[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Tervitused külastajatele!

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Tervitused külastajatele!

Lõõgastumiseks koguneb rahvas kõrtsi ja arutab ilmaasju... Vestlusfoorum omavaheliseks suhtlemiseks.

Moderaatorid: surra, mart, Teemon, Irve, Priist, Kõrtsmik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ghostwizard 10:38 17. Jaan 2004

Me võlurid oleme selle vallas õpet saanud ja näeme rohkem, kui need, kes pole õppinud. Me teame, teist surmadest. Teid on igas materiaalses maailmas üks. Teie olete selle maailma surm.
Ghostwizard
Arhimaag

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 11:25 17. Jaan 2004

Maskikandja naeratab nukralt. Minu energiast nad igatahes mööda ei vaadanud. Need armid jäävad alatiseks. Mis täidab ühe unistused, võib hävitada teise elu... Õigus, selle kogemuse olete kord juba saanud. Me võime arvata, et oleme kõike täiuslikult teinud, kuid tegelikult jätame alati midagi kahe silma vahele ega õpi enne, kui seisame ise silmitsi oma vigadega. Räägitakse ju ainult õnnestumistest, ebaõnn vaikitakse häbelikult maha - ja nii jääbki mulje, et õnnestumisi on palju rohkem, kui neid tegelikult ette tuleb. Peotäie vilja järgi ei saa otsustada, kui suur on põld ja mida kõike ta kasvatab. Ta paneb ka teise kinda kätte ning tõmbab keebi tihedamalt kokku. Olgu teie reisid kiired ja turvalised, tundmatu noormees, ja leidku teie hing rahu... Uksest tuhiseb korraks sisse külma tuult - ja läinud ta ongi...
Shadow
Saladuste kaitsja

PostitusPostitas Thoren 13:25 17. Jaan 2004

Tume kuju vaatab võluri poole tsipa imestunud näoga, kohati kissitaks justkui silmi ning siis hakkab kõva häälega naerma...

...

...

Kui ta lõpuks on suutnud end koguda piisavalt siis ta vastab

"Oi, sellist versiooni olen ma palju kuulnud...see, et ma selline välja näen ning ehk surma kiindunud olen ning sellest tean, ei tähenda ju veel, et ma ise surm oleksin, kui oleksin...siis teil siin ilmselt ei oleks nii kindel seista. Tsiteeriks yhte tarka inimest "Seistes surmaga ühes toas, võib kindel olla tema tähelepanu langemises sinule." Juhul, kui ma tõesti oleksingi see nii tore kurikuulus surm, siis siin ma ei oleks ning kui ka oleksin siis ei käiks siin sellist vestlust. ... Ma tõesti ei kujuta ette millise võluri koolkonnast te tulete või milliseid maagia koolkondi te õppinud olete, kuid ühte asja ärge unustage "Tihti võib nägemine pimestada."

Seda öelnud ta naeratab, jääb korraks mõttesse...ning lisab

"Siiski lisaksin veel, et see asjaolu, et olen tumedasse riietatud, ei tähenda kunagi, et tegu oleks surmaga. Surmal ongi lihtsam materiaalses maailmas ringi liikuda vajadusel, kui kõik ootavad vikatiga suurt kuju mustas keebis,. Üks järjekordne paradigma..."
Thoren
Haldjate õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ghostwizard 2:18 18. Jaan 2004

Vabandust, te olete sarnane. Kui loll minust, kuid läbi vigade õpitakse. Minu viga. Muidugi see ongi alati üks paras mõistatus, kuidas mõni jõud end ilmutab või miks sellisena ilmub. vastab võlur. Ja vaatab ringi.
Mis puutub maagia koolkondadesse, millega tegelen olen keskendunud koolkondadele, mis tegelevad energiaga manipuleerimise, moondamise, illusioonide ja kutsumisega, samuti on mul korralik väljaõpe kaitse, divinatsiooni ja lummamise vallas ning natuke, kuid väga vähe teadmisi nekromantiast. Mõni divineerija, nägija või nekromant oleks ilmselt ära öelnud, kellega tegu. Kuid see sõltub alati su väljaõppest.
Ghostwizard
Arhimaag

PostitusPostitas Thoren 2:45 18. Jaan 2004

Tumedasse riietatu kirtsutab nina

"Niisiis, te väidate, et tunnete pea kõiki maagia koolkondi? Ning usute, et nende abil suute näha ning tunda kõike?"

Seepeale ta naeratab õrnalt

"Võiks julgelt öelda, et see on naeruväärne, ma usun, et te mõistate seda ükskord, seega see praegune maailmavaade on teil vaid vaheetapp, mis tuleb ka muidugi läbida. Selles ei ole midagi halba, juhul kui te lõpuks õpite selleks kõigest midagi ning kunagi vaatate tagasi ning naeratate...kuid siiski, te olete valel teel minu nägemuse kohaselt. Ma ei väida, et ma ei eksi, ma võin eksida, see on tõenäoline...kuid võimalusi on lugematu arv. Ning üks asi mida ei tohi unustada on see, et kõike ei saa kunagi näha, lihtsalt seepärast, et see kõik pöörduks, see liigub liiga kiiresti ning võimalusi on lõpmatult. Rohkem ei pea vajalikuks hetkel öelda..."
Thoren
Haldjate õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ghostwizard 4:20 18. Jaan 2004

Te saite minust pisut valesti aru. Ma ei väitnud, et nende abil suudan tunda kõike. Paljud spetsialiseerunumad maagid on mitmete asjade suhtes tundlikumad. Ma ei tahaks väita, et nad võivad kõike vastavat tajuda, kuid võib leiduda keegi, kes oleks kohe aru saanud, kellega tegu või kellega mitte. Olen veel noor ja mul on palju õppida. Tõenäoliselt, kui olen targemaks saanud, naeran ma oma praeguste väidete ja arvamuste üle. Kes teab.
Ghostwizard
Arhimaag

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ove 6:21 18. Jaan 2004

Jutule segab jultunult vahele pisut purjus lapitud riietega väikest kasvu mehike, kes vististi ei märganud, et vestlus juba käib ning küsib pehme keelega:'Vabandage, ega te ei oska öelda, kus siin toalett on?' ning jääb naeratades vastust ootama.
Tolajuss Mängla
Ove
Ruunitundja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas necromancer 15:44 18. Jaan 2004

Jack pöördub tumedasse riietatud kogu poole (Thoreni)
Ärge nähke vaeva, ta on lihtsalt üks neetud narr. Ta on osav jutumeister ja trikitegija... hoolimata sellest, keegi ei naera ta naljade üle. Neetud igaveseks... Tal on ilmselt mingi seos selle kõrtsiga, sest ta juba nagu läks minema, aga nüüd on tagasi kiusamas inimesi oma lolluste triumfiga... Ma arvan, et ühel ilusal päeval leiab keegi ravi ja vabastab selle õnnetu hinge oma piinadest... kasvõi ilusa mõõgaga paladin...
Jack pöörab pilgu härra musta poole
Kallis sõber, sa pead hakkama vahet tegame sellel, mis on naeruväärne ja mis naljakas.... siiamaani oled sa olnud naeruväärne... Kuid see ei tähenda, et keegi peaks naerma.
Keegi teine...
necromancer
Ruunimeister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ghostwizard 15:52 18. Jaan 2004

Ma pole narr, kuid hetkel ei hakka ma teile oma siinset tegevust põhjendama. Sel on omad põhjused. ja läheb kõrtsist välja, et natuke ringi jalutada.
Ghostwizard
Arhimaag

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 16:16 18. Jaan 2004

Thekla hoidub vestlejatest parajasse kaugusse, et nende juttu kuulata ning seeläbi ise targemaks saada, ise jutuajamises osalemata. Samal ajal tundub ta pingsalt midagi meenutada püüdvat.
Shadow
Saladuste kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas necromancer 16:29 18. Jaan 2004

Jack manab näole võiduka naeratuse ja täidab laua alt oma anuma punase ollusega Terviseks ning ühe sõõmuga hävitab kogu joogi.
Keegi teine...
necromancer
Ruunimeister

PostitusPostitas Thoren 17:10 18. Jaan 2004

Tume kogu pöördub tagasi Jacki poole rohkem nyyd lausudes

"Olen siin ilmas kuulnud, et lolluse vastu ravim puudub. Samas on öeldud, et lootust on alati."

Ta muigab.
Thoren
Haldjate õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ove 17:32 18. Jaan 2004

Nähes, et talle tähelepanu ei pöörata, kehitab mees õlgu ning hakkab vaikselt esimese ettejuhtuva ukse poole sammuma...Need, kes panevad märkamatut mehikest tähele, avastavad, et ukse kohal, millest viimane just sisse läks, on silt :'Köök.'
Tolajuss Mängla
Ove
Ruunitundja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Henzu 19:50 19. Jaan 2004

...pistab käe vööl rippuvasse kotikesse ja võtab sealt välja väikese humanoidilaadse kujuga rubiini... vaatab kahtlustavalt ringi ja asetab kuju vaikselt enda ja seina vahele ja hakkab kujuga juttu ajama.
All characters appearing in this work are fictitious. Any resemblance to real persons, living or dead, is purely coincidental.
Henzu
Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tauron 21:51 19. Jaan 2004

end kõrtsumehe oivalisest õlust pildituks joonud rajaleidja tõstab oma punetavate silmadega raske pea nurgalaualt, kus ta seni osavõtmatult on lebanud ja libistab pilgu üle kõrtsiruumi. "Kuram, kust need kõik nii äkitse välja on karanud? Kõrtsmik, kurat, lase veel üks kann õlut!" See ootamatu aktiivsus aga mõjub talle pahasti ja aeglaselt libiseb mehe pea tagasi kõrtsilauale.
Death is light as a feather, duty is heavier than a mountain.
Tauron
Valguse kaitsja

EelmineJärgmine

Mine Kuldlohe kõrts

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll