Postitas Thoren 13:25 17. Jaan 2004
Tume kuju vaatab võluri poole tsipa imestunud näoga, kohati kissitaks justkui silmi ning siis hakkab kõva häälega naerma...
...
...
Kui ta lõpuks on suutnud end koguda piisavalt siis ta vastab
"Oi, sellist versiooni olen ma palju kuulnud...see, et ma selline välja näen ning ehk surma kiindunud olen ning sellest tean, ei tähenda ju veel, et ma ise surm oleksin, kui oleksin...siis teil siin ilmselt ei oleks nii kindel seista. Tsiteeriks yhte tarka inimest "Seistes surmaga ühes toas, võib kindel olla tema tähelepanu langemises sinule." Juhul, kui ma tõesti oleksingi see nii tore kurikuulus surm, siis siin ma ei oleks ning kui ka oleksin siis ei käiks siin sellist vestlust. ... Ma tõesti ei kujuta ette millise võluri koolkonnast te tulete või milliseid maagia koolkondi te õppinud olete, kuid ühte asja ärge unustage "Tihti võib nägemine pimestada."
Seda öelnud ta naeratab, jääb korraks mõttesse...ning lisab
"Siiski lisaksin veel, et see asjaolu, et olen tumedasse riietatud, ei tähenda kunagi, et tegu oleks surmaga. Surmal ongi lihtsam materiaalses maailmas ringi liikuda vajadusel, kui kõik ootavad vikatiga suurt kuju mustas keebis,. Üks järjekordne paradigma..."