Süsteem: Classic World of Darkness – Vampire the Masquerade.
Toimumisaeg: alustame kas Juuni lõpu paiku või Juuli algul. Mängupäev ja kellaeg on veel lahtised.
Vabu kohti: 0 (kohtade avanemisel muudan seda numbrit).
Tegelased: valida tuleb Camarillat toetavate klannide hulgast.
Tervitus.
Mul on juba tükk aega, V20 lehekülgi lugedes, olnud soov üks uus Masquerade' Kroonika käima lasta. Kahjuks pole mul grupi kokku ajamine just kõige paremini läinud. Oli kaks mängijat, kuid ma viskasin neist ühe välja. Ta munchkinlikud tendentsid hakkasid juba tegelase loomisel liigselt välja paistma. Sealt läksid temaga asjad ainult allamäge...
Seega, sooviks ma kahte-kolme mängijat, soovitavalt selliseid kes ei ole varem Masqueradi mänginud. Jah, just nii. Mu põhjuseks on see, et ma tahan Masqueradiga kokku puutunud inimeste hulka suurendada. Sobivad täiesti ka need inimesed kellel pole varasemat rollimängukogemust. Ka varasemad Masqueradi sõbrad on oodatud, uhiuued on lihtsalt nn. "eelisjärjekorras".
Mängust endast niipalju, et tegevus toimub Eestis ning kuigi lugu ise on põhiliselt Jyhadile, ehk siis sajandite pikkuselisele üksteisele ärakeeramisele, suunatud, tuleb aeg-ajalt ka materdamist ette. Ainsaks tingimuseks mängijatele on hea inglise keele valdamine. Raamatuid ma ümber tõlkima ei hakka, kuid asju võin alati selgitada.
Kontakt: privaatsõnumi kaudu.