Postitas Koriztaja 13:14 16. Jaan 2004
Jajah. Enam vähem korrektne kirjeldus minu Drägoni algusaegadest on Olavi kirjas.
Ehk siis sai ise tõepoolest alustatud aastal 90. Kui ma mäletan õieti siis käis see umbes nii:
Peale müstiliste raamatute (2 punaste kaantega DnD basic vihikut) kohalejõudmist sai neid näitaud Askole. Kes seepeale teadja mehena ütles et tegu on väärt mänguga ja asja peab proovima. Siis läks umbes 1 kuu kuni sai PÄRIS ESIMESE MÄNGU seltskond kokku pandud.
Päris Esimene Mäng toimus arhitekt Taneli kodus. Peale minu (Meegi) oli seal kindlasti ka Mart ja Asko. Ülejäänute kohta on mälestus ähmane. Võibolla oli seal Svennu, Uuk ja Enno aga selle mäletamisega on juba raskem.
Mäletan et peale Päris Esimese Mängu tegemist oli paljude ühine arvamus et asi on küll pisut segane, kuid Igal Juhul Tuleb Seda Veelkord Proovida. Igatahes on seda tänaseks juba ehk ca. 500 korda veel proovitud.8)
Praeguseks on need Päris Esimesed punased raamatud ilmselt jäädavalt kadunud. Kas sai need Uugile antud? Või on nad kuhugi mujale rännanud? Igatahes üleskuse; kui juhtute kusagilt leidma Päris Esimese Mängu raamatuid siis andke märku. (tunnete need ära helendava maagilse aura järgi, ja arvatavasti on nad prageuseks hetkeks ka teatava intelligentsi omandanud ning on võimelised teiega commonis telepaatiliselt suhtlema).
meek
~~Tuuslar, 29 Orc Shamaan, Lineage ][ NA, server: Kain~~