Sellega on täpselt nii et me kohe kindlasti ei hakka olema kõik ühes sektoris. Muidu lihtsalt ei jätku kõigile normaalseid planeete
Tuleb riskida ja natuke hajuda...
Aga koostöö.... ilmselgelt juhtub nii et need kes erinevates sektoritesse satuvad, teevad oma alliantsi ja üritavad alguses endaga kaasa haarata muid mängijaid... hiljem kui on olemas sektoritevaheline liiklus, need alliantsid liituvad üheks suureks. Niimoodi on tehtud ja nii asi toimib... lihtsalt on oht et üks "rakuke" võib lakata tegutsemast kui ta satub samasse sektorisse mingite hullude mängijatega... aga sellepärast me logimegi mängu hiljem et mitte sattuda lõvikoopasse, st. galaktikad 1-1 & 1-2.... pehmem koht oleks siis 1-4.
Votnii. Täpsemad juhised tulevad ma pean enne mõningate portugaallastega läbi rääkima, ehk liituvad nemadki meiega. Igatahes on sisselogimine arvestatud 25da kuupäeva peale.
Javeel. ma võin alguses olla mingi koordinaator võimidagi, aga alliantsi liidri staatust ma ei taha. olen juba mitmeid aastaid nendes mängudes pidanud "liiderdama" ja mul on tõsiselt siiber. Tahan olla lihtsalt reamees!!!
eks siis hiljem näis kui asjad hakkavad kokku loksuma kenasti.