[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Tervitused külastajatele!

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Tervitused külastajatele!

Lõõgastumiseks koguneb rahvas kõrtsi ja arutab ilmaasju... Vestlusfoorum omavaheliseks suhtlemiseks.

Moderaatorid: surra, mart, Teemon, Irve, Priist, Kõrtsmik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 18:18 14. Jaan 2004

Minul probleeme? Ei, tänan abipakkumise eest, vastab maskikandja. Kuid millest siin täpsemalt ikkagi jutt käib?
Viimati muutis Shadow, 19:43 14. Jaan 2004, muudetud 1 kord kokku.
Shadow
Saladuste kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Cygnus 18:45 14. Jaan 2004

Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme..
Cygnus
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ithilien 21:18 14. Jaan 2004

Vihatunne Nurnenis kaob sama kiirelt kui tekkis. Ta vaatab maskis tundmatule otsa ja küsib Mis mõttes millest täpsemalt täpsemalt jutt kas mõtlete abi pakkumist või minu ja Jacki jutu ajamist .Kui mõtlete viimast siis jutt algas sellest,et naised nagu ei sobi lahingusse kuidnüüd on salapärane Jack viinud jutu surmale, aga mulle tundub tõesti, et tema teab surnutest ja surmast rohkem kui teised. Või kuidas on lugu Jack. Nurnen vaatab Jacki nagu tahaks talle auku sisse puurida ja rohkem teada saada.
Mornie utulie, Mornie alantie. Er elen eria mor, E elen sila .
Ithilien
Õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 21:43 14. Jaan 2004

Ka maskikandja vaatab viisakalt, kuid ootavalt Jackile otsa. Tal on pruunid silmad. Tähelepanelikum pilk paneb aga vaataja kahtlema, kas vasak silm mitte pisut heledam pole.
Shadow
Saladuste kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas fredi2000 22:11 14. Jaan 2004

madumees tõstab karbist välja väikse ümarguse asia
fredi2000
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Enedlithiel 8:52 15. Jaan 2004

Hallis mantlis haldjas jälgib huviga kapuutsi varjust kõrtsis olevat rahvast. Lõpuks tõuseb ta ja läheb kõrtsileti juurde kus oletatav kõrtsmik parasjagu õllekappa kummutab. Haldjas uurib kas on võimalik öömaja saada. Saanud toa võtme palub ta, et õhtusöök toodaks talle kambrisse. Kõrtsisulane juhatab ta trepist ülesse, kärarikkast kõrtsitoast vaiksesse kambrisse.
Enedlithiel
Rändlaulik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Sharker 17:29 15. Jaan 2004

oo konstruktor... mõtleb väikemees ja jookseb padinal leti juurde, kus võõras karbist välja võetud vidinat silmitseb ae, sina seal :) mis vigur see sul on, siin kõik kogu aeg jahvatavad mingist surmast ja ma ei tea millest veel.. üleülse näivad pooled siinolijatest üsna vaenulikud välja, vaatan et sa oled rohkem minu masti mees... väikemees vaatab ise ennast silmadega mõõtes no ma tahtsin öelda et ma kah nagu tehnoloogia peal kõva käpp.. saaks vast tuttavaks :) mina olen Taibu ja väikemees sirutab oma kolmesõrmelise käekese tundmatu poole
Joonistaja-rüblik
Sharker
Illustraator

Kasutaja avatar

PostitusPostitas fredi2000 18:30 15. Jaan 2004

madumees vaatab Taibut naeratab ja surub käet minu nimi on fredi ja see on roheline laser selle abil saab transportida.
fredi2000
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Sharker 18:34 15. Jaan 2004

Meeldiv tutvuda :) naeratab mehike.. ah et teleportida.. mul on oma masinas hüperajam, mis võimaldab põhimõtteliselt sama asja :), hea lihtne ruumis hüpet sooritada vadistab kõrvik ennast unustavalt
Joonistaja-rüblik
Sharker
Illustraator

Kasutaja avatar

PostitusPostitas fredi2000 18:57 15. Jaan 2004

fredi vaatab Taibu ja ütleb mull on oma labor mägedes ma lihtsalt tulin siia puhkama varsti lähen tagasi. :D
fredi2000
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas necromancer 19:51 15. Jaan 2004

Jack istub ja justkui ei reageeri pöördumistele, teda justkui huvitaks rohkem üks pisike liivatera põrandal. Ühel hetkel ta justkui ärkab unest.
Tõepoolest olen näinud surma. Olen näinud ka suremist. Te arvate, et ma olen sellesse kuidagi kiindunud... eksite! Natuke. Surm on elu üks põhitunnustest. Surm on see, mis annab elu. Vanasti ma ei osanudki leida elu. Inimene sünnib ja hakkab surema ning vaikselt vaibub... kuni sureb ära. Kuni taipasin hakata vaatlema energiaid. Nimelt meie maailm on täidetud negatiivse ja positiivse energiaga. Elavad oganimid kannavad endas, igas oma koes suurt positiivse energia laadungit. Keskond meie ümber on täidetud negatiivsega... see pidevalt kulutab meie energiat... meie hinge. Kuni kulub side keha ja hinge vahel. Sama saab teha ka mõõgaga, lüüa hing "katki"... Ebasurnud teisest küljest on suurema koguse negatiivse energia kandjad, sellepärast keskkond neile halvasti ei mõju... nad liiguvad edasi ka kui nad koosnevad vaid kontidest. Meist järgi jäänud positiivse energia kogum liitub teatud keraga... taevas... see on midagi suure positiivse energia palli moodi... või osad hinged ka hajuvad maailma peale laiali... uueks eluks.
Niisiis me tegelikult kogu aeg sureme, kuni sureme ära... oleme tükk liha, mis ei sisalda suuremas koguses kumbagi energiat.
Hing ja keha on seotud... juues võlujooke, mis talletavad positiivset energiat, paraneb ka keha.
Teie haldjad ilmselt omate teatud negatiivse energia kilpi... või on teie hing nii tugev... igastahes te suudate kauem vastu pidada. Mina... paljud siin... seisavad selles negatiivse aja vooluses, mida teisiti võib ka ajaks kutsuda... ja näeme surma tihti... ära suremine... see on vabanemine...

Jack kratsib kukalt. Vaatab lakke ja uuesti liivatera.

Mu uuringud on veel poolikud. See, mis ma rääkisin on väike osa sellest, kuhu ma olen oma uuringutega jõudnud. Laipade lahkamine? See on mu hobi.
Keegi teine...
necromancer
Ruunimeister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 19:58 15. Jaan 2004

See on väga huvitav teooria, sõnab maskis naine ning on tunda, et ta mõtleb öeldut tõsiselt. Aga millised uuringud? Mis on nende eesmärk? Surnud keha elustada või kontrollida?
Shadow
Saladuste kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas necromancer 20:13 15. Jaan 2004

Mis mu tõeline eesmärk?...kui keegi suudaks neid energaid konrtollida... või luua. Siis oleks ... surematus, surnust äratamine... kehast lahkumine... Jack haarab oam juustest ja kisub neid ise valust krimasse tehes ja langeb pingi ette põlvili Ebasurnute armeed... negatiivse energia lained, mis uhuksid kõik elava..... SEE ON KOHUTAV kui keegi kunagi suudaks... Aga õnneks on valvur. See kuju, keda inimesed kutsuvad vikatimeheks... Surmaks... on selline ... kuju... vari... Ta on kui must auk, mis neeleb nii negatiivse kui positiivse energia. Ta on selle maailam energiate valvur. Jumalate kõrval.
Jack tõuseb. Võtab oma lähkrist lonksu ja isub uuesti maha.
Miks ma uurin... Sest ma olen sellele maailmale võlgu. Ma olen kellelegi väga armsale võlgu. Ma ei lõpeta enne kui olen oma võla tasunud... niikaua olen neetud.
Keegi teine...
necromancer
Ruunimeister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 20:22 15. Jaan 2004

Maskikandja kallutab pea viltu ning silmitseb teda uurivalt ja pisut nukralt. On teisedki tundnud end võlgu ja püüdnud surnud keha oma kontrolli alla saada. On neid, kellel on see õnnestunud. Tulemusi on olnud igasuguseid. Ma ei saa seda kuidagi tõestada, sest pole teadlane, kuid kahtlustan, et katsed negatiivse energiaga, nagu teie seda nimetate - või siis surmaenergiaga, nagu meie seda nimetame - võivad luua elavast laibast palju hullemaid vaimutasandite olendeid lihtsalt seepärast, et katsetajad ei tunne selle energia omadusi, millest nad luua püüavad. Mis siis, kui teie looming juhtub teie kontrolli alt väljuma?...Ning vikatimees on vaid väravavaht kahe maailma vahel... Ei jõua temagi kõiki väravaid kinni hoida...
Shadow
Saladuste kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas necromancer 20:33 15. Jaan 2004

Minu ambitsioonid pole siiski seotud laipadega. Ma ei ole huvitatud ebasurnutest. Õigemini ma vihkan neid. Ma ise sain petetud ühe poolt. Mõned neist vägagi tugevad ja suudavad sama moodi mõelda nagu elavad. Ma kunagi armastasin ühte. Kuni sain aru, et temale olin vaid söök. Ta suutis mind kuidagi kontrolli alla võtta. Sellest ajast lasub mu hingel... igastahes üritan ma ... kedagi taasluua. Miks ma selleks just negetiivset energiat uurin... sellepärast... ütleme, et põhjus ja kuidas ta suri... ta hing... see sai negatiivse energiaga liialt seotud... see hulgub siiani ringi ja pole leidnud ...oma kera..taevast... teda võimatu ilma hingeta taasluua... Niikaua olen tema keha säilitanudn nii hästi, kui olen suutnud...
Keegi teine...
necromancer
Ruunimeister

EelmineJärgmine

Mine Kuldlohe kõrts

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll