Postitas Dister 17:58 12. Dets 2002
Aga mängumaailma tegelasele on seda asustavad kollid loomulik keskkond?
Nojah, see on ilmselt kahe otsaga asi. Kui DM on loonud mängu, mis on nagu suur värviline tsirkus, mille yhes nurgas jooksevad ringi trollid ja teises vampiirid, sekka paar lohet ka, siis muidugi...
Mina isiklikult selliseid mänge mängida ei armasta. Parandus: ma jälestan neid.
Minule meeldib näiteks järgmine tegelane: inimene. Ema: inimene. Isa: inimene. Elab: linnas. Kus kõik on inimesed. Ja siis läheb "seiklema."
Kui selline tegelane (kes ei ole muide sugugi vähe haritud, vaid selline nagu kõik teisedki seal inimeste linnas, välja arvatud ehk mõned endised rajaleidjad ja muud Targad) kohtab kasvõi mingit sellist neetud friiki nagu seda on päkapikk, imestab ta silmad peast. Suhtub temasse kahtlustavalt ja tema esimene mõte on, kas päkats teda äkki rynnata ei taha.
Mingitest kahe peaga KillMe-dest (põhjendage keegi mulle ära, kust nad tunud on, kui nad nii pahad on, miks neid siis juba ammu ära tapetud ei ole etc) ei hakka ma yldse rääkimagi.
Maailmad on kymneid kordi lahedamad kui nad on synged ja pimedad... Aga see on juba minu isiklik arvamus. Lihtsalt ma ei saa aru kuidas inimestel "you ma olen haldjas sa oled kääbik lähme seiklema saab äkki orce tappa" klishee yle ei viska.
Viimati muutis
Dister, 18:06 12. Dets 2002, muudetud 2 korda kokku.