus meheks ning nimetu ja preestri jutuajamine. Ta võtab veel ühe sõõmu ja asub oma loitsuraamatut uurima.
Ghostwizard
Arhimaag

EelmineJärgmine

Mine Kuldlohe kõrts

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll