Järgnev küsitlus on just neile siinsetele neidudele, kes mind juba mõnda aega tunnevad, olgu siis larbitrennides või mujal... Aga ka meesterahvad võivad osaleda. Neiud, kes mind veel ei tunne, aga tahaksid suhelda, märkigu ära lihtsalt variant f
1) Kuidas suhtud minusse?
a) ei salli või vihkan sind
b) olen su vastu külm ega soovi sinuga suhelda, mind ei huvita su isik.
c) olen su vastu külm, kuid sul on võimalik võita mu respekti.
d) mul pole midagi sinuga suhtlemise vastu.
e) soovin sinuga suhelda.
f) soovin sinuga lähemalt tutvuda.
2) Neile, kes valisid variandid c, d või e:
mis häirib sind minu juures, mida võiksin muuta, kuidas jne?
Palun vastata ausalt ja siiralt. Kuna inimene nelja silma all on julgem, soovitan vastata privas (või meiliga, kui soovite-meili saamiseks kirjutage privasse). Las foorum jääb neile, kes arvavad, et olen dauni sündroomiga vms vaimse puudega ja kes tahavad mulle seda välja öelda-saangi rohkem naerda.
Kui ma teaks, kuidas edasi tegutseda, poleks ma seda iba üles pannud. Aga on vaja lahendada mõndagi-näiteks lähenemised valedele isikutele, mille arvele langeb tunduv osa tagasilöökidest suhtluses. Seega nii mulle kui sellele isikule on parem, kui ta ausalt vastab-midagi halba sellest ei juhtu, ma töötan ju iseenda, mitte teiste muutmise nimel.
"Külmadega" ma tahan suhtlemise lõpetada-kui, siis ehk vaid ametlik suhtlus (äritehingud jms) ning sedagi nii vähe kui võimalik.
Muuseas-Sondor, ära sina siia tule, ma tean juba küll, millise vastusevariandi sa valid