[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Tervitused külastajatele!

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Tervitused külastajatele!

Lõõgastumiseks koguneb rahvas kõrtsi ja arutab ilmaasju... Vestlusfoorum omavaheliseks suhtlemiseks.

Moderaatorid: surra, mart, Teemon, Irve, Priist, Kõrtsmik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Miriel 13:07 29. Jaan 2004

Miriel on äkitselt väga elav. Tema tema nahk tundub hõõguvat ja silmavalged on omandanud sügavmusta värvuse. Leekivpunades juuksed palmitseb ta jämedasse patsi
Me teeme nii, et sina ootad siin umbes pool tundi ja siis tuled kõrtsi ette... senikaua hangin mina sulle Hobuse... Hobune on mulle teene võlgu ja ma olen kindel, et ta on nõus mind aitama... ja ma pean kohale kutsuma Mõõga... ma kardan, et vaid tulepallidest jääb väheks... Saatanasigitis tõuseb püsti ja sammub ukse juurde.. enne väljumist heidab ta korraks pilgu saalile ja mõtleb omaette siia peab veel tagasi tulema...
I do not get mad I get even.
Miriel
Rändlaulik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas necromancer 17:04 29. Jaan 2004

Jack manab näole teatud rusutud ulma ja alustab
Ma kasvasin üles kasuperes. Mu kasuisa pidas matusebürood... see pidi midagi ateistidele olema, kes kirikus matuseid ei pidanud. Minu ülesandeks oli... tegelt oli mul palju erinevaid töid... vahel pidi kliente lühemaks saagima... vahel natuke asjalikum nägu pähe... Kasuvanemad olid tõeliselt julmad mu vastu, aga nad rääkisid, kuidas nad mind päästsid kindlast surmast...olin neile selle eest tänulik ja tundsin ennast võlglasena... ja et mu pärisema oli libu olnud ja isa mingi tundmatu preester... igastahes suhtlesin ma rohkem oma kasuisa vennaga, kes oli sarnase ameti peal. Ta oli nimelt isehakanud preester... tema hariduseks oli kolm aastat Maagiaülikoolis... Tema oli mulle isa eest... me saime hästi läbi... ta tegeles kõigega... kuni selleni, et ta vahel käis kõrtsis ja needis vannivee ära, kuhu pidi paladin ennast pesema minema... ta rääkis, et Maagiaülikooli ei ei tohi mingil juhul lõpetada... see on võrdväärne elus läbikukkumisega... lõpetavad koledad, paksud lühinägelikud perverdid, kes selleks ajaks on oma aju... hmm... mis sõnu ta kasutaski... läbi... torganud oma peenisega.....midagi sellist
... igastahes toimus me elus suur pööre enne onu surma... tal oli selle suhtes teatud eelaimdus ja sellepärast rääkis ta mulle saladuse... mis muutis mu tollast elu... mu kasuvanemad olid tegelikult mu päris vanemad.... see oli mulle shokk... ma lahkusin kodust... ma ei tahtnud neid enam kunagi näha... andsin võimudele teavet, millega mu isa vargsi keldrites nende surnud neiudega teeb ja lahkusin linnast... olin siis 17...

Jack teeb 3 suitsurõngast... üks neist näeb välja natuke rõnga moodi...
Paar aastat uitasin niisama... tegeledes...juhutöödega. Onu oli mulle õpetanud kui kuidas karmis maailmas hakkama saada. Saavutasin mürkide kasutamise alal teatud vilumuse. Kuni olin kogunud piisavalt raha, et astuda Maagiaülikooli... toredad aastad... 3 toanaabrit jäid jäjest haigeks ja pidid õpinguid edasi lükkama... kuni sain toanaabriks .... sobiva isiku... Härra Dünsgeri ... keda inimesed tundsid kui pooldraakonit... ja kardsid teda... tegelikult oli ta väike deemon, kes oskas oma kuju muuta... samusti oskas ta ka keskonna muuta nõnda intriigiderohkeks, et ülikoolis oli huvitav... Nagu ka onu jätsin ülikooli pooleli... asusin praktiseerima... midagi...rändtohtri taolist ametit... edukus oli silmapaistev... sellepärats olingi ma rändtohter...nilmelt katsetasin ma nende peal... ütleme, et ma tegin positiivne versus negatiivne energia katseid... mu käe alla jäi ellu ainult 2 patsienti... mõlemad muutsid mu elu...

Esimene oli väga veetlev neiu... ühe kaupmehe tütar. See oli raske katsumus, sest kuna ma tundsin selle tütarlapse vastu teatud nõrkus, sundisin ennast teda terveks ravima... Natuke unetuid öid ja me kihlusime. Olin sunnitud paikseks jääma. Asusin tööle maksuametnikuna... see oli äia soov ja nõudmine... oh kaev... Pidasin selle kõrvalt hauaröövli ametit. Vanad head tutvused. Turnimine ja risk peagi tüütas ja alustasin teatud... retkede tegemist ... taas rändtohtrina...
mis viis mind...

...selle teise patsiendi juurde. Nimelt jõukas krahvrinna de Marzine.... teener viis mind tema juurde... ta ise polevat arsti tahtnud... ta oli hiljuti leseks jäänud... ja nüüd kahvatuna voodis...päevavalgele tulemata... ei tahtvat ta süüa...juua... teener oli väga mures...
Krahvrinna oli... ta võlus mind ainsa pilguga... ta... silitas mind oma pilguga... seest poolt... ta oli kõhn... ja VÄGA kahvatu..., aga ma ei osanud esialgu midagi kahtlustada... tunnetasin temas ohtu... määrasin talle rohu... selle pudeliga, mille ma teenrile andsin oleks saanud genotsiidi läbi viia. Lahkusin koju... olin rahutu... hakkaisn seda naist unes nägema... mu abikaasa, keda ma olin armastanud... oli tühiseks muutunud... Suutsin kuu aega ennast kodus hoida... siis andsin alla... läksin taas sinna, et leida rahu... et näha hauda..
kuid... uus teener avas ukse... ma tutvustasin ennast... ta ütles, et krahvrinna... on tolle poti tühjaks joonud... aga ta pole ikka veel paranenud.... kahtlustasin, et kogu mu väärtuslik mürk on kuhugile maha valatud... Krahvrinna toas polnud palju muutunud... ma leidsin oma rohupudeli... see oligi peaaegu tühi vaid paar tilka põhjas... võtsin pudeli ja palusin krahvrinnal see lõpuni juua... ta puudutas mu kätt... see oli külm... mu südames kasvas kahtlus... ta jõi selle põhja mu nina all ära... ma lugesin sekundeid... ta vaid naeratas... ja võttis mu ümbert kinni...
see oli... millegipärast imeline... ma... ta vaatas mu sisse... amkuulsin ta häält oma peas... ta rääkis mu naisest... ta mürgitas mu meele...

Jack väriseb.
Mul hakkab külm, kui ma edasi mõtlen.
Keegi teine...
necromancer
Ruunimeister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 17:21 29. Jaan 2004

Ossatont! ütleb Thekla päranisilmi. Alguses püsis ta silmavaade Linda tegevusel ja näoilmel - mis teda miskipärast hirmsasti muigama ajas ning lõpuks suurema naerupurske vältimiseks pilgu lakke tõstma sundis. Seal täiesti elusat rotti nähes suundus ta pilk kähku edasi laual lebavale surnud rotile ning tekitas ilmselt väga vallatuid mõtteid, kuna ta kiiresti rätinurga suu ette tõstis. Mida kaugemale aga Jack oma jutustusega jõudis, seda tõsisemaks muutusid ta silmad. Igatahes istub ta nüüd mõnda aega vait ning üritab seisukohta võtta, kas kuuldu on tõsi või aetakse talle väga peenelt pada. Ja veel kihutab igasuguseid mõtteid tal peast läbi. See, mida ta küsida plaanis... ei... parem mitte...
Shadow
Saladuste kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas higgins 19:44 29. Jaan 2004

Nüüd aga tuleb Higgins ja räägib, kuis Asjad Tegelikult On. - Payl
higgins
Arhimaag

Kasutaja avatar

PostitusPostitas necromancer 20:20 29. Jaan 2004

Jack näib natuke kohutatud.
Ma ütlesin... et see ei ole ehk teab kui huvitav... pigem tüütu...
Keegi teine...
necromancer
Ruunimeister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas higgins 20:27 29. Jaan 2004

Linda pole veel ikka silmi pilgutanud ja jõllitab endiselt Jackile silma... Lauda pigistab ta endiselt, ning suudab end kokku võttes üle huulte hiirvaikselt libistada sõnad: Ja mis sai edasi?
Nüüd aga tuleb Higgins ja räägib, kuis Asjad Tegelikult On. - Payl
higgins
Arhimaag

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 20:51 29. Jaan 2004

Ee.. ütleb Thekla ning üritab teha nägu, et noh, hullematki nähtud. Krahvinnast kuuldes noogutab ta mõistvalt - nojah, naised! Kes teaks paremini nende trikke kui Thekla... Jajah, mis siis ikkagi sai?
Shadow
Saladuste kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ithilien 20:08 30. Jaan 2004

Nurnen ootab soovitatud aja, tõueb siis aga püsti kohendab oma mõõga vööd ja mantlit, viskab lauale paar hõbe münti ja seab sammud välja kus Miriel teda ootama pidi. Ka tema vaatab tagai ja naeratus kerkib ta suule Kui ellu jääme tuleme kindlasti tagasi, mõtleb Nurnen ja astub uksest välja.
Mornie utulie, Mornie alantie. Er elen eria mor, E elen sila .
Ithilien
Õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas necromancer 16:28 31. Jaan 2004

Jack ohkab.
Olete kunagi näinud, kuidas kass mängib püütud hiirega. Ta ilmselt luges mu mõtetest ... ta leidis sealt minu naise... ehk pildi temast. Ma ei tea miks, aga ta saatis mind koju, et võtaksin oma naise kaasa ja külastaksime teda... ma olin nõiutud... tahtmatult läksin koju... kuid teel... Maagiaülikoolist oli siiski kasu... ma suustin oma mõtteid väänata... ja teha, mida ta poleks lubanud... ma läksin ostsin talle kingituse... ühe loitsurulli ja ravimipoti.... loits oli ebasurnute hävitamiseks ja ravimipott...tegelikult ravimiseks, aga ma teatsin, et see ravim sisaldas piisavalt positiivset neregiat, et teda tappa... see teadmine oli peidetud mu teadvussoppidesse... igastahes läksin koju ja rääkisin naisele, et krahvrinna de Marzine on meud külla kutsunud... naine oli küll üllatunud... aga ta oli selle kutse peale pigem õnnelik kui kahtlustav... ütlesin, et krahvrinna on paranemas ja seltskond kulub talle ära... sest ainsaks seltskonnaks seal oli tal teener ja kolme jalaga kass... teener ütles, et kass oli vikati ette jäänud...
Nädala pärast saabusin oma naisega taas krahvrinna juurde... Oli õhtu... teener juhatas meid söögisaali... Krahvrinna istus seal küünlavalgel söögilaua juures... kaetud oli veel 2 kohta.... Krahvrinna kandis punast kleiti... ta oli... taas... see ilu... olin selle nimel valmis surema... alguses ma ei üritanudki nõidusele vastu seista... sest nii olid salajased mõtted paremini varjatud... Krahvrinna tuli meile vastu... ma kummardusin... neised noogutasid teineteisele peaga... siis võttis krahvrinna mu naise käest... võpatus... Istusime lauda... ma ei mäleta hästi... teener tõi liha... kolmejalgne kiisu liibus vastu mu jalga... serveeriti liha... krahvrinna oma oli ... väga toores... ma pakkusin talle kastet... ütlesin, et see on väga hea ja raviva toimega... peaks lihaga kokku sobima... ja valasin potsiku ravist tühjaks... ta naeratas... et ta midagi välja ei loeks keskendusin kohe oma söögile...asusin seda uurima... 5 min pärast, kui ma krahvrinna taldrikule vaatasin, oli see tühi... kuid krahvrinna naeratas endiselt... siis hüppas kass lauale... tal olid kõik 4 jalga... ta oli oma liha kassile söötnud... ma kaotsin konrorolli... ma paljastasin oma mõtted... ma sööstsin püsti... ja siis ...
ma seisin... ma ei suutnud liigutada... samal ajal... kui krahvrinna tungis kallale mu neisele ja torkas oma hambad ta valgesse kaela... nagu ma olin kartnud... vampiir... ma ei teagi kui kaua ma abitult seal seisin... mulle tundus see tunde... ta vaatas mulle otsa... naratas... nihkus aeglaselt mu poole... ma ei suutnud liigutada... ma tahtsin...et ta tuleks ja mu tapaks... ma ihakasin seda tol hetkel nõnda... ma oleks talle ise vastu tormanud, kui oleks suutnud... kuid siis tegi see vampiiriniru vea... ta otsustas minga enne söömist mängida.... kunagi ei tasu söögiga mängida... igastahes... paar hetke kui ta mulle hambad kõrri olaks tahtnud lüüa... vabastas ta mind nõidsest... kainusetuhandik... automaatselt laususin loitsu esimese poole, mille olin reisi ajal memori seerinud... esimese poole efekt seisnes selles, et ebasurnu ei saa loitsijale läheneda... sest mitte keegi ei suudaks lausuda seda loitsu lõpuni, kui ebasurnu saaks samal ajal rünnata... Niisiis... tuba helenes ja mulle tundus, et ma ise lõin särama... de Marzine tahanes ennast kätega varjates... võtsin taskust paberirulli ja hakkasin loitsu edasi lugema... samal ajal krahvrinnale kogu aeg järgnedes... ta üritas põgeneda, aga peagi jõudsin loitsu teise osa lõpuni, mille efekt seisneb selles, et ebasurnu ei saa liikuda... trumbid olid nüüd minu käes... Ta üritas mind taas kontrollida, kuid nüüd oli juba hilja... ta kukkuds tuhaks... kogu tuba täitus vastiku haisuga... Tormasin oma naise poole... teda polnud enam seal...

Jack keerab pilgu kuulajatelt maha.
Tollest päevast pole enam midagi endine... mu naise hing söödud... tema keha on mineviku vari... ma pean leidma efektiivse ja lollikindla mooduse, kuidas negatiivset enegiat... peegeldada positiivseks.... et tal oleks taas hing... ja sama hing...
Ma ju võiksin asja sinnapaiak jätta... aga ma ei suuda...

kuhu ka lähen seal vesi on ees
vesi ja kõledad kaljud
lahkunud viimne kui lootsikumees
lahkunud lauldes, vesi on ees
nii nagu laulnud on palju

Ma kardan, et mu endagi hing on nende pikkade aastate ja eksperimentide jooksul surnud.
Keegi teine...
necromancer
Ruunimeister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 20:58 31. Jaan 2004

Ohjah, tuttav lugu, võib Thekla ilmest lugeda. Mehed on alati oma naisi reetnud ja ohverdanud. Küll ühel, küll teisel moel. Kodus nägin seda sadu kordi. Ja siis imestavad, miks naine võtab ise mõõga, kui tal on tarvis ennast kaitsta... Kuid ta huuled ei ütle midagi.
Shadow
Saladuste kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas necromancer 21:24 31. Jaan 2004

Keegi teine...
necromancer
Ruunimeister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 21:40 31. Jaan 2004

Thekla ohkab ja laiutab käsi. Kurb lugu, mis siin kosta oskad.
Shadow
Saladuste kaitsja

PostitusPostitas Thoren 20:15 2. Veebr 2004

Peale pikka vaikimist ning Jacki kuulamist Ta avab oma suu ning lausub vaiksel toonil

"Teil on vedanud, sest teil on reaalne võimalus oma abikaasa tagasi saada, kuna teie olete õppinud maagiat ning laipadega suhteliselt sina peal. Paljudel teistel, kellega on sarnaseid asju juhtunud, pole seda võimalust. Kuigi....kohati võib see needusena näida ehk. Ning kui tõesti arvate, et teie hing on surnud, siis loodan, et võtad teadmiseks - hing ei ole midagi nii nõrka, see ei anna nii lihtsalt alla. Sest just hing on see, mis võitleb lõpuni."

Ta naeratab ning lisab "Kuid mis mina sellest tean."
Thoren
Haldjate õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Henzu 22:37 2. Veebr 2004

All characters appearing in this work are fictitious. Any resemblance to real persons, living or dead, is purely coincidental.
Henzu
Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Bandiit 22:54 2. Veebr 2004

Teine päkapikk, kuuldes pauku, ehmatub ning kiire reaktsiooniga läheb laua alla ise rääkides endamisi:"Issand jumal... siin võib saada südamerabanduse" ning vaatab kelle laua alla ta on hüppanud.
Is that a bear trap?
Yes, it's to keep the neighbor children out of my garden.
Bandiit
Valguse hoidja

EelmineJärgmine

Mine Kuldlohe kõrts

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll