Postitas higgins 23:05 5. Apr 2004
Rassid mida ma kunagi pole mänginud on poolhaldjas ja gnoom.
Poolorgi ja päkkariga on keerulisem lugu - nimelt on mu päkapikkude sõjajumalat Madkerri kummardav hull poolorgist võimsa habemega preester veendunud, et ta on päkapikk, ning on eriti varmas seda vastupidist väitjatele tõestama (viimases mängus jõi näiteks ühe päkkari laua alla..). Niisiis päkkarite liini olen ma ajanud küll, kuid mitte kunagi päkkari enda nahas. Isegi Kuldlohe Kõrtsist tuntud Linda polnud päris tavapärane päkapikk.
Hingelähedaseimad ja karakteritesse sobivaimad on mulle siiani olnud haldjad ja kääbikud. Esimesed enamasti rajaleidja, viimased maagi nahas. Tublisti on mängitud ka inimest, kuid seda põhiliselt päritolu rõhutamise eesmärgil (asiaadilaadsus jne).
Lemmikklassiks võikski lugeda rajaleidjat.. Vähem ka sortsu..
Druiidi ja preestriga on veidi vähe kogemusi, et põhjalikumalt sõna võtta.. Kuid üks reegel on senimaani paika pidanud.. Kui preester, siis sõjajumala(nna) preester..
Ei kujutaks iseend ära tüütamata mängimas aga paladini, kuid kes teab.. Samas Holy Warrior'i klass, mille üks alaliik paladin on.. See juba võibolla läheks.. Aga ainult võibolla..
Nüüd aga tuleb Higgins ja räägib, kuis Asjad Tegelikult On. - Payl