Kuule
sobimatu märkus eemaldatud, mida
sobimatu märkus eemaldatud sa siit
sobimatu märkus eemaldatud ootad? Keda,
sobimatu märkus eemaldatud, huvitab, et mis
sobimatu märkus eemaldatud moodi mingid
sobimatud märkused eemaldatud haldajad ennast nimetavad?!?
Khm.
Tegelikult muidugi tõesti on siinkohal praegu tegemist väga piinliku juhtumiga. Miskipärast on administraator nimetanud end toimetajaks ja mis kõige hullem -- kaotanud algse postitaja sõnumi. Sääraseid asju ei tohiks viisakas endast lugupidavas foorumis kunagi juhtuda. Ma vabandan enda hirmsa teguviisi ja wannabe'liku käitumise pärast -- ma ei tea mis mulle pähe lõi, aga ma kahtlustan et see oli piiramatu võimu tunnetus, mis mu silmad hägustas. Jah! See ta ilmselt oligi. Mul on kohutavalt piinlik ja ma luban, et säärast asja enam kunagi ei juhtu, et mulle võim pähe lööks.
Algataksingi siinkohal diskussiooni, et millisel moel peaks administratsioon toimetusi märkima. See on suur probleem, sest sellest sõltub foorumi üldine tonaalsus. Kas näiteks märkida kaldkirjas ning kirjutada lõppu "administratsioon" või kõlab see kuidagi liiga kantselliitlikult? Nagu juba tähelepanu juhiti, on "toim." kuidagi vulgaarne ja viitab ehk liialt kõrgele ajakirjanduskunstile, milleni meie foorum loomulikult kunagi küündima ei suuda. Vahest kasutada sõna "moderaator" või koguni vormelit "moderaator eemaldas sobimatu sõnumi". See kõik vajab põhjalikku arutlust ja läbimõtlemist, sest optimeeritud viis sobimatute sõnumite kõrvaldamiseks aitab kindlasti väga suurel määral kaasa kõiksuguste edasiste võimalike arusaamatuste ärahoidmisel.
Taaskord vabandan ja kutsun üles diskussioonile!