Postitas ohpuu 20:37 28. Mai 2004
et kultuuriyritus või? nimetan kolm: "Grease", Grillfest ja "Jesus Christ Superstar". jälgige reklaami.
ja jah, ma yritangi lugeda lehti nii vähe kui võimalik ja neistki seda osa, mis ei asu kultuurikylgedel... lihtsalt seda, et kui siingi hakatakse rääkima kultuuriyritustest ja tantsutydrukutest, pole see koht palju parem Postimehe kultuurikylgedest.
minu mõte oli lihtsalt see, et parem on kultuuriga otse tegeleda, näiteks toredate viisipidajate poistega koos laulda (eelistades saunalava muudele lavadele), kenade tydrukutega koos tantsida või siis minu poolest kas või raamatuid-luuletusi kirjutada selle asemel, et kultuuriyritustest ja tantsutydrukutest rääkida, sest see on rohkem nigu kultuuriajakirjaniku leib, kui tal suurt millestki kirjutada pole (esimeses sõnas on 18 märki, teises 17, koos sõnale järgneva tyhikuga vastavalt 19 ja 18; võrdle seda arvu selle 3000 või 5000ga, mis artiklis olema peab - head pikad sõnad, kasutad vaheldumisi paar korda mõnes lauses, llisad artikli žanritunnused ja maht täis!).
see ettelugejate mõte on hea, oh Uuk. peaaegu äriidee lausa. võiks kunagi sellise teenistuse pysti panna, värvata keni tydrukuid ettelugejateks, kes yhtlasi võivad ka raamatukogus või raamatupoes käia ja soovitud raamatu kohale tuua ja ette lugeda.
ja yldse. kultuurist rääkida on enamasti vastik, vastandus kultuurne/ebakultuurne on lausa ilge (see on pärit nõukogude kultuurist ja selle primaarne kasutusala oli liigitada inimesi nendeks, kes prill-lauale istuvad, ja nendeks, kes sinna jalgupidi peale ronivad). parem oleks ilma nende mõisteteta hakkama saada. muidugi oleks kõigiti auväärne tarvitada kultuuri mõistet ainult selle algupärases ladina tähenduses ehk maaharimist märkivana, aga tänapäeval tekitaks see ainult asjatut segadust.