Teate kohe südantsoojendav tunne on kui oled POPULAARNE isik. Meeldid kõigile ja kõik tahaksid olla nagu sina.
Siinkohal kummardused minu kõigile (ka tundmatuks jääda soovivatele aga siiski tuntud) fännidele. Aitäh toetuse eest! Ma ei oleks see kes ma olen ilma teieta!
Nimelt on viimasel ajal üks eriti hoolas austaja üritanud aru saada sellest kui rasket elu minu grandioosne isik tegelikult elab. Selleks otstarbeks on ta loonud juba kaks kasutajat dragon.ee foorumisse ("Bernard" ja "Bernard) ning üritanud minu näpuvaeva vähendada minu eest ise lugejakirjadele ja imetlusest tulvil kaasforumantidele vastates.
Ning loomulikult andud postituste näol ka omapoolseid soovitusi selle kohta kuidas mina peaks käituma ning kõnelema. Publik on ikka kõige parem kriitik.
Seega kallid sõbrad, kui te järgnevalt kohtate siin virtuaalisikut kelle nimeks on:
Bernard´
Bernard+
Bernard*
Bernard-
Bernard$
või muud säärast, siis palun suhtuge agarasse ja hoolitsevasse fänni vajaliku mõistmise ning kaasatundega.
Ja teavitage sellest ka Irvet või mind, et nii dragon.ee administratsioon kui ka mina saaksime ennastunustavale austajale tänukirjad saata.
Kummardusega teie, suurepärane
Allan Bernard