[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Meeletud seigad & juhtumised

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Meeletud seigad & juhtumised

Kõik, mis jääb väljapoole maailma- ja editionispetsiifilistest probleemidest

Moderaatorid: surra, mart, Teemon, Irve

Kasutaja avatar

Re: Meeletud seigad & juhtumised

PostitusPostitas Xan 1:28 17. Nov 2008

Halflinguna reincarneerunud ex-human maagile sobivate riiete hankimisel pani grupi fighter pearõhu torukübarale.
Tõsi, maag ei kandnud seda kunagi, aga pole ära ka visanud.
............

Gnollist ranger, peale grupi maagi kurtmist, et kõik te olete joodikud:
"Ma ei joo, ma lakun !"
............

Halfling maag reincarneerus peale õnnetut surmasaamist half-orcina. Ja noh (tärinud ei valeta) päris suurt kasvu half-orcina pealegi.
Peale tõsist tegelemist hiiglakasvu tegelasele midagi purunenud/rebebenud riiete asemel selga leida ja sellega edukalt toimetulemis.
Avastab grupi fighter: "Kurat, tal on ju poni !"
............
Arhitektuurne projekteerimine ja detailplaneeringud - 50 18 059
Xan
Valguse kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ghostwizard 15:55 14. Dets 2008

Kilde eilsest mängust.

Preester kukub võideldes mõrtsukaga keda on tarvis ülekuulamiseks vahistada. Temaga igaks juhuks kaasa läinud sõdalane läheb raevu (tegu barbarian/fighteriga)
Mängija: Ma igaksjuhuks power attacki ei võta. Vajan teda elusana.
*Veereb tabamus ja dämm tuleb miinimumveeretus.
Mängija: 17 dämmi.
Vihjame nüüd vahele ka seda et vahistatav oli juba preestriga kakeldes kenasti viga saanud.
Mina: jah, sa avad tal rinnakorvi.
Mängija: Fakk, ma tahtsin ta ellu jätta.

Maskeeritud preester tuleb kõrtsis oma kaaslaste juurde, kelledest esialgu ainult sõdalane ta ära tunneb, kui on vaja ka lasta ülejäänutel aru saada kes ta on, siis...
Preester: *hetkeks mütsi silmilt tõstes* It is me, Le Cleric

Seltskond üritab leida päkapikku nimega Olaf Sturmsson, asi lõikub isiku tagaajamisega, kel paistab palgamõrvarite kambaga oma asjaajamine olevat. Teda taga ajades jõutakse päkade ja gnoomide linnaossa, kus üks päkapikk väljas suitsu teeb. Koheselt jõutakse ka Olafi teema juurde.
Mängija1: Küsime talt et kas ta Olafit tunneb.
M2: Kuule päkapikk, kas sa Olafit tunned.
M1: oot...
Mina: Jah, Olaf on siinkandi päkapike seas populaarsuselt kolmas eesnimi.
Õnneks õnnestub mängijatel meelde tuletada ta perekonnanimi. Vahepeal suudab kiirete meenutuste käigus läbi käia ka variant, et nimi oli Blitzkrieg.
M1: Kuule, ega sina juhuslikult Olaf Strumsson pole.
Päka: Olaf olen ma küll, aga mitte Sturmsson, vaid Blitzkrieg.

Sel ajal kui pool seltskona kaob edasisi juhtlõngu otsima, otsustab ülejäänud minna pigem nende otsa komistama. Ehk lähevad päkade linnaosa kõrtsi jooma.
Ghostwizard
Arhimaag

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tagtag 23:48 23. Dets 2008

P1 says:
Mul on plaan CE fighter.
Mina(DM) says:
MA ÜTLESIN ALGIMENDID EI LOE
P1 says:
Okei, lihtsalt fighter (kes on salaja CE).
mina says:
ok kapp on olemas
mina says:
sneaker - olemas
mina says:
firepower - olemas
P2 says:
mina olen lihtsalt ilus
Mina says:
jah
Mina says:
ilus - olemas
mina says:
mis su cha on muide?
P2 says:
cha on 8
The train, it is not moving. ~ Hercule Poirot
Tagtag
Rändlaulik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Dwar 23:57 30. Jaan 2009

Level 6 tegelastele sattus ette lohe.

Fighter (keda mängisin saatuse tahtel mina) proovis teda ühe hoobiga tappa. Veeretused: 19, 20, 4

Tuleb tunnistada, et see oli minu üks kõige halenaljakamaid ebaõnnestumisi. :P
I wish my lawn was emo, so it would cut itself.
Dwar
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Taliesin 16:54 3. Veebr 2009

Ei pärine küll drägunist, vaid pisikest improsünnipäevalarbist, aga mälestusväärne on seik küll:

Taust - 1980ndate keskpaik, Nõukogude Eesti. Tegelased ärkavad üles mingis saunas, mille ümber on jõle kõrge betoonmüür, välja ei saa ja keegi ei mäleta mitte kui midagi sh. näiteks oma nime, ametit, elukäiku jms. Üks tegelane on kuulihaavaga kõhus, teine tooli külge kinni seotud ja kõik teadvusetud. Ärkame siis vaikselt ükshaaval üles. Vahepeal tuleb ka kummalisi telefonikõnesid. (see, kes filmi, millest antud mäng maha on viksitud, ära tunneb, on tubli)
Inimestele siiski aeg-ajalt tuleb mingeid infokillukesi meelde ja üleüldiselt nad siis jagavad neid omavahel.
Ja toimus siis selline meeldiv mõttevahetus:

A: Ma justkui mäletan, et olen Brežneviga isiklikult kätt surunud
B: Mulle tuleb meelde, et mu mees on vist Tartu KGB osakonna juht.
C: Aga mina olen metsavendade laule laulnud!
suurte autodega veetakse surma /päev on tuhm/ kivi on hall /elekter ei anna armastust/ -fs-
Taliesin
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Lord Sauron 1:42 9. Mär 2009

Norgar Lapsetapja, Moonshine'i saarte kuulsusrikas sõdalane, kahemeetrine karvane suures turvises mees saab ülesandeks leida Sundabaris kurikuulus teejuht. Olles sanud vihje ühe kõrtsmiku kohta, astub ta leti äärde ja teatab: "Otsime teejuhti Deacan."
"Mis te temast soovite?"
Norgar: "Ta on mulle võlgu!"
"Seljuhul pole ma temast kuulnudki," teatab kõrtsmik kappa poleerides.
Barbar, kes on alati silma paistnud kiire mõtlemise poolest ei jää ka seekord vastust võlgu. Kohendades kirvest vööl naeratab Norgar laialt: "Kallistuse! Ta on mulle kallistuse võlgu!"
"See on kui plastikmälu, sisemine jõud, mis teid alatasa hõimulaadsete moodustiste poole suunab. See plastikmälu püüab tagasi võtta oma iidset kuju, sugukondlikku korda. See on kõikjal teie ümber: korporatsioonid, politseisalgad, spordiklubid, tantsurühmad, mässuliste rakukesed, plaanikomiteed, ühispalvused."
"Varastatud päevaraamatud"
Lord Sauron
Valguse hoidja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tanel 3:04 9. Mär 2009

Vaprad rändurid on jõudnud koobastikku. Seltskonnas on metalset tuuleveskit meenutav endisest jäljekütist haldjas, pisike karvane koboldilaadne hapet sülitav varjutantsija koos oma kunagise koera varjuga, usku vahetanud lahingpreester, Veilare maagide gildi pisut salalik maag ning ülimalt poleeritud, heroiline, säravvalgel pegasusel ratsutav paladiin. Koos on rännatud juba mõnda aega ning kogemusi on pisut kogunenud. (10-12lvl)

Koobastikus toimub aga midagi kahtlast, liikvel on nähtamatud olevused. Lõpuks tuvastatakse sätendava tolmu ning lühikese lahingu tulemusel et tegemist on keskmise hobuserakendi suuruste nähtamatute elektrimardikatega. Ega nad väga ohtlikud muidu polekski kui nendele vigastuste tekitamine endaga väiksemat sorti elektrilahendust kaasa ei tooks. Pikapeale muutus täitsa tüütuks ja eluohtlikuks.

Sügavamale koopasse jõudes jõutakse lõpuks hiiglaslikku looduslikku saali, kus korralikult puhastatud, kuskil viiekümnemeetrise läbimõõduga ringi ümber on koondunud pisikeste tuleolevuste hordid. Ringi keskel aga tuvastab osav maag oma nähtamatust nägevate silmadega (loitsu abil) hiiglasliku kuhja nähtamatuid elektrimardikaid kes kõik üksteise otsa on roninud ja seal nüüd kihisevad ja särisevad. Hinnanguliselt on neid seal oma sada, võibolla rohkem võibolla vähem, aga igatahes palju.

Maag teatab et tal on plaan, ning palub paladinilt küüti et too ta lae alla tõstaks. Paladini õilis ratsu on tunduvalt kiirem kui maagi lennuloits ja üleüldse on tal need vist selleks päevaks otsas. Pole vast oluline... oluline on see et üldiselt oma heade plaanide poolest tuntud maag loitsib kaks loitsu.

Esimene neist on tuntud kui "Wall of Force" mis tekitatakse mardikakuhja taha. Teine neist on "Cloudkill" mis esimese vastu pidama jääb otse mardikakuhja keskele.

Järgneb metsik vilin, särin ning lõpuks ka kõige ägedamaid piksenooli häbisse jättev elektrilahendus mis ühendab omavahel äsja ridechecki läbikukkunud paladini koos maagi ja pegasusega, ning mardikakuhja. Hoolimata oma üliheadest põiklusoskustest saavad kõik siiski kehasse 250 punkti eest elektrit. Maag tolmustub, langedes üle 200 punktiga miinustesse, pegasusest jääb järgi mõni õhus hõljuv sulg ning vaid paladiini keha jääb alles, sest tema saab paari kaitseloitsu tõttu vaid 26 punktiga miinustesse.

Kõike seda jälgivad pisut eemalt pealt shokeeritud kambakaaslased.

Muideks, maagil oli kaasas ka 36000 kuldmündi väärtuses loitsutarbeid ja muud nodi, mis loomulikult aurustus. Ülejäänud seltskonna liikmetel oli harva taskutes olnud rohkem kui 100 kuldmünti

... kell oli mänguväliselt nelja paiku hommikul... :D

Kunagine Galadthon Anuvrael

Death Before Dishonour - Resurrection Before Lunch.
Tanel
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Valiant Gondorian 22:12 14. Mär 2009

pool kogemata googlest warhammeri molde otsides komistasin sellise teema otsa - http://www.gaygamer.net/forum/showthread.php?t=9638 hahahaa
"if you hear me coming your not my prey..."
Valiant Gondorian
Tõeotsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ghostwizard 17:11 19. Mär 2009

Niisiis, juhtum järgmine:

Seltskonda on petetud ühe rändvõluri poolt sellega, et osa nende kuldmüntidest revertisid paar tundi hiluem tagasi vaseks. Aga laev koos võluriga oli juba jjõudnud ammu enne avastust purjed seilata ja teele asuda. Nõnda siis otsustas vapper seltskond võtta oma Musta neegri nimelise laeva ja neile järgneda. Jõuti siis kergema ja kiirema alusega küllatki kiirelt järgi ja siis hakati küpsetama plaani kuidas laev üle võtta.

Plaan lõpuks nägi välja nii, et kuna sõdalasel oli omajagu str-i siis otsustati et talle lisatakse clericu poolt bulls strength ja shield other ja sorts paneb talle fly peale (scrollilt kuna tema hetkel ainuke 3 lvl loits läks fireballi alla) ning et rajaleidja kinnitatakse talle rakmetega ette ja sortsitar rakmetyega selga. Preestrile jäi üle bag of holdingusse ronimine, kuhu talle 10 minuti jagu õhku oldi sisse jäetud. Nõnda oli plan ja nõnda tehti.

Lõik teostamisele eelnevalt( ca 10h enne plaani)
rajaleidja: nad midagio kahtlast sellest ei arva et me neid justkui jälitame.
mina: Noh, üldiselt on siisn meredes piraatluist väga vähe ja eelistataksegi teise laeva ligidust, juhuks kui laeval püeaks muingi jama juhtuma.
*ootamatult koidab rajaleidjale üks pisike fakt*
rajaleidja: lähen võtan kähku lipu maha

Vihjeks siis see, et Musta neegri lipp kujutas enast valget orkikolpa mustal taustal.

Nõnda siis põrutas vapper seltskond teise laeva poole. Rajaleidja saatmas meeskonna pihta nooli ja sortsitar magic missile valangutega abistamas. Maandumisel oldaks cleric välja lastud ja sõdalane oleks oma kahekäemõõgaga tööd hakanud tegema.
Peale mõneraundist tulevahetuist vastaste laev alistus ja tuli välja, et pardal olnud võlur oli keset merd hoopis teise paiga suunas lahkunud ja laevarahvas teadmatu nende reisija tegevustest.

Järgnev vaidlus partys tekkis selle osas, mdia teha et pääseda süüdistustest piraatluse ja kolme meremehe mõrvamise osas. Ning sellest kui puudunud viies partymember sellest juhtumist kuuleb... et siis mis tema reaktsioon on...
Ghostwizard
Arhimaag

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tindome 20:34 24. Mär 2009

lvl 8 varjusurmas poolork veenab teise ilma meremehi, et nad ikka peaksid ta elavate ilma tagasi lubama, sest tal on seal suur töö teha, üks kuri hing ei taha kuidagi ära surra.

Meremehed ikka veenavad, et aga sa ju tuled tagasi, kui see pahategija käes? Sa oled nii hea harpuunikäega, kus me alles püüaks kala koos...
Poolork: "Jaa, kui see asi tehtud on ja see kuri hing surnud, siis tulen, ausõna!"

Nojah siis... siukest ei saa mitte mingi valemiga elustada kah, kes ennast surmailma ISE ÄRA LUBAB.
Kui mitte teha kirega, miks siis üldse teha?!
Tindome
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tanel 22:42 2. Apr 2009

Call of Cthulhu.

Mängijad istuvad hämaras korteris ümber küünaldega kaetud laua. Üks tegelastest on just jõudnud hakkama saada oma esimese loitsuga ning mängujuht otsustab süüdata tule et järgi vaadata raamatust mõningaid effekte. Kätt lambilüliti poole sirutades ütleb ta CoC'is nii tavalised sõnad:"Viska sanityt".

Käib meeletu pauk ja kõik allesjäänud tuled kustuvad.

Hubisevas küünlavalguses otsustatakse seekord mängusessioon lõppenuks kuulutada.

Kunagine Galadthon Anuvrael

Death Before Dishonour - Resurrection Before Lunch.
Tanel
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Irve 17:13 4. Apr 2009

Mina oleks lõpulauseks kirjutanud: "Hubisevas küünlavalguses seisva mängija asakust püksisäärest niriseb laual lebavatele kaartidele midagi sooja."

Irve
paranoik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas docsf 0:24 15. Juun 2009

Episood d&d laagrist:
Steampunki mäng:

Mängijad on pärast planeetidevahelise laeva "Gigantix" hävingut suutnud päästepaadiga Marsi pinnal maanduda. Paraku püütakse nad piraatide poolt kinni ja topitakse vangilaagrisse koos 60 marslasega. Britid aga ei alistu kunagi ja asutaksegi põgenemisplaane arutama.
Õpetajanna ja med. õde Bethany Darlington (Dani) pakub välja, et kasutaks õige ära olemasolevad resursid. Vangilaagri 60st pärismaalasest saab nahku, et teha kuumaõhupall ja luudest võib punuda õhupallikorvi...

Edasi mängida ei õnnestunud kuna mänguseltskond oli naerust kõveras...
Poisid, ärge pekske segast.
Mul on ju valus.
docsf
Haldjate õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ghostwizard 21:04 11. Dets 2009

D20 modern

Level 7-8 party, vaja ühelt vähemalt maffiategelaselt saada kätte vajalikku infot.
Ollakse siis FBI ülekuulamisruumis ja kaadrisse siseneb Dorian West (alias Daniel North, Gabriel South, Sasha Vostok), levelitelt dedicated hero 5/negotiator 3, seltskonna suhtekorraldaja ja diplomaat ning poole kohaga snaiper. Üritatakse luua temaga kontakt kui ak saada tüübi enda suust kinnitust koostöö kellegi härra Takamiga suhtes.
Peale mõningast vestlust tuleb siis bluff check, et veenda isikut et töötavad sama isiku heaks ja vajvad väheke tema abi.

Täring veereb... erinevad boonused ja mõjutavad jooksevad juurde: 58

Kas saadi see asi mis vajalik või saadi isegi rohkem :P
Ghostwizard
Arhimaag

PostitusPostitas Kriza 18:49 12. Jaan 2010

Kõige kurioossem mäng vast see, kus otsustasin DM'ina pundi klassikalise ADD 3.5 tegelasi tuhandeid aastaid tulevikku visata. Maailm siis iseenesest selline, kus üksteisele viga ei saanud teha, kogu elu juhtis suur arvuti ning tegelastel oli võimalik mõttejõul kõik mis tahtsid tekitada . Ümbruseks oli kupli alla suletud kinnine tulevikulinn (tegemist A.C.Clarke'i "Tähed ja linn" ainetel loodud maailmaga). Edasi siis pidikesi mängust:

Mängijad saavad teada, et on olemas võluasi - terminal - millest saab "Elukorraldaja" käest mida iganes tellida. Pundi Rogue'i mänginud mängija nägu läheb vaikselt muigele ning mängus taandub Rogue oma ruumidesse. Veidi aja pärast astub ta säält välja tohutusuure kullatud krooniga ise uhkusest pakatades. Pundi bard teeb selle peale suured silmad, jookseb terminali juurde ja käratab: "Elukorraldaja - mulle kaks korda suurem kroon!"

Tegelased otsustasid, et ise liikuv kõnnitee, mis linnas peamiseks transpordivahendiks oli, tundub ikkagi liiga kahtlane. Bard, kes idamaadest pärit leidis selle peale, et tema on kuulnud asjast nimega lendav vaip. Mindigi siis Elukorraldaja käest vaipa tellima. Too palus siis seda kirjeldada:

Bard: "Suur pärsia vaip, mis lendab minu käskude peale.... ja padjad, et oleks mugavam"
Rogue: " Kuule aga siis võiks juba baldahhiinvoodi peal olla"
Bard (tuld võttes): Jah! Ja ees on kaks valget laternat ja taga kaks punast. Ja põhja all on sinine valgus ja baldahhiinvoodi on voolujoonelise kujuga!"
Druid: "Ja voodi küljes olgu pasun, millest saab signaali anda!"

Nii sündis maailma esimene tuunitud lendava vaip

Linnast minema saamiseks oli tegelastel vaja allmaa-raudteed kasutada. Tuletan meelde, et siinkohal oli tegu futuristliku maailmaga, mis tähendab et allmaa-raudtee tähendas põhimõtteliselt metrood. Eripäraks veel see, et vagun sõitis vaid siis, kui oli sõita soovijaid. Kui tegelased perroonile ilmusid, ei olnud vagun parasjagu liini selles otsas, vaid tunneli kohal hakkas kell rongi saabumiseni jäänud aega näitama. Vagun saabus, uksed avanevad ja neli viiest tegelasest läheb ettevaatlikult vaguni uksest sisse. Viies (Druid) karjatab: "Idioodid - ronivad lohele otse suhu! Mina ei tule sisse!". Vaatamata kõikidele keelitustele jääb Druid enesele kindlaks ning uksed sulguvad ilma druidita pardal. Kohale jõudes selgub, et kõik on korras - ohtu ei ole ja vastuvõtukomiteegi ootamas. Arutatakse siis, et kuidas druid kohale saada ning otsustatakse, et Rogue läheb toob druidi ära. Astubki Rogue rongi ning tagasi alguspunkti poole sõites näeb, kuidas rong end seinaorba litsunud druidist mööda sõidab. Siinkohal tasub mainida, et sihtpunktis olnud tegelased on perroonilt sel hetkel lahkunud (mäletate - rong liigub siis, kui on sõitjaid perroonil või pardal). Kui rong kohale jõuab väljub Rogue rongist ning ootab üsna pikalt, et kas vagun hakkab liikuma, kuid midagi ei juhtu. Võtab siis julguse rindu ning hakkab jalgsi druidile järgi minema. Liikudes kiiremini kui druid, saab rogue tolle lõpuks kätte ning kuna druid on väga põikpäine ja keeldub rongile minema, otsustatakse teekond jalgsi ette võtta. Samal ajal mõtleb ülejäänud punt, et kuhu see rogue nii kauaks jääb ning otsustavad rongijaama vaatama minna. Astuvad perroonile.... ja näevad, et tunnelisuul asuv kell hakkab sekundeid lugema. Paari minuti pärast saabubki rong, mille esiots on punast läga täis ning latern puruks. Mõne aja pärast saabub tunnelist räsitud, kuid siiski elus druid ja seega tuvastab grupp, et pleki rongi esiklaasile on teinud rogue, kellest sai sellega teadaolevalt esimene ADD 3.5 karakter, kellel õnnestus surra jäädes metroos rongi alla.

Üldiselt oli see minu kui DM'i jaoks üks lahedamaid mänge, kuna nalja sai palju, kõik tegelased said võimaluse tõeliselt rolli mängida (ei mingeid lahinguid) ning mulle andis see maailm väga palju improvisatsioonivabadust.

Trvis,

Kriza
Kriza
Seikleja

EelmineJärgmine

Mine Üldine arutlus D&D teemadel

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll