Postitas Heart 12:29 21. Aug 2013
Ehk on võimalik tekitada küsimustikku küsimus, et kellele on probleemiks kokkutulekule liigelda Lõuna-Eestisse. Kui vastajaid on palju, siis kaaluda tõesti kuhugi keskpaika kogunemine.
Ja keegi pole ju käskinud ka üksinda oma autos sõita, et kokkutulekule minna. Lahedalt mahub ju 3 kaaslast ka seltsi ja häid kaaslasi pidada isegi 4 veel juurde mahtuma vastavalt võimalustele. Sellisel juhul see sõit sinna ja tagasi polegi üüratu lisakulu. Lisaks võib ju leida omale autosse veel kellegi, kes autoga sõita mõistab, et üks inime ei peaks terve tee ise rooli keerama.
Ja üldsegi on autos alkoholi tarbimine keelatud... Nii, et...
Jah, ma olen nukker, kui on Lõunas, kuna ise ma tulla ei saaks, aga teistel, kellel pole töökohustusi (ma ausalt öelda küll vabandust isegi laste ega pere näol ei leia, et minna ja olla üks tore olemine kuskil kaugemal, kui kodu ukse ees... Muidugi on kallima kaisus parem magada ja oma voodi ja jnejnejne... Khm. Too siis kallim kaasa! Talle ei sobi? Ta ikka iseseisvalt hingatud saab? (andeks, kui siin on tõesti kellelgi kaaslaseks erivajadustega inime) See on see vabandus mugavuseks. Kui palju meil siin neid imetajaid emmesid on?)
See on üüratumalt kaunis aeg ja Lõuna-Eesti sel ajal... Imeilus. Rollimängurite seltskonnas? Üks nostalgia tunne, mis juba mõniteist aastat hinges sees, kui sügis käes.
Nutma ajavad need imelikud vabandused.
Pole seda natukestki raha kütusekulu jagamiseks? No jäta see mõni jook ja suits vahele siis. Joo vett ning hinga värsket õhku.
"...vahel helbena suudan Su juurdegi tulla ja Sa näed minust heledat und"