Postitas Dister 15:08 1. Mär 2003
Loomulikult. Vabandust. Mina olen ikkagi siis see, kes eksis. See nali on tõesti tipptasemel.
Siinkohal kutsuksin kõiki foorumi kasutajaid rääkima eesti keelt mittevaldavate kuid inglisekeeles end kodus tundvate inimeste ees aastas olevate kuude arvust. Muuhulgas, ikka huumori huvides (naer on terviseks etc) soovitan näpistada tänaval mööduvate neiude taguotsi ja karjuda Trafalgar Square'il venekeelseid roppuseid. Need inglased on ikka tumbad kyll, mõtle, nimetad neid vene keeles sellestsamuseks ja nad vahivad sulle mõistmatu näoga otsa.
See tehtud, muretsege endale kaamera, kõllake Tolgile, ning tehke film mõningatest rumalatest eestlastest. Naeruväärsetest egomaniakkidest, kes kogu aeg arvavad et nad on teistest paremad. Kelle elueesmärk on näidata oma yletamatut tarkust ja intellekti ja kes lihtsalt jonnides keelduvad aru saamast teiste inimeste elutervest naljasoonest. Soovitaksin oma tagasihoidlikul viisil trikke tomat-pintsaku-peale, kondoom-ukselingi-kyljes-rippumas ja läbitorgatud-rehvid. Menu missugune.
Jah, see kuudenali on arvatavasti yks kõige labasemaid mida mina viimasel ajal kuulnud olen. Isegi yllatav oma labasuses. Kui see teeb minust egomaniaki siis olen ma selle yle uhke.