Postitas Shadow 12:11 6. Okt 2005
Alfred: "Palun. Kui ma siit välja saan, seletan sulle kõik ära."
Heidi: "Ja mina elan teadmatuses, samal ajal kui su armuke sinuga siin on?!"
Alfred vaatab irooniliselt kongis ringi. Heidi osutab vastaskongile. "Kas tema ei vasta siis kirjeldusele? Ning ta tundub sind teadvat!"
Lana: "Eh?"
Alfred: "Ta oli mu töökaaslane."
Heidi: "Olen kindel, et TEMA teab, miks sa siin oled! Ja mina? Mina muretsegu end halliks teadmatusest!"
Khalid: "Oi neiu, sellepärast ärge muretsege... Lachlan ja Lana... Tuline paar…"
Lana: "Ee... Khalid!"
Alfred: "Põhjus, miks ma siin olen on see, et ma segasin väidetavalt uurimist"
Lana: "Marutõbine kaheksajalg sind saagu idatormi ajal!"
Alfred: "Või kuidas see kõlaski, Kits?”
Khalid: "Marutõbine neljajalgne on mind kolm korda saanud!" (pidades ilmselt silmas koeri)
Lana: "Oleksin pidanud sellega arvestama..."
"Takistasid uurimist?" Hääl on üllatunud, seda saadab veel kerge nuuksatus, kuid Heidi tundub rahunevat.
Alfred: "Küsi seda Rosswaldi käest. Kuna esimene koht, kuhu ma sattusin, oli see kong..."
"Alfred... Me käisime Johanniga sinu korteris sind otsimas... Kelle viskenoad need köögis olid? Ja kelle veri?" Heidi näol peegeldub hirm.
Alfred: "Need viskenoad on Abdali omad. Kah üks kõrbepoeg.. neid juhtub olema siin linnas liiga palju..."
Heidi: "Aga veri? Alfred, seal oli veri!"
Alfred: "Noh... Juhtus väike arusaamatus ja üks tabas mind..."
"Just!" kostab vastaskongist, "Võta ta riidest lahti ja sa näed, et tal pole ühtegi haava!"
Khalid: "Lase mind välja siit august... oota Alfred võtab lahti või?"
Heidi: "Oled sa kindel...?"
Alfred: "Jah."
Heidi: "Kas ma saan su vanematele midagi edasi öelda?"
Alfred: "Ütle, et nad mind siia vaatama ei tuleks. Mitte mingil juhul. Kui Wilhelm tahab, siis võib tulla. Aga ema ja isa mitte."
Heidi: "Hästi, ma teen seda. Saan ma midagi sinu heaks teha? Ma ei taha, et sa peaks siin olema."
Alfred: "Kui võimalik, siis saada süüa kellegagi... Ja mis kõige tähtsam - ära muretse."
"Jaa, neid kästi kolm päeva näljas hoida!" kinnitab Lana.
Khalid: "Kits, sa enda noore elu pärast ei muretse?"
Von Treucht muheleb niisama vaikselt.
Heidi: "Ja ma peaksin olema rahulik teades, et sa oled siin, näljas ja külmas?"
Alfred: "Sest ma oskan enda eest hoolitseda."
Heidi viskab Alfredile haavunud pilgu "Jah, seda on näha et sa enda eest hoolitseda oskad. Oskasid ennast otse kongi hoolitseda!"
Ülejärgmisest kongist kostab nagu oleks vett täis pudel kõrgelt, põhi ees, vastu kivi puruks lennanud. “Raisk!" ütleb von Treucht ja kihutab sinna. Alfredi kongi ilmub kiirustades parempoolsest seinast helesinine ja läbipaistev kummitus Khalid.
(Khalid: Lähem kirjeldus – mina. Nägu nagu pildil, ainult läbipaistev ja helesinine. Riided araabia stiilis, räbalad.)
Alfred püüab minestava Heidi kinni ja asetab õrnalt oma õlekoti jäänustele pikali.
"No tere, Khalid," ütleb õlekotil pikutav ja haavatud küljest kinni hoidev Lana, kui kummitus tema kongi jõuab.
Khalid: Au andes Lanale: "Korraldused, ülemus!?"
Lana: "Kehasse pugeda, kui mõne leiad... Kui ei leia, siis päästa ennast ja mine luurele."
Heidi hakkab Alfredi toibutustöö peale vaikselt toibuma. Von Treucht karjub koridoris valvuritele: "Vaimu mitte lasta!!"
Lana: "Khalid, mine läbi minu kongi tagaseina... Tal läheb aega, kuni ukse lahti saab..."
"Ku... kuuu... kummitus..." Heidi silmad on täis õudu.
Alfred: "Rahu, rahu.. Kuss, kuss…"
Heidi: "Siin kummitab!"
Alfred: "Ei kummita."
Heidi: "Siin kummitab ja sa ütled et ma ei muretseks!"
Alfred: "See oli Khalid"
Heidi: "Kes on Khalid?"
Alfred: "Hull kõrbepoeg"
Heidi: "See, kellest kirjutasid?"
Alfred: "jaa"
Heidi: "Aga sa ei öelnud et ta on läbipaistev sinine ja käib läbi seinte.."
Alfred: "Ta tehti selliseks, kui ta siia sattus."
Heidi: "Tehti? Kes tegi? Miks?"
Alfred: "Kits"
"Alfred tehakse ka varsti!" naerab Lana valjusti, meenutades Alfredi untsuläinud maagiakatsetust kongis.
Heidi: "Kes on kits?"
Alfred: "Von Treucht"
Heidi: "Alfred tehakse samasuguseks?!"
Alfred: "Ei tehta"
Lana: "Rosswaldi korraldusel... Küll tehakse, ära vaidle!"
"Von Treucht on Rosswaldi korraldusel kits?" on Heidi väga segaduses..
Alfred: "Me kutsume teda Kitseks..."
Von Treucht nõiub ja Khalidi vasak käsi saab pea küünarnukini jäiseks, sellega seinast läbi ei lähe.
Khalid: "Võta loits ära!"
Heidi: "Mis see oli?"
Khalid ja Lana suudavad kahepeale käe tagasi “normaalseks” manada ja Khalid kaob seina sisse, von Treucht vannub. Lana muigab rahulolevalt.
Alfred: "Khalid põgeneb. Seepärast ma ei tahagi, et sa siin oled. Võib ohtlikuks minna."
"Sa tahad et ma ära läheks?" Heidi silma tikuvad jälle pisarad.
"Nii! Külastusaeg on läbi!" teatab von Treucht.
"Kuule, linnuke," tõstab Lana häält, "siin käib lahing, kui sa aru pole saanud!"
Alfred: "Ära nuta. Minuga saab kõik korda."
Heidi: "Kas lubad?"
Alfred: "Jaa"
"Jaa," kommenteerib Lana, pahane, et Heidi ta olemasolu püüdlikult ignoreeris, "kõrbenäitsikud hoitakse siin temast hoolega eemal."
Von Treucht paneb juba võtme lukuauku ja hakkab seda kinni lükkama.
"Juhuu, aga meile antakse nüüd tappa!" hõiskab Lana õrritavalt.
Heidi vaatab vihaselt von Treuchti ja lubab "isale ära rääkida."
Viimati muutis
Shadow, 16:30 26. Juun 2011, muudetud 1 kord kokku.