Tere,
Hiljuti mängisin paari lauamängu tuttavatega Soomes ning hakkas väga meeldima. Niisiis otsustasin Eestis ka omale otsida inimesi, kes sellega tegeleks ning loodetavasti mind ka õpetaks. Kogemust mul on vähe, kui just mitte öelda, et puudub täielikult. Seega otsiks kedagi kannatlikku kes oleks nõus mind mängu võtma. Tähtis pole mis lauamäng. DnD oleks muidugi tore, kuid vaadates selle mängu reeglitekogumikku siis tundub, et uue ja täiesti kogematu mängija väljakoolitamine nullist oleks äärmiselt tüütu. Muidugi kui keegi oleks sellega nõus oleksin kohe platsis. Samas oleksin ma platsis ka ükskõik mis muu huvitava mängu jaoks.
Aga siis jamh.
Asun ise Tallinnas (mõni näalavahetus Pärnus).
Olen 21 ja meessoost (vaatasin, et mõned siin otsisid naisi gruppi, neile pean selles osas pettumust valmistama :/ )
Asun Mustamäel, kuid kuhugi mujale sõita ei ole mingi probleem (mõtlesin, et lihtsalt mainin ära igaks juhuks kus täpsemalt asun)
Venekeelt kahjuks ei oska :/. Eesti ja Inglise seevastu tuleb kenasti välja.
Millal ma mängida saaks? Nädalavahetused ja teisipäev iseenesest on vabad, kuid soobiks rohkem ehk peale kella 15:00-16:00. Esmasp väga ei sobi kahjuks. Kolmapäeviti saaks üle nädala mängida, ka peale kella 16:00. Neljap ja reede oleks valmis mängima alates kell 17:00. Hmm... Väga head ajad vist pole. Kuid loodan, et kellelegi sobivad. Olenevalt muidugi kui mitu korda nädalas kokku saada saaksin aegu tunni võrra varasemaks teha (praegu panin need ajad nii, et jõuaks trennis ka nädala sees ära käia).
Kontakt, et kui keegi on huvitatud mind õpetama ja gruppi võtma: jax_me@hotmail.com