Natuke nalja ka:
Lana lööb endale käega vastu laupa ja jääb vait, siis ütleb: "Surnupuu alt läheb käik alla Surmavalda"
Lana: "Ja verega maas meelitatakse sealseid kohale."
Dean: "Kas keegi seletaks mis ja kus on nn "Surnupuu"?"
Khalid: "Ja ma tahaks ka teada."
Lana: "Linnast veidi põhja pool."
Khalid: "Lana... Kas sa oled üle pingutanud?" vaatab Khalid Lanale otsa nagu haigele inimesele.
Lana: "Natuke kaugemal maanteest, mida mööda me tulime, pisut enne Areeni."
Lana: "Ma oleksin õnnelik, kui oleksin, aga kui sa mind hulluks pead, siis seleta ka ära, kuidas me neljakesi kahekümne ammuküti käest ära tulime."
Siis pöördub Lana Deani poole: "Mäletad, kui Bonardid siin sind ründasid?"
Dean: "Üsna selgelt..." (Toa nurgast tõusid lakke mustad leegid ja sealt tulid ründajad välja)
Lana: "Selle puu all on samasugune käik kui see, mida nad kasutasid," ütleb ta õhinal.
Dean: "Mu kontoridiivani taga on KÄIK!?"
Lana jõllitab Deani üsna juhmilt.
Lana: "Ma arvasin, et sa tead..."
Dean igatahes vaatab kahtlustavalt diivanit.
Dean: "Ja kuskohas siis need käigud
veel on?"
Lana: "Must tuli, mäletad?"
Dean: "Mäletan."
Lana: "Seal puu all oli samasugune, mõistad?"
Dean: "Miks siis seda käiku uuesti kasutatud pole?"
Lana: "Puualust? Seda kasutatakse siis, kui sa sinna peaks minema."
Dean: "Ei, seda diivanitagust.."
Lana: "Ära minu käest küsi... Võib-olla pani keegi sinna vahepeal rotilõksu või midagi..."
Khalid on üldiselt suht segaduses ja vaatab kordamööda Deani ja Lana peale näoga ...
WTF!?---------------------
Alfredi juurde jõudes leitakse lukustada ununenu uks, kuid õnneks tundub, et vargaid pole käinud. Alfred keerab ukse lukku ja kui kõik sees on, siis annab ühe võtme Khalidile.
"Sul ongi lahtiste uste päevad pidevalt või?" uurib
HanzKhalid: "Ei, ta lihtsalt ei anna võtit külalistele."
Alfred: "Abdal püüdis mind lihtsalt tappa ja pidime Debbani ära viima kiirelt... Aga hakkame harjutama..."
DM: Mõned õunakribulad on veel järel... Neid hakatakse siis maagiaga tükeldama kokku panema ja plekke pealt ära kaotama, kuivanuil kortse siluma jne.
Sellele järgnenud OG kommentaarid:
Alfred: Veeretan ka midagi?
Khalid: Mida nad harjutavad?
Alfred: Maagiat
Khalid: Missugust?
DM: Õunamaagiat
Alfred:
Alfred: Täpselt!
Khalid:
Blimey that's useful!DM:
Alfred: Nii et kui ma ükskord selle puntki sinna kirja saan, siis mina enam nälga ei jää!
DM: Õnneviskeid võid teha küll.. (Termin mis tähendab, et raskusaste kahandab õnnestumise nii väikeseks, et sa sõltud 100% täringuõnnest, ning su oskused ei loe midagi. Kõrge oskusega tegelastel tuleb Õnneviskeid muidugi üliharva ette, kui üldse.)
Khalid: Õunaviskeid
DM:
Natuke aega hiljem:Maagihakatisest hulljulge eksperimenteerja Khalid üritab mõttejõul mõõka liigutada... Saab hakkama ka ja esimese korra kohta tabab eseme üle üllatavalt hea kontrolli:
Khalid: "Löö seda... Ma tahan näha kuidas vastu peab."
Alfred: "Mida?"
Khalid: "Löö mõõka."
Alfred: "Millega?"
Khalid: "Kasvõi panniga, mind ei huvita!"
Alfred: "Mine tee oma harjutusi edasi Khalid..."
Khalid: "Noo ma peksan siis diivani nurka!"
Alfred: "Sina siis maksad diivani kinni ka!"
Häda nende maagidega.
Aga tegelikult on väga lõbus. 8)
Nüüd aga tuleb Higgins ja räägib, kuis Asjad Tegelikult On. - Payl