Postitas osiga 22:23 29. Dets 2005
Kuskil horvaatia linna, vist oli reno, aga võõin ka rängalt eksida, igaljuhul läksime sõbraga mäkki ja ostsime kokteili ja burgeri, kõnnime mäkist välja rulad käes, ja mingid kohalikud ossid hakkavad tõmblema ,näpivad rula, sõber saatis nad eesti keeles tsiribiribimm, kõnnime edasi ja vennad jätsid meid rahule, olime juba päris kaugel ja ma lehvitsain neile ja järsku vennad hüppavad oma pinkidelt püsti ja hakkavad järele jooksma(neid oli 10-15),me paneme täiega jooksu, jooksime hästi veidi ja nägime oma vanemaid nign jäime nende juurde seisma ja nii kui peatusime sai sõber mingi ossi käest jalaga selga(oss oli mingi närvihaige aserbatsaan), siis meil isad tulid vahele, et mis teil viga on, üks oss näitas minu peale ja siis näitas keskmist sõrme(ehk nagu ma oleks talle keskmist sõrme näidanud) siis mingi isad rääkisid nendega veidi vene ja ingliskeeles, kuid vaevalt ,et nad kummastki aru said.
Igatahes väga rõve juhtum oli, ilmselt kui vanemaid poleks näinud oleks väga haledalt peksa saanud