[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Tervitused külastajatele!

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Tervitused külastajatele!

Lõõgastumiseks koguneb rahvas kõrtsi ja arutab ilmaasju... Vestlusfoorum omavaheliseks suhtlemiseks.

Moderaatorid: surra, mart, Teemon, Irve, Priist, Kõrtsmik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Sorontur 21:42 30. Nov 2003

Rajaledija tõmbab oma peakoti sügavamale silmile ja tõukab ennast kõrtsiletist lahti. Sõltub sellest, kes sööb, lausub ta kõva häälega keset tuba hõljuvale suitsumoodustisele ning astub laua poole, kus kääbik rahulolevalt piipu tõmbab.

Asetades oma vibu seina najale lohistab rajaleidja kääbiku laua juurde ühe tooli ning istub sellele. Loodan, et te väga ei pahanda, et ma teid segan, kuid see paistab olevat ainuke laud, kus asjalikku vestlust ei toimu. Ma ei tahaks ebaviisakas olla, aga ehk saaksite mulle veidi oma piibutubakat loovutada. Piip on olemas, aga tubakas, raibe, on märjaks saanud.
Sorontur
Lohede sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 21:59 30. Nov 2003

Punapea on huviga uurinud ühte kui teist tulijat, kuulanud nende jutte ning jälginud nende tegevust. Pisukest huvi on temas äratanud imbi siia-sinna sahmerdamine, ehkki ta hoolega nägu on teinud, et ei märka seda. Kuid halva nädala üle kurtnud tüüp, kes prahi seest muuhulgas kuldraha välja kaevab, äratab punapeas sedavõrd huvi, et ta end aegamisi kassi kombel ringutades püsti ajab ja tulijast viisakas kauguses, mis küll pealtkuulamist teps mitte ei sega, leti vastu nõjatub - jättes oma õlarätiku ahju äärde kohahoidjaks.
Shadow
Saladuste kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Wolflord 22:19 30. Nov 2003

Võlur suundub tagasi kaarti uurima ja peagi on imp unustatud
Larbi- ja võitlustreeningud üle Eesti: .-.

Eurooplased on munchkinid-Imrahil
Wolflord
Rändlaulik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Alton 23:24 30. Nov 2003

Naeratades ulatab kääbik oma tubakakoti ning lisab :" Palun,aga ära üle pinguta kuna liiga täis topituna ei saa sellest parimat naudingut." Samas jälgides teraselt iga liigutust ,mida teeb see kaltsaka riietes mehehakatis leti ääres.
Alton
pommimees

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Starfild 0:02 1. Dets 2003

Kuna tundub,e t kõrtsis on ülekaalus rahumeelsed isikud, siis leiab Starfild,e t aeg oleks ka ennast vabamalt tunda. Koukides oma rüüde alt välja lihtsa piibu (mille kuuluvust omanikule reedavad siiski imepeened ruuniread) ning kopsaka tubakakoti. Vaikselt ta tõuseb ja liigub samtui kääbiku lauda. Vaatan, et siin piibu austajad. Istuksin samuti siia. Mul küll piip ja tubakas, aga näe tulega kitsas. Jumal teab kuhu need riistad kadusid. Võite vabalt ka mu tubakat kasutada. Starfild heidab hooletult oma koti lauale ja istub, eeldades, et kellelgi midagi selle vastu pole Mul siin kotis mitut erinevat kraami on. Kahte sorti väljadelt, mis siit 2 nädala teekonna jagu lõuna poole jäävad. Need vähe teravamad. See siin aga on hoopis huvitav sort. Sain selle ühelt kaupmehelt, kes väidetavalt oli saanud väikse saadetise Orvamägedest. PAnin selle alla ikka päris mitu kuldraha. Seda rääkides näitab ta lauakaaslastele oma tubakakoti sisu, mis kolmeks jaotatud ja kõik kolm osa veel eraldi kinni seotud...
Starfild
Tähetäps

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Alton 0:11 1. Dets 2003

Tubakaid sa tunned aga ,kas sa oled proovinud tubakaid idast? sõnab kääbik ning lükkab oma kotikese uue jutukaaslase poole
Alton
pommimees

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Markus 0:26 1. Dets 2003

Poiss tuleb tossutajate laua äärde ja ütleb:Aga kas te teate et suitsetamine tapab olenemata tubakast.
Jah!
Markus
kükametsakolla

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Starfild 0:46 1. Dets 2003

Kõtt poiske! Eided laadal räägivad sama juttu. Tõenäolsielt seepärast,e t nende mehed ei kulutaks raha tubaka peale. Kui ma ei saaks maailma eri jagudest pärit paremat ja halvemat kraami tõmmata mõnusa vestluse saateks või muus olekorras, siis pole nagunii mõtet elada... Nii et seda juttu sul siisn poisike rääkida mõtet ei ole. Vutt-vutt-vutt mine vaata parem, kas kõrtsimehel ikka kõik korras. Pole teist siinnäinud pikalt. Vana mees, äkki on midgai pahasti?Starfild ei ole tegelikult üldse pahane vaid tema hääles võib tabada sõbralikke noote. Ananb veel poisikele hõbemündi, et oma meelsust kinnitada. Seejärel võtab ta hindavalt kääbiku tubakakoti ja lubab endale näputäie. Enne kasutama hakkamist nuusutab hoolega, puhastab ülima põhjalikusega piibu vanst olluseśt ja hakkab piipu toppima... Ida oma olen tõepoolest vähem proovinud, kuid sellel siin on mingi tuttav aroom.. kohe proovime.
Starfild
Tähetäps

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Merlon 10:48 1. Dets 2003

Tuhmrohelises mantlis poolhaldjas liigub leti äärde.Kohale jõudes tellib ta kõrtsmiku käest "Palun mulle üks praad, aga ainult kergelt küpsetatult.Ja kui võimalik sis sinna juurde mingeid juurikaid ka."Oma toidu valmimist oodates vaatab ta enda kõrval seisvat isikut ning tema keha katteid.Poolhaldja kulmud kerkivad, ning üllatunud häälega küsib ta "Mis sinuga veel juhtunud on?Sa näed välja nagu oleksid paljakäsi mõne trolliga kokku läinud."
Merlon
Manatark

Kasutaja avatar

PostitusPostitas hallsilm 17:10 1. Dets 2003

hallsilm
Lohede õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Posija 17:40 1. Dets 2003

Vhüüt-vihüüt, tirlirililili-i-ii...
Ukse juurest kostab flöödiviis - lõbus, tuttavlik, võõras ent siiski...jumalik!?
Kes vaevub pilku pöörama, et uustulnukat kaeda, peab pettuma - uks seisab kinni... ent: ukse varjus madalal järil noormees istub, habemik, kullases-kollases, huulil vilespill, tumedad silmad edasi-tagasi näolt-näole kelmilt karglemas - niikui pilku-vaadet kellegi puudutab justnagu teras ränilt lööb sädemeid kullakaid...
...vhüüt-tirlili-i...
Kaua siin istunud - aimugi pole, saabumas laulikut nähtud ei ole - ukseleht teda hoolsalt on varjanud...
...vhüüt-i!
Tehtud!
Posija
Haldjate sõber

PostitusPostitas Anonüümne 17:46 1. Dets 2003

Anonüümne

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Markus 18:47 1. Dets 2003

Noh ega ma siis pahapärast lõpuks tubaka lõhn on ju siiski hea ja suitsurõngad ilusad. Minupoolest tossutage aga edasi. Muide ega teist keegi kaugemalt maalt pärit pole, sest mind on alati huvitand mis välaspool minu kodukohta toimub. Ütleb poiss ja istub pingipeale.
Jah!
Markus
kükametsakolla

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Sorontur 19:03 1. Dets 2003

Mees laseb poisi jutu peale ilusa suitsurõnga lae alla liuglema ja kummardab noorukile lähemale, nii et nõrgas valguses paistavad tema kapuutsi alt välja kaks punakalt hiilgavat silma. Jaa, välisilm just ongi see kõige kummalisem ja huvitavam koht. Eriti, kui sa veel lohemadusid ja trolle kohanud oled, nagu mina. Aga ma olen kuulnud, et ka siin läheduses pidavat üks suur ja hirmus koletis ringi liikuma. Olevat teine selline suur ja roosa, pealt nii kõva, et tugev mees oma oda sellest läbi suruda ei jaksa. Õgib teelisi, soost ja vanusest hoolimata. Hoia end, poiss, talle pidavat just sinusugused eriti maitsema...
Sorontur
Lohede sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Markus 19:19 1. Dets 2003

No ja kesse siin eidejuttusi räägib. Ma olen kuulnud igasugu juttusi laste hirmutamiseks ja tunnen juba ära kui mõnda kuulen. Ja pealegi ei ole mina ei näind ega kuuld miskit sellisest kollist ometigi ma siin ju elan.
Jah!
Markus
kükametsakolla

EelmineJärgmine

Mine Kuldlohe kõrts

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll