Telepaatia ehk mõtetelugemisega seoses tuli mul paar huvitavat kogemust meelde, mille paar aastat tagasi üle elasin.
1. kogemus: sattusin oma asjakäikudel sinna TÜ spordihalli parklasse (seal Ujula Konsumi juures). Märkasin üht daami, kes mulle tuttav tundus.
too möödus minust... ja miskipärast tuli idee paluda mõttes, et ta vaataks üle õla. Tegingi ära, ja teate, sain ehmatuse, ta vaataski üle õla mu poole!
Teine katse andis sama tulemuse, siis oli daam parkla keskel (mina asusin Kroonuaia silla poolses nukas). Ja kui kolmas katse kah õnnestus-daam hakkas just Ujula tänavasse pöörduma ja sealt spordihalli nurga juurest vaatas üle õla tagasi, kui seda mõttes talt palusin-, olin parajalt vapustatud. Ja siis tuli meelde, et tegu võis olla ühe ravitsejaga, kellega mul aasta-poolteist varem oli au tutvuda ja kes vähamelt toona tegutses Sibylle poes.
2. kogemus: saatsin koju üht naistuttavat ja juhuslikult tekkis pähe mõte, et "küll oleks hea, kui ta mul käest kinni võtaks"... Hakkasin seda mõtet hellitama ja paari minuti pärast võttiski ta mul käest kinni, põhjendades seda huvitavalt: tal oli kuidagi alateadvuses kah sama idee tekkinud.
Juhus? Teise kogemuse juures võis see mängus olla.