Postitas higgins 5:46 9. Juul 2003
Niisiis
Meie kambal õnnestus saada mingi meie dmi oma jumalate süsteemi mingi jumala palgamõrtsukaga hakkama. Kuna meie kamba ainuke naisterahvas, sorts, teeskles magamist siis jagasid kolm meest 1300 gpd omavahel ära.
Hiljem selgus, et see raha on nö tainted, "määrdunud", ning see pidi halba õnne tooma. Meie maalimas on jumalad ikka päris tähtsal kohal.
Võiks ära mainida, et meie maalima ainuke rass on inimene.
Niisiis vaja raha laiaks lüüa.
Teeäärses kõrtsus sai raha peale täringuid veeretatud.
Barbar sai enam vähem küll rahast lahti, mina jäin plussi isegi 200ga.
Aga aitab nüüd tausast.
Jõuame järgmine päev järgmisse kõrtsu. Selline korralikum, suur kõrts. Seal on kolm sellist lõbusat tüdrukut, ning mingi vend siis ajab kõige kenamaga juttu. Meie siis läheme nende teistega juttu ajama. Dm ei saanud kohe algul aru, et rõug ja barbar tahavad kahe peale 3 plikat võtta. Penthouse'i üürisime vist enne seda ära, kui me hobused ostsime. Niisiis 3 tüdrukut kogu ööks. See tüüp seal sebis ikka seda kolmandat tibi. Nii kui üks nendest tüdrukutest, kellega meie rääkisime hõikas kolmadale: "Hei! Grupikas. Kogu öö. 20 gp-d nägu." Jäeti too vend kus see ja teine. Aga me kasserisime tolle käest 10 gp-d ja kutsusime kaasa. Kuna barbar oli mulle võlgu, siis tuli see raha mulle, panin selle eelmisest rahast eraldi. Oli mõte veel mehi kutsuda ja raha tagasi teenida, aga me ei teinud seda. Endal peab ju kah lõbus olema. Penthouse's oli õnneks mingi basseini moodi asi, nii et esimene asi, mis tehti ole see, et tüdrukud pesid barbari puhtaks.
Kolmas meie grupi vend otsustas enne, et ei võta meie orgiast osa. Ta küll seda ei öelnud, aga me saime aru küll, et ta tahab meie sortsi ära sebida. Me ütlesime, et kui sul midagi välja ei tule, siis tule ikka meie juurde. Ta ei tulnud. Tegime omad järedlused.
Eriti lahe oli see, mida meie tegelikult ei näinud. See tüüp, kes seda sortsi sebima jäi (ftr, kogu kamba kõige kehvema karismaga muide), oli ikka ikka tõeline rüütel. Laskus sortsi voodi ette ühe põlve peale maha ja ütles, et ta ei saa muidu õige rüütel olla, kui tal südamedaami ei ole. Tüüp etendas seal selle veel nii hästi ja tõetuult välja kah.
Sortsil oli algul karp päris lahti. Meie barbariga püherdasime kusagil põrandal (päriselus naerust, mängus teistel põhjustel). Ei. Tegelikult oli meil Penthouse's tohutu voodi, ja see kolmas vend läks poole öö pealt minema.
Sorts ja faiter viskasid siis skillichekki kah. Lihtsalt d20.
Sorts viskas mingi 18, faiter viskas 5.
Siis oli mingi vaidlus, et mida see check ikka täpselt näitab jne
Igatahes viskasid nad veel, ja faiter viskas ühe.
Saime kõik mänguväliselt lõuatäie irvata.
Mina ja barbar olime hommikul täitsa läbi.
Nüüd aga tuleb Higgins ja räägib, kuis Asjad Tegelikult On. - Payl