Kilde Brülenist:
Noor aadlidaam jättis pudelist pääsenud Khalidi-nimelise džinni oma tuppa üksipäini ootama ning läks ise ära. Edasi sai nõnda:
DM: tum-turum-turum-turum... iiigaaaav
Khalid: sul?
DM: Khalidil
Khalid: ei ole, ta avastab naiste pesu
-------------------
Teema: Khalid ja mõõgad
Khalid: "Mul pole ka käsirelva.."
Sadamakapten Dean: "Mida sa kasutada oskad?"
Khalid: "Lanale tegin pooleteist käe mõõgaga tuupi täna"
Khalid: "Trenni tegime"
Dean: "On sul aimu, kui suurt investeeringut sa minult palud selle mõõga näol? Mõõgad on kallid, kas tead."
Khalid: "Tean, ma ühe hiljuti ostsin, aga see on jaoskonnas nüüd... Ma alati võin sinna vale näoga sisse kõndida ja ära tuua.. või läbi seina lattu minna ja ära võtta.. või siis lihtsalt siit ühe kapist võtta... teie loal loomulikult"
Dean: "Oot, mitmest mõõgast sa viimase nädala jooksul ilma oled jäänud?"
Khalid: “Kuuest.”
Dean teeb üsna suured silmad selle peale ega kosta midagi.
Khalid: "Kui see läbi saab võin neli sulle annetada, ja veel mõned rõngassärgid…" (märkus: nende särkide luutimise pärast laipadelt istus terve kamp kindlusvanglas kinni)
Igatahes tundub Dean nüüd tiba kõhklevat juba.
Khalid: "Aga nii kaua kui mind ei vahistata, ei juhtu minuga midagi ja mõõga eest hoolitsen ma, nagu see oleks osa minust!"
Mõni tund hiljem:
Khalid naeratab Deanile: "Näed, mõõk veel alles!"
Veel veidi hiljem:
arreteerimine:
DM: Igatahes sind tassitakse ühte kaarikusse ja Lachlan ka .. tema ka ahelates.
DM: relvad võetakse ära
Khalid: tsiribiribimmi
Khalid: seal läheb jälle üks mõõk
-----------------------
Kindlusvanglas, džinnina pudelis:
DM: mida sa siis teed seal pudelis? igav on
Khalid: laulan “99 pudelit seinal, 99 pudelit seinal, kui üks neist kukkuma peaks, siis 98 pudelit seinal..."
----------
Khalid: ma olen nii üksik
Lana: ja nii pudelis
Khalid: Jah, aga nutma ei tohi hakata ,sest muidu uputan ennast ära ja see ei ole lõbus…
-----------
Pärast pudelist pääsemist kohtus Khalid sõbraga, kes oli tulnud uurima, kuidas Brüleni linnas lõunamaalastesse suhtutakse.
Khalid: "Lõunamaalased siin linnas.. nooh ütleme, et kui keegi sind näeks siis ta ütleks "Oh, mitte veel üks!""
Ali: "Oled siis niipalju pahandust teinud? Ja riided pole sul ka suuremad asjad..."
Khalid: "No kuule, ma olen siin läbi tule ja vee käinud."
Khalid: "Mind on torgatud, pekstud, hammustatud... põletada üritatud, mürgitatud…"
Khalid tõmbab hinge. "...ja see vist oligi kõik"