Pilte mängust mille, DM olen:
Peloris pettunud ja tast lahti öelnud preester istub koos kääpsuga, keda ta varem vihkas kõrtsis ja kuulab kuidas kääbik üha enam teda veenab, et hoopis head jumalad on kurjad ja, et kuidas kurjus valitseb maailma ja head kannatavad selle all... sisuliselt valetab ta preestril nägu täis ja ahvatleb teda üha rohkem kurjale teele, samas veendes preestrit, et nii on kõige parem.
Samal ajal kusagil põrgfutasanditel vaatab kari noori põrgulisi seda suurelt ekraanilt, süües popkorni ja tehes märkmeid ning üks tõuseb püsti ning küsib:
"Aga auväärt isand Mefistofeles, kui see kääbik nii oskuslik on, siis miks ta veel meie oma pole?"
...
Preestri kurjaks pöördumise tulemus: Mitu mõrvatud inimest, lapserööv, hävitatud Pelori tempel, mürgitatud veevarud ja koos veel paari isikuga ideoloogia loomine, mis meenutas kahtlaselt kommunismi.
...
Preestri edukas "kurjuse" hävitamine lõppes sellega, et haldjate saatkond ja maagide gild saatsid oma agendid teda vahistamine. Preester läheb tänavatele jalutama ja peab kohe kolme
deep slumber loitsu vastu sevi viskama ja jätkubki, agendid määda katuseid, abiks erinevad nähtamatused ja muud teotusloitsud ning seivitavatele loitsudele lisandusid ka
dominate person ja
hold person. Püüe teda pimedal põiktänaval lõksu püüda luhtus ning lõpptulemusena laiemal tänaval tekkis järgnmev vaatepilt:
Preester seismas, võrguloits ta ümber, viis maagi-agenti katusel ja tuntud haldjast rändur paljastatud mõõgaga talle otsa vaatamas ning tänaval surmavaikus.
Mängija: Vaatan, et kõik on p****s. Castin Slay Living
Mina: Kellele?
Mängija: Mis kellele... iseendale ikka.
Mina: Vaikus... Ee olgu. Jah sa sured. *Jätkuvalt juhe.*
Mängija: Jah Ghost, seda sa ilmselt poleks oodanud.
...
Pildike surmajärgsust. Preester satub mingisse kummalisse paika, kus on äärmiselt palju rääkiv vaimutüdruk, kes muudkui kidab et ohkui tore, et keegi sinna satub, et tal on nii igav olnud jne.
Preester: Slay living
Mina: ei tööta.
Preester: Taon ennast nuiaga vastu pead.
Mina: Nope.
Vaimutüdruk: No, mida sa üritad, kas sa aru ei saa, et sa oled surnud...
Jne.
Seltskonna kohta peaks kommenteerima, et neil natuke halb suhe kõrtsidega. Ühes lasti üks tuba pool sodiks, üks kõrts lasti õhku (gnoomide tehtud alkohol ja demonstrartsioon teemal kas jää põleb) ning üks pisteti lihtsalt põlema.
...
Pildikesi varasematest kordadest.
Sortsitar avastamas olulist tõde.
Sortsitar: Oot, miks te kohe ei öelnud, et võrgutamine käib bluffi pealt. Cha 18 ja maksimeeritud bluff...
Kuidas minna kalale:
Täis relvis ja water breathing loits. Saak: Dire Säga.