[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Meeletud seigad & juhtumised

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Meeletud seigad & juhtumised

Kõik, mis jääb väljapoole maailma- ja editionispetsiifilistest probleemidest

Moderaatorid: surra, mart, Teemon, Irve

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 23:34 12. Dets 2005

Kilde Brülenist:

Noor aadlidaam jättis pudelist pääsenud Khalidi-nimelise džinni oma tuppa üksipäini ootama ning läks ise ära. Edasi sai nõnda:
DM: tum-turum-turum-turum... iiigaaaav
Khalid: sul?
DM: Khalidil
Khalid: ei ole, ta avastab naiste pesu
-------------------
Teema: Khalid ja mõõgad

Khalid: "Mul pole ka käsirelva.."
Sadamakapten Dean: "Mida sa kasutada oskad?"
Khalid: "Lanale tegin pooleteist käe mõõgaga tuupi täna"
Khalid: "Trenni tegime"
Dean: "On sul aimu, kui suurt investeeringut sa minult palud selle mõõga näol? Mõõgad on kallid, kas tead."
Khalid: "Tean, ma ühe hiljuti ostsin, aga see on jaoskonnas nüüd... Ma alati võin sinna vale näoga sisse kõndida ja ära tuua.. või läbi seina lattu minna ja ära võtta.. või siis lihtsalt siit ühe kapist võtta... teie loal loomulikult"
Dean: "Oot, mitmest mõõgast sa viimase nädala jooksul ilma oled jäänud?"
Khalid: “Kuuest.”

Dean teeb üsna suured silmad selle peale ega kosta midagi.
Khalid: "Kui see läbi saab võin neli sulle annetada, ja veel mõned rõngassärgid…" (märkus: nende särkide luutimise pärast laipadelt istus terve kamp kindlusvanglas kinni)
Igatahes tundub Dean nüüd tiba kõhklevat juba.
Khalid: "Aga nii kaua kui mind ei vahistata, ei juhtu minuga midagi ja mõõga eest hoolitsen ma, nagu see oleks osa minust!"

Mõni tund hiljem:
Khalid naeratab Deanile: "Näed, mõõk veel alles!"

Veel veidi hiljem:
arreteerimine:
DM: Igatahes sind tassitakse ühte kaarikusse ja Lachlan ka .. tema ka ahelates.
DM: relvad võetakse ära
Khalid: tsiribiribimmi
Khalid: seal läheb jälle üks mõõk
-----------------------

Kindlusvanglas, džinnina pudelis:

DM: mida sa siis teed seal pudelis? igav on
Khalid: laulan “99 pudelit seinal, 99 pudelit seinal, kui üks neist kukkuma peaks, siis 98 pudelit seinal..."
----------
Khalid: ma olen nii üksik
Lana: ja nii pudelis
Khalid: Jah, aga nutma ei tohi hakata ,sest muidu uputan ennast ära ja see ei ole lõbus…
-----------

Pärast pudelist pääsemist kohtus Khalid sõbraga, kes oli tulnud uurima, kuidas Brüleni linnas lõunamaalastesse suhtutakse.
Khalid: "Lõunamaalased siin linnas.. nooh ütleme, et kui keegi sind näeks siis ta ütleks "Oh, mitte veel üks!""
Ali: "Oled siis niipalju pahandust teinud? Ja riided pole sul ka suuremad asjad..."
Khalid: "No kuule, ma olen siin läbi tule ja vee käinud."
Khalid: "Mind on torgatud, pekstud, hammustatud... põletada üritatud, mürgitatud…"
Khalid tõmbab hinge. "...ja see vist oligi kõik"
Viimati muutis Shadow, 16:32 26. Juun 2011, muudetud 1 kord kokku.
Shadow
Saladuste kaitsja

PostitusPostitas Romendacil 18:36 15. Dets 2005

Meenutan oma esimest D&D mängu..pole paremat kommentaari kui: Hullumaja.

Party järgmine:

Rahahull Cleric
Hull barbar
Ülipessimistlik ja torisev päkkar
Loll haldjast võlur

Ja närvihaige DM

Meeletuid seiku palju..mida siin naeratades meenutan, aga parim oli järgmine:

Siseneme koopasse..milles omakorda labürint.
Cleric tormab seinast kalliskive välja kookima. Päkkar istub maha torisedes kui palav ja tolmune siin on, DM karjub meie peale, Barbari silmi aga köidab üks tolmune uhke raudrüü. Mida ta siis kohe selga hakkab panema. Teised aga otsustavad, et DM´i sõnul kahtlast raudrüüd pole tarvilik selga panna ja asuvad hoolikalt Barbarit takistama. Päkkarid, kes on muidugi hästi tehtud raudrüü sõbrad, hakkas tüüpi aitama. Loll võlur aga otsustas, et see pole hea mõte. Järgnes palju unarmed attacke ja isegi paar colour sprayd. Lahingu käigus ründas päkkar ka talumeest, keda ta tüütuks pidas. Kuid paistis et talumehel oli veel mängus suur osa.. sest DM küll varjas enda frustratsiooni hoolikalt..kuid mitte liiga hoolikalt.
"Weak is only the one, who truns from the path, just as the road darkenes"

"Well I´m stubborn as these garbage bags, that time does not decay.
I´m jusn, but I´m still holding up this little white bouqeu."
Romendacil
Rändur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 19:30 15. Dets 2005

Keeruline maadlus

Alfred: St, kui ta rabab minust selja tagant, siis mul lähevad ilmselt käed nagu küünarnukist ettepoole
Alfred: Ma lihtsalt sirutan parema käe välja suurel kiirusel
DM: küünarnukist ettepoole?
Alfred: Nagu rakettmees
DM: kes?
Alfred:
DM: kuidas see aitab sul talle keradesse lüüa?
Alfred: ei aitagi
Alfred: Aga esimene reaktsioon on nagu niiviisi enda käed
Alfred: Aga siis panen talle parema rusikaga keradesse
DM: sa oled seljaga ju!
Alfred: Ohh
Alfred: Vaata
Alfred: Käsi on nagu rakettmehel
Alfred: Ehk kõver
Alfred: Ma löön selle sirgeks ja natuke kummardan ka
DM: siis sa lööd ju seina poole.. st ta hoiab sind nagu USA sitcomides toitu kurgust välja aidatakse
Alfred: Et võttis käte alt?
Alfred: Et käed ei ole tema haardes?
DM: parem on, vasak pole
Alfred: Ei hakka asja keeruliseks ajama...
Alfred: Ma panen siis ta juuksed põlema lihtsalt...
-----------
Maag Khalid võttis endale õpipoisi. Kuna ta aga pidi ise paariks tunniks ära minema, jättis ta õpipoisi ootama korraldusega mitte millelegi mõelda.

Khalid: Vabandan ta ees ja ütlen ,et meil läks kauem kui arvasin
Johann: "Tead, Khalid. On täitsa võimatu kaua aega mitte millelegi mõelda."
Khalid: Naeratan "Jah on küll. Mina ise ei saa kümmet sekundit ka nii teha, aga ma ütlesin seda sellepärast sulle ,et sul tegevust oleks ja sa keskenduma õpiks"
Shadow
Saladuste kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Celestial 21:38 19. Dets 2005

Kamba maag kamba vargale: Sa vist müüksid ennast aluspesuni paljas, kui
aint võimalus selleks antaks ?

Varas: Muidugist, laipadelt saab alati ju uue eq võtta.
Sentius- Elu on VABSEE lill Raisk!
Celestial
Haldjate õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Alari 21:59 28. Dets 2005

Alari
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Elestir 22:11 28. Dets 2005

Dreik hüüdes:Clyde kas see oled sina?

Dannory vastu:Ei ainult mina Danny.

Danny hakkab teisele poole minema.
D&D - Demand and Demise, well for me anyways.
Elestir
Tõeotsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Olorin 1:07 29. Dets 2005

hmmm... mh?
Olorin
Arhimaag

Kasutaja avatar

...

PostitusPostitas sollo 16:37 29. Dets 2005

Ühes hiljutises mängus:
Half-orc ranger proovib rakendada eesli peal animal empathy-t aga ebaõnnestub( veeretas 4 vms)
Reaktsioon(hääääste nutuse näo ja häälega):"Ma sain eeslilt korvi!"
Kesine keskaeg
sollo
Ruunitundja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Surnumanaja 17:27 28. Jaan 2006

Sci-fi mängus sattusid PCd paika, kus mõne kuu eest oli lähedalasuvast sõjaväebaasist pärit kommando ebaedukalt rünnanud kohalikku hiidpeletist, keda Kilplooma nime all tuntakse. PCd olid mõne päeva eest tühjaks röövitud ja peale lühikest austusavaldust lahinguväljale otsustati kommando laibad läbi otsida.
PC: Ma võtan need kaks laipa seal kaljurahnu juures.
DM: Ee.. kaljurahnu juures on ainult üks laip.
PC kaastundliku häälega: Ouch..
Surnumanaja
Rändlaulik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Curunir 1:11 19. Veebr 2006

Tänases mängus tuli (1 level) seltskonnal tegemist paladiniga. Grupp oli röövlite peakorteris ja neile tuleb järele paladin.

Paladin: Mis te siin teete?
Mya: (entusiastlikult) Võitleme kurjusega
Paladin: Hea küll, siis saame koos tööd teha. Ma lähen ees

(Paladin läheb ees, grupp jääb maha)

Mya: Kuule, see tüüp oli hobusega onju?

Teised: jah

Mya: Lähme lööme maha.

Grupp läheb koopast välja ja näeb: Hobune sööb rahulikult rohtu.

Sorts: Pimesta!
Varas: Sneak Attack!
ja Mya lükab hobuse vette, kes segaduses vee alla vajub.

Grupp hakkab koopasse tagasi minema ja neile tormab vastu Paladin

Paladin: Appi, mu hobune!
(jookseb jõe äärde ja vajub põlvili)
EIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Sorts: Pimesta!
Ja preester lükkab paladini jalahoobiga vette. Kuid kukkub ise järele. Segaduses paladin vajub vee alla ja preester tõmmatakse välja)

Ma ei pea vist mainima, et tegu ei olnud just gruppiga, mille liikmed on head.
Talveunes
Curunir
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas windlord 13:37 20. Veebr 2006

gruppi keskmine all. oli Chaot. Evil :1:
windlord
Õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Beastmaster 10:17 17. Mär 2006

Beastmaster
Meister tuleloitsija

PostitusPostitas Orz 11:32 17. Mär 2006

°
Orz
Arhimaag

Kasutaja avatar

PostitusPostitas YnX 12:04 17. Mär 2006

Ameerika Ühendriigid, aasta '57, põhjakäinud detektiiv Jack Spades ja temaga kaasa sunnitud räpane politseinik Michael "Krants" Vamp (jah ma tean, ei ole just kõige vaimukamad nimed, aga mis mina teha saan), teate-küll-mis-linnas... mehed ei imesta enam millegi üle, mis nende ümber toimub...

Valge T-bird, mis veel mõned hetked tagasi piltilus välja nägi, enne kui Michael hoolimatult liiklusesse tormas ja vihase kantrimehe veokit rammis ning seejärel tema veel vihasema kaheraudse tinase räuskamise eest põgenedes uisapäisa pimesi tagurdades väikese prantsuse pereauto mõrvas, võttis vaevaliselt kohalt. Midagi kraapis paaniliselt vastu tagumist vasakut rehvi, tagumiku all klõbisesid klaasikillud... Spades jõllitab maruvihasena rahulolevat menti enda kõrval, aga teab, et on lootusetu midagi selgitada või kommenteerida. Lõpuks raputab ta vaid pead, lükkb kõvera koni hambusse ja sõnab:

"Me ei jõua selle käruga enam küll kuigi kaugele, pööra ringi... lähme tagasi fööniksi juurde" (*fööniksiks kutsus Spades oma ustavat Buicki, mille mootor juba viiendat aastat ebamääraselt korises, aeg-ajalt "surres", aga masin tõuseb ikka ja jälle tuhast kui süütevõtit keerata)
"Milleks? Terve tänav on autosid täis!", sõnab Krants entusiastlikult naeratades, laseb silmadel ringi käia ning peatab Fordi jäänused lõpuks ühe värske välimusega tumeda saksa sedaani juures: "võtame näiteks selle siin..." Juhiistmel puhkava, ilmselt loomulikku teed läinud vanamehe korjus lükatakse tänavale ning masina mootor lööb nurruma. Auto suundub teele ning mendi jalg tallab gaasipedaali vastu põrandat.
Spades uurib salongis veidi ringi ning krabab lõpuks tagaistmelt portfelli, millel lohakas sirgeldus "DO NOT OPEN".
"Hell no!", sõnab detektiiv, kerib akna alla ja lennutab leiu tänavale, mispeale Michael aga pidurid põhja lööb ning tema näole kerkib lai naeratus: "ma tahan ikkagi näha, mis seal sees on"
Kõrvulukustava krigina saatel peatub raske sedaan löpuks risti keset teed, Krants väljub ning jalutab rutakalt kohvrini.
Spades vaid vangutab pead ja hüüab kaaslase poole vaatamata: "mina sinu asemel ei... "

***KABOOM***

"... nooojah", ohkas Jack, lükkas uue pläru ette, ronis juhiistmele ja jätkas vandudes üksinda teekonda...
"Enne kui leiutati maamiinid, käisid naised meestest tagapool"
YnX
Ruunimeister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas ohpuu 12:18 17. Mär 2006

ohpuu
Saladuste kaitsja

EelmineJärgmine

Mine Üldine arutlus D&D teemadel

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll