wüehhehhheeee
mina võtan seda vahvat roosat ja rõõmsameelsetele suhtlusaltidele inimestele mõeldud foorumit nimega rate.ee täieliku komöödiana...
selgitan: oman kasutajat ja kui umbes üle nädalati sinna satun, hakkan laduma ühtesid, kommentaare ei pane võõrastele, lihtsalt laon ühtesid ilma ekraanile vaatamata.... ma arvan et, olen see tore inimene, kes laseb teisel enda peale välja elada oma komplekse a la " issssannd jummmal tapanimulleühejatasaikuskiltteadasellestvistrikustmismulotsaeeson...jamida maproovinviltusetukagavaarrjjjaaataaaa...iiik mapianäraplokkimajaaühevastupanema..iik mukeskmineraskeltlangesjuuu!!! "
My point being : see on lihtsalt järjekordne koht mingile inimtüübile. Inimesed, kes seda tõsiselt võtavad on täiesti omaette tüübid, neil on teised prioriteedid ja arvamused. Aga alati on neid, kes proovivad nende pealtnäha idüllilist reidielu õõnestada... Minul on kahju, et keskmine reidimimm ja kuvar-oss [tuletus sõnast pabeross] nii närvilised on, aga kus nad mujal ikka olla saavad... Ei ole ju vaja neid ju muid kohti risustama... Las olla