Ühes teises foorumis olen ma kirjutanud:
Üldiselt olen ma Jyrka, aga et ka minu suurusehullustusel on piirid, siis valisin mingi muu nime... kuigi ulmelistis ja BAASis olen ma just Jyrka. Lihtsalt mul pole õigust üldlevinud nime endale reserveerida...
Ulmeguru ... kõigepealt keegi vist nimetas mind nõnda naljaga pooleks ... siis ütles keegi seda juba tõsimeeli ... jne.
Kui mul oli vaja teha järjekordset meiliaadressi ja oli vaja sõna, kuhu ehk ei nõuta mingit numbrijoru sappa... siis paningi meiliaadressiks ulmeguru@???????.??? . ning nüüd tundub juba endale selle nime kasutamine üsna loogiline, sest Ulmeguru ma ju olengi...
8)
Mis puutub meie kassi, kelle pilt Krafinna avatariks on, siis passis on selle kiskja nimi Kiska Kaspar, aga see on ka vist ainuke koht, kus ta lihtsalt Kiska pole. Muideks, ka meil on Kass see nimi, mida kasutatakse (teatud intonatsiooni kasutades) pättust teinud Kiska korralekutsumiseks. Igatahes, kui keegi kasutab sõna «kass», siis Kiska igaks juhuks kohe kõrvu kikitab ... kuid paanikasse siiski ei lange, sest teab, et tagantjärele ja tegemata asjade eest ei karistata.