Nii. Mina, eks ole, olen alaealine ja oma vanuse kohta mitte just liiga intelligentne. See-eest meeldib mulle väga fäntäsi. Minu lemmikraamat on Sõrmuste Isand ning Harry Potterit olen ka lugenud, aga sellega piirdub ka minu fäntäsilugemus. Ja ma olen endast väga heal arvamusel ning postitusi kirjutada ja uusi tiitleid saada meeldib mulle ka õudselt. Aga nyyd räägin ma teile yhe huvitava loo sellest, kuidas ma siia foorumisse registreerusin.
Kui ma endale kasutajat tegin, mõtlesin ma pikalt, mis minu nimi siin foorumis võiks olla. Ja siis ma mõtlesin, et minu alias võiks olla minu lemmikraamatu lemmiktegelase nimi - Aragorn. Aga kurat kyll, Aragorn oli juba võetud. Noh, ma pyydsin siis olla Elendil ja Elessar ja Saruman ja Gandalf ning lõpuks suurest vihast Sauron ja Morgoth muidugi ka, aga need olid ka kõik juba teiste kylatolade poolt omastatud. Ja siis ma mõtlesin et kuna ma tegelikult tahaks ikka jõledalt Aragorn olla (sest tema oli mul kõige lemmikum) siis parema puudumisel ma olen tema eestikeelne vaste ehk Ryhkija.
Ja kui ma olin kõik need tähtsad mõtted ära mõtelnud tulin ma Fantasy foorumisse ja hakkasin mõttetut mula suust välja ajama. Ja kui ma oma salasõna varsti ära ei unusta, mida ma loodetavasti teen, hakkan ma samasuguseks kui Raunok1 ja läbustan selle koha nii täis, et varsti tuntakse ennast siin sama halvasti nagu Green Dragonis.
Vot.