Minu lemmiktegelased on Keevia ja Ario, minuloodud rassi kuuluvad kaks olendit. Sisuliselt neil on tiivad, mida nad võivad soovi korral panna kaduma ning juuste asemel suled. ''Rass'' polegi nende kohta kõige õigem sõna, sest nad on siiski inimesed, lihtsalt tiibadega (seetõttu kutsungi lihtsalt ''tiivulised inimesed'' või lühidalt ''tiivulised''). Nimelt tiivustati nad ühe maagi eksperimendi tulemusena. Esiteks Keevia, kellest sai eelmainitud maagi ustav teener (vaatas võlurile alt üles, otsekui oleks too jumal), hiljem Ario, kui Keevia oli pärast tuleõnnetust endale hunniku arme saanud ja paremast tiivast ilma jäänud. Neid kahte on hästi lõbus samas mängus kasutada, kuna nad täiendavad üksteist, samas ei saa nad omavahel eriti läbi, kuna nende iseloomud on väga vastakad.
Ario on väga lapsik, umbes 13 aastane, mitte küll julm, aga naudib (tema jaoks) sõbralikku nöökimist ja praktilisi nalju. Jutukas ning ääretult uudishimulik. Haritud, aga elutarkus puudub, inimeste suhtes usaldav.
Keevia on üle 20'e aastane, pisut kibestunud ja endassetõmbunud, eriti pärast lennuvõime kaotamist, Ariole ei tee ta viga vaid seetõttu, et tema isand ei luba ning raske lapsepõlve tõttu on tal kogu inimkonnasse (v.a. oma isandasse) negatiivne suhtumine.
No nii, ega nad tegelikuld DnD tegelased ei olegi, kasutan neid foorumi rollimängudes
Ma tean, et see on DnD teemaline foorum, aga mulle suht meeldib kirjutada ja see teema ju ON lemmik-rollimängutegelastest, seega oletan, et ega sellest midagi halvemaks ka ei lähe, kui ma siia natuke juttu kirjutan.
Keevia suurimateks vägitegudeks on ilmselt ainult noaga relvastatult deemonile kallale minek, mis lõppes sellega, et ta virutati valju raginaga vastu puud ja rünnakuks kasutatud nuga lennutati talle kätte. Samuti õnnestus tal ennast kord sisse rääkida seoses kõrtsmiku-mõrvaga, millega Ario hakkama sai, kuid millesse noormees ka ise segatud oli, aga tema heaks võib öelda, et sellele järgnenud piinamis-ülekuulamisele pidas ta hästi vastu.
Ario suurimateks vägitegudeks on ilmselt kõrtsmiku tapmine, teistele mängijatele tiivuliste olemasolu avaldamine, täiesti cluelessilt pedofiilist haldjaga kaasa jalutamine, eelmainitud haldja tapmine pärast seda, kui ta oli saanud tema juurest endale uued riided ning tüübi lootimine (= natuke raha ja üks maagiline raamat).
Kui nüüd nende vägitegusid vaadata, siis tundub, et Ariol, kui positiivse ellusuhtumisega elukogenematul isikul on olnud palju rohkem pahandusi, kui Keevial. Mnjah. ^^ Nad on ikkagi minu kukununnud.