Vahekokkuvõte:
39 jah
18 võib-olla
-------------
kokku 39-57
Et Nõva kandi kohalik sidemees Payl ei paista antud asjas toru võtvat, hakkan muutuma kergelt skeptiliseks. (Grrrrr!
) Nii et olen muude paikade pakkumise suhtes aina vastuvõtlikum. Vastavas paigas peaks olema:
* kas reserveerimisvõimalus või kyllalt ruumi, et ka mõne teise seltskonnaga samal ajal ära mahuks
* mets. soovitavalt puud. või vesi (meri, jõgi, järv). või muu loodus.
* telkimisvõimalus
* majas sees magamise võimalus (mõnel meist, muuseas, ei kannata tervis telkimist. kõik ei ole enam viieteistaastased!)
* kohapealne toitlustus (söömapaik või ettetellimine, mõlemad peaks olema odavamat sorti) ja/või söögitegemisvõimalus (kolm päeva võileiba näsida pole suurem asi rõõm, vähemalt peaks saama suppi soojaks ajada ja teed keeta)
* miskigi vihmavari juhuks, kui sajab _ladinal_. Kuskil peab isegi sel juhul ju olla saama.
Ajaga on nii, et 1.-3. august võib inimestele ju meeldida, aga kui tahtjaid on kahe aja peale umbes pooleks ja enne augusti algust on värskelt veel folk jms, siis selleks ajaks ei jõua mina yksi lihtsalt midagi organiseerida. Mul on tarvis natuke tööd ka teha. Ja abi pole siiani mitte keegi pakkuma vaevunud.
Huvitav, kui palju jääks neist 39-57 tahtjast alles, kui kolmepäevase yrituse eest kysida näiteks sada EEKu nina pealt? Hmm... Eelarve koostamine on niikuinii yks imetrikk, aga võib ju yritada. Sponsamishimulisi pole igatahes veel yhtegi.
Hiljemalt kaks nädalat enne yrituse algust tahaks panna yles nimekirja ja hakata raha korjama. Ja siis on sellega
kiire.
Transpordi saab korraldada kas Tartust või Tallinnast (kumb ligem on) niikuinii. Mõlemast korraga (
a la Trt-Tln-Nõva) oleks tore kyll, aga kes selle kinni maksab? Kui tohib paluda, siis mitte Oop.
Kavast:
* Piiksuarmee poolt ja jaoks tehtava suhtes peetakse läbirääkimisi. Oodatud on kõik.
* DMid/GMid igasugustele RPG-dele on kah oodatud. Soovitan igayhel kyll oma kambaga eelnevalt läbi rääkida, kui kohapeal hakatakse alles chare tegema, jääb mänguaega paganama vähe järele.
* Tore oleks miskit turniiri näha. Aga mina ise mõõgamees ei ole, seega seda konkreetset asja ma sättida ei saa. Kes oleks see kena inime, kes selle korraldamise enda peale võtab? Sina?
* Krafinna ja Hallsilm võivad pidada maha Võitlustandri Eri. Kui Krafinna tahab, võib ta ju ka mõne vapra ryytli enda nimel areenile surema saata.
* Oodatud on ka kõik inimesed, kel on auto. Kui mitte muuks, siis juhuks, kui kedagi on vaja kohapealselt transportida. Alati võib ju keegi jala/käe/silma välja väänata vms. Kurat seda teab. Nende inimeste vedamise jaoks, kes tulevad pärast või lahkuvad enne bussi, on autod ka muidugi kasulikud.
* Kui rahast välja tuleb, siis lõkkes kypsetatavad asjad on mulle millegipärast kinnisideeks muutuma hakanud. No vaatame.
* Midagi oli veel. Pärast täiendan.
Ärge mulle palun privasid saatke. Ma ei kohtu nendega.