Veidraid asju on üsnagi lühikese aja jooksul ikka jõudnud juhtuda. Küll seksi, kuid mitte armastuse osas. Nimelt on minu karakter vägagi umbusaldav naiste suhtes, varasemate kogemuste tõttu(mida ei ole läbi mängitud). Sellepärast mingite lõbutüdrukutega suhtlemisest küll mingit juttu ei ole. Küll aga oleme juhuse läbi suutnud sattuda Drow allilma. Õnnetuseks/õnneks(?) oli meie haldjast sõber just enne seda surma saanud. (Teadagi kuidas Drowd elfidesse suhtuvad.) Üsna suureks üllatuseks käisid aga osad neist mustast nahast riietega ringi mis katsid keha ainult poolenisti, ja käes oli piits! Üks neist tuli isegi isiklikult minu käest vahekorda nõudma(kuna ta väidetavalt polnud 'seda' varem ühegi väikemehega teinud), selle nimel et meid läbi lastaks ühest kohast. Ka kommuuni kuninganna oli üsna suurte vajadustega, nagu me kogesime kui meid tema ette viidi. Meie silme all suri eelmine kuningas, kes ei suutnud teda piisavalt rahuldada.
Üks hilisem ja pisem juhtum oli meie päkapikul ühe tema noore sugulasega. Kuigi DM andis selgesti mõista, et päkapikutüdruk on liiga noor tema jaoks, oli seal ilmselt ikkagi 'midagi'. Minu karakteril olid see-eest üsnagi teravad suhted selle tüdrukuga.