Postitas Romendacil 22:52 18. Veebr 2006
Mina aga arvan, et kindlasti on nad suuremad levelid.
Igatahes üle kuue, seitsme. Gandalf ilmselt kõvasti üle kümne. Aragorn kah kümne ümber. Ta oli ikkagist suurim kangelane III ajastul (3000 aastat!)
Gimli kah. 42 Uruk-Haid tapetud Helmi Süvikus. Ja Uruk-Haid kindlalt tugevaman kui orkid, hobgoblinid, või gnollid. Ma pakuks lvl 3. + hea armor, relvad. Ja tower shield. Kui filmi uskuda. Ise sai ta vaid väikese kriimustuse pähe. Järeldus...
Legolas on isiklikult enamik Archer feate inspireerinud. +ta tappis ühe tuppetäie nooltega vähemalt 20 orki Helmi Süviku müüridelt tulistades. Ma ei julgeks üle 30 noole tuppe mahutuvuseks pakkuda. Üle kümne lvl kindlalt.
Ja Aragorn. Et tõestada tema kõrget levelik võtan raamatust lõigu, mis kirjeldab Pelennori väljade lahingu lõppu. Kuigi lahing oli kestnud terve päeva. Sellest umbes poole, võitles ka Aragorn, ei olnud tema kehal ainsatki haava lahingu lõpuks. Eomeril samuti mitte. Mitte ühtegi hitti. Kas see ei näita midagi? Ma ei usu et kõik Morguli hordid koosnesid lvl 1 orkidest, kõik Haradrimide leegionid, lvl 1 Warridest ja kõik poolorkid ja teised orkimoodi elukad lvl 1 commonerid. Ei need olid tugevad hordid. MIlles oli ka trolle. Nazgule ja teisi tugevaid tüüpe. Ja lahingu lõpuks polnud Aragorni kehal ainsatki haava, ainult väsimus. Järeldus...
Ja Gandalf. Vot tema on vist ikkagi epic tegelane. Millest eeldan? Balrogiga võitlusest. Deemon Balor on ilmselgelt inspireeritud Balrogist. Isegi nimedes on sarnasus. Mõlemad kannavad tulepiitsa ja mõõka, ning mõlemad leegitsevad. Ja Balor on lvl 20. Ja Gandalf oma hallil kujul võitis selle värdja. MIlline ta veel siis valgena oli? Siiski oli Gandalf Maia, ilmselt võimsaim keskmaa olend. Üle 20 lvl tema valgel kujul on vist hästi pakutud. Kui te hakkate nüüd plärama, et miks ta siis lahingutes wishi, time stoppi, maavärinat ja meteoorisadu ei kasutand, siis tuletan teile meelde, et Tolkieni maailmas oli maagia hoopiski teistsugune kui D&Ds. Hoopiski vaoshoitum ja rohkem vaimne jõud, kui loodusjõudude painutamine. Seal ei olnud maagiline duell mitte tulepallide lennutamine vaid üksteise silmadesse vahtimine ja võibolla millegi pomisemine, ilma nähtavate tagajärgedeta.
Boromir oli siiski ilmselt samuti võimsam. Siiski tappis ta raamatu kohaselt 20 Uruk-Haid, kes nagu ma eelsevalt väitsin on minu arvamuse kohaselt kindlalt lvl 3. Tapeti ta vibunoolte poolt. Mitte ühe vibulaskja poolt nagu filmis. Siiski kasutaksin ma raamatute quote. Vibuküttidest orke oli seal palju ja nad kõik tulistasid teda.
Siin nüüd peale seletusi, miks nii arvan, panen umbes, mida ma lvlites arvad LotRi tegelastest.
Aragorn: lvl 12-16
Legolas: lvl 11-14
Gimli. Lvl 10-13
Boromir: lvl 9-lvl 12
Gandalf hall: lvl 19-21
Gandalf valge: lvl 21-23
Eomer: lvl 10-14
Uruk hai: lvl 3.
Balrog: lvl 20
WiKi: lvl 16-18
Theoden: lvl 5-7
Eowin: lvl 4-5
Faramir: lvl 4-6
Nazguuuuul: lvl 8-10
Saruman: lvl 18-19-20
"Weak is only the one, who truns from the path, just as the road darkenes"
"Well I´m stubborn as these garbage bags, that time does not decay.
I´m jusn, but I´m still holding up this little white bouqeu."