postitatud: 10:08 15. juul 2005 postituse pealkiri:
--------------------------------------------------------------------------------
staatus: ei otsi
nimi: siin hallhulluke, seal Tindome, õigupoolest Triinu
vanus: 27
mängijakogemus: aastakest 3
mängujuhikogemus: puudub. Kui juba ette võtta, peaks olema korralik ja põhjalik oma maailm välja pakkuda, aga selle tegemahakkamisega olen ainult alustanud. teiste maailmades DMida ei paku huvi.
maailmad: laias laastus vahet pole. Mõõgad ja maagia istub paremini kui tsiklid ja arvutihäkk
Ja olgu põnev ja olgu keerukad lood, mitte lihtsalt kobi koopasse ja tapa kolli, saad kulda.
mängusüsteem, kus eelistaks mängida: noh, ma ei ole nõudlik ja olen üsna õpivõimeline. Kui on põnev, kõlbab kõik
Kontakt:
murumuna@gmail.com, võib ka privaatsõnum siin või Tindome nimele peidetud kuningriigis
kommentaarid: kangesti tahaksin mängida mängujuhtide isiklikes maailmades. Ja eelistaksin vähemalt 50% ulatuses täisealist seltskonda, mis poleks liiga suur. (ükskord mängisime erandjuhul 7-kesi, siis ei saanud suurt midagi teha, kogu aeg tuli oodata, mida teised teevad. Aga ma olen aru saanud, et paljud armastavadki suurtes kampades mängida. Endale tundub 4 koos mängujuhiga olevat optimaalne. +-1 pole ka viga. +-2 kannatab välja. +-3 on üle piiri)
kuulutus ei aegu. Kui aegub, panen siia kirja.
edit: Antud hetkel on mäng olemas, tänan üliväga kõiki pakkujaid.