Põhjus, miks ma seda teemat larbi alla ei pand, on see, et ma vajan teie kõigi abi. Niisiis - mingil hetkel käis keegi välja larp-filmi tegemise idee. Haarasin härjal sarvist ning nüüd olen järgneva probleemi ees:
Kõige hullem asi, mida teha võiks, on hakata draamat väntama. Paari-kolme kaamera ja hunniku amatööridega ei tuleks see kõne allagi. Ei kavatse uut lotri väntama hakata. Seega võiks valida iroonia ja huumori tee, sest antud vahenditega muud välja ei mängi. (Inimesi on naerma märksa kergem ajada kui nutma.)
Seega on praeguseks jäänud sõelale kaks ideed:
1. Teha dokumentaal. Ka seda saaks teha meie vahenditega täitsa asjalikult. Probleem on selles, et see saab suure tõenäosusega lihtsalt igav olema. Seega kui kellelgi pole midagi innovaatilist lisada, on see idee hetkel maha maetud.
2. Teha üks pull film. Nüüd peab otsima sobiva käsikirja ja seda kohendama larbile sobilikuks. On kellelgi ideid?
Põhimõtselt tuleks aluseks võtta mõni fantasy-romaan, sinna võitlusstseenidesse sisse susata selliseid lauseid nagu "quarterstaffiga ei tohi torgata" ja "ai, krt, ära nüüd nii kah kohe taguma tule..." jne. Tegelased kandku südamerahuga soovi korral oma kostüümide all tenniseid ja käekelli, ja vahel võiks kogemata mõni tsiviil (loe. suvaline mängu mittepuutuv isik.) kah kaadrist läbi jalutada jne.
Aga film ise on fantasy!
Oleks hea, kui süzee ise kuigi keeruliseks ei muutuks, oleks üks suurem lahing, ja lohesid ning muid raskestinäideldavaid elukaid ei tohiks seal olla. Nii et kui keegi arvab end teadvat mõnd head raamatut, mis sobiks antud kirjeldusega, siis andku julgelt märku! Tänan tähelepanu eest.