Mõnikord valdab selline tunne mind sinu kirju lugedes...
Aga mul on mingi nõme udune mälestus suurest zeppelinist* pea kohal loojuva päikese eel, mille juurest ma ära jooksin. Alles palju aastaid hiljem sain teada, et tegemist on zeppeliniga... Seda ei oska ma kuidagi seletada et kus pagana kohas ja mis tingimustel võisin säärast asja näha.
Ja väikesest peast nägin õhtul enne magamaminekut Suure Tõllu raamatust (mida ma kartsin koos selle multikaga kui tuld, sest seal olid nii jubedad pildid) Suure Tõllu nägu oma magamistoa seinal, akna kõrval. Ta vaatas mind, liigutas kaks korda suud, seepeale jooksis mul hirmulaine üle kere ja ma ei julgenud ennast absoluutselt liigutada. Natukese aja pärast nägu seinal kadus ning tõmbasin teki üle pea ja üritasin mitte midagi mõelda. Mäletan et mingi aeg hiljem vaatasin ma õuest seda kohta seinal kus nägu ilmunud oli, otsisin mingit jälge või midagi. Aga sein mis sein, täiesti terve
Kui see esimene on selline udune asi, siis teise ajal olin ärkvel täiesti 100% ja see oli selge, aga samas ma absoluutselt ei usu, et see teine mingi reaalne nägemus oli
(Eesti keeles "tsepliin")