[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Tervitused külastajatele!

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Tervitused külastajatele!

Lõõgastumiseks koguneb rahvas kõrtsi ja arutab ilmaasju... Vestlusfoorum omavaheliseks suhtlemiseks.

Moderaatorid: surra, mart, Teemon, Irve, Priist, Kõrtsmik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 20:37 15. Jaan 2004

Kas poleks siiski arukam lasta tal minna? Kas teil pole hirmu, et ta saab taasloodud... olendina, keda te enam kohata ei tahaks... või olendina, kes teeb palju kurja, kuna te tema väge valitseda ei suuda? Mis võib tegelikult olla üks ja sama... Maskikandja hääl värahtab korraks, kuid ta kogub end kiiresti. On teil olnud ka muid kokkupuuteid teise maailma esindajatega?
Shadow
Saladuste kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas necromancer 20:46 15. Jaan 2004

Jacki näole ilmuvad murukortsud...
Kui see ebaõnnestub... see... ma arvan... see ei tohi. Ma ei tahagi kedagi enda kontrolli alla saada. Ma tahan oma naist.... elustada... keda enam ei ole... kes hulgub kuskil... ja minu mõtetes...
Keegi teine...
necromancer
Ruunimeister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 20:51 15. Jaan 2004

Ma kordan oma küsimust, sõnab maskikandja leebelt. On teil olnud kohtumisi veel mõne negatiivse väe kandjaga? Näiteks... Ta lööb kõhklema ning vaikib. Silmitseb siis Jacki korraks pingsalt ning küsib siis hoopis ükskõiksemal toonil: Kui me siin juba vestleme... kas oskate öelda, on siinsed teed ohutud üksi rändajatele? Röövlid ei kipu ründama?
Shadow
Saladuste kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas necromancer 20:58 15. Jaan 2004

On. Ta oli midagi, mida lihtrahvas kutsub vampiiriks. Nad on kummalised ebasurnud. Nad toituvad postiivsest energiast, teised ebasurnud vihkavad seda. Nad tõesti imevad verd. See energia, mis nad elavatelt varastavad muudab ka neid ajutiselt elavamaks ja tagab neile... teatud elavate tundeid. Olenid, kes armastavad surma kaudu. Ma arvasin, et ta on tavaline inimene.. natukene kummailne küll, aga... inimene... Ta ajas mu hulluks. Ta... viis.... mu selleni... et... ma tapsin oma naise...
Jack on näost kaame. Näib, et ta kohe kukub surnult maha.
Keegi teine...
necromancer
Ruunimeister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 21:12 15. Jaan 2004

Maskikandja paneb kiiresti oma nahkkindas käe talle õlale toeks. Võib-olla see vaid tundub nõnda, kuid käest tundub hoovavat jõudu ja soojust. Pole viga, ütleb ta kiiresti. Ma vabandan... Poleks pidanud... Ta silmitseb Jacki tähelepanelikult, kuni on veendunud, et noormees kokku ei varise, ning võtab siis käe ta õlalt. Tegelikult on mul aeg edasi liikuda... Ehkki tahaksin veel teede ohutuse kohta teada... Kuid teilt kuuldu tekitas minus soovi teiega kättpidi hüvasti jätta... kui tohib... Ta sikutab kinda käest ning sirutab oma vasaku käe ettevaatlikult Jacki poole, lahtine peopesa ülalpool
Shadow
Saladuste kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ghostwizard 21:37 15. Jaan 2004

Teie teoorias on väike viga, hing ja positiivne energia pole sama asi. Kuid te ei eksi, positiivne energia on elu ja negatiivne energia on surmaga seotud. Keskkond on neutraalne, negatiivne energia tuleb teistest teguritest, milledes ma pole päris kindel. Ma pole seda asja ise eriti uurinud, need teadmised tulenevad planaarsetelt olenditelt, teistelt võluritelt ja vanadest raamatutest. sekkub võlur. Olen püüdnud ebasurnuid mõista, uurides kujumuutmist, on mul õnnestunud võtta ühte teatavat liiki ebasurnu kuju, kuid paistab, et see tõmbab negatiivset energiat ligi ja võib isegi hulluks ajada. Minu vahepealne käitumine oli osalt sellest tingitud ja osalt ka minu "noorusest" mis teeb mind natuke ülbeks. Teie teoorial pole viga ja see on mitmest kohast õige, kuid selles on mõningaid vigu. Ma ei soovi teid solvata, ma lihtsalt väljendasin oma seisukohta.
Ghostwizard
Arhimaag

PostitusPostitas Thoren 23:51 15. Jaan 2004

Tumedasse riietatud kuju tõuseb lauast. Ta astub Jacki ette ning räägib vaiksel häälel justkui sooviks, et vaid Jack seda kuuleks.

"Teie teooria on üks täiuslikumaid, mida olen kuulnud või näinud proovitavat. Arenguruumi veel on, kindlasti on vigasid ning on veel asju mida te ei tea. Too protseduur mida soovite teostada on täiesti võimalik ning, mis ytlesite negatiivse energia kohta on õige...ja tõesti, vampiirid _on_ salakavalad."

Ta naeratab, on tunda külmust, ehk isegi õõvastavat külmust...

Pöörates end ümber võluri poole kostab tumedasse riietatud kuju

"Hing on positiivse energia kogum, kus on talletunud tolle inimese baas-olemus, ilma selleta ta ei elaks. Ning keskkond on neutraalne vaid väga harvadel juhtudel, kuna alati on midagi kõrval mis mõjutaks seda kõiksuse olemust, vaid olematus on neutraalne."

Ta naeratab salakavalalt ning lisab "Ja teisi võlureid, planaarseid olevusi ega ka vanu raamatuid ei tasu uskuda...tõde neist ei leia..."
Thoren
Haldjate õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 0:02 16. Jaan 2004

Shadow
Saladuste kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ghostwizard 0:12 16. Jaan 2004

Ei tea kuidas võlurite usaldamisega on. Nende võluritega on see lugu, et maagiaga tegelemine on mu suguvõsas tava. Paljud on võlurid ning need kes ka ei ole, oskavad ka vähemalt paari nõidust. Ning mu peres on ka paar planaarset olevust ja haldjat, kel on sellest oma versioonid. Kuid hing ei ole päris sama, nagu enamik positiivset energiat.
Ghostwizard
Arhimaag

PostitusPostitas Thoren 0:16 16. Jaan 2004

"Muidugi pole hing sama, mis lihtsalt positiivne energia, sellepärast on sellel ka teine nimi...minu jaoks tundub loogiline vähemasti. ...ah, või nii on lood, noh...segatud veri on tihti tugevam, kui puhas. Kuigi ka pea surematud haldjad ning vahest "müstilised" planaarsed olendid ei pruugi veel teada kõik tõde, neil on ehk olnud rohkem aega või võimalusi asjade uurimiseks...kuid need, kes leiavad tõe on vähesed ning peale selle tundmist nad enam ei räägi sellest... ... ..."

Öeldule järgneb jälle salakaval naeratus
Thoren
Haldjate õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas necromancer 3:08 16. Jaan 2004

Jack võtab käe vastu, naeratab... üle ta valge näo jookseb higipiisk... ja tõuseb aeglaselt püsti.
Oli meeldib mõned asjad uuesti hingelt ära saanud, aga ma ei peata oam uurimistöid niikaua, kuni on veel lootust ja lootus kaob viimasena, teoorias vähemalt. Head teed ja ma loodan, et vestleme taas.
Kätelnud, pöörab Jack pea tekkinud kõmu kuulama.
Muidugi ole mu teooria veel täielik ja ma ei saa teile hetkel millegi õigsust tõestada. Keskond meie ümber ei ole energiatevaba. See sisaldab väikses koguses mõlemat energiat. Kokku võib see midagi neutraalset anda, aga on vahe, kas ei ole üldse midagi või on mõlemat, aga võrdselt.
Keegi teine...
necromancer
Ruunimeister

PostitusPostitas Thoren 3:14 16. Jaan 2004

Tume kuju pöördub tagasi Jacki juurde:

"Te ei peagi midagi tõestama ju, te peate vaid uskuma endasse ja kõik tulebki välja. Lihtsalt mainida veel, et nö. neutraalsust on tõesti tohutult vähe, vahest on mõni koht/paik sellele lähedal, kuid päris neutraalne mitte...samas mõni koht on rohkem postiivne kui negatiivne ja tihti vastupidi."

Ta naeratab korra ning lisab

"Pole suuremat jõudu, kui jõud mis on usul."
Thoren
Haldjate õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 3:21 16. Jaan 2004

Maskikandja silmitseb mõtlikult Jacki peos olevat kätt ning pöörab seda järsku, nii et pealepoole jääb tema käeselg. Samas tõmbab ta järsu nõksakuga ka Jacki kätt allapoole, nii et too on sunnitud alla vaatama...

Maskikandja käeseljal polegi õieti nahka... Kõik on üksainus moondunud sinine armirägu...
Shadow
Saladuste kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas necromancer 3:54 16. Jaan 2004

Jack viskab uuriva pilgu ja tõstab oma pilgu küsivalt maskikandjale silma vaadates.
Keegi teine...
necromancer
Ruunimeister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 4:14 16. Jaan 2004

Just nimelt silma... Jack märkab, et elus ja liikuv on ainult maskikandja parem silm, vasak, too pisut heledam, on tuhm ja elutu.

Ehmatab, mis? Maskikandja toon on nüüd hoopis karmim, ehkki mitte vaenulik. Ma mõistan teid, kuid ometi tahtsin, et oma tegevuse võimalike tagajärgede üle pisut sügavamalt järele mõtleksite... Ta tõmbab Jacki sedasama hüvastijätukätt pidi järsu rapsakuga teistest eemale - jõust tal puudust ei tule - et edaspidi kõneldav ainult nende kahe kõrvu jääks. Ma arvan, et olete piisavalt taibukas, et mõista, mida see mask varjab...
Shadow
Saladuste kaitsja

EelmineJärgmine

Mine Kuldlohe kõrts

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll