Postitas YnX 22:30 18. Okt 2004
Mulle jääb selline kahtlane mulje, et enamik eelpoolkirjutanutest ei ole korralikult D&D-d üldse mänginud, sest milline attiinimene nimetab d&d-d lauamänguks... ok võib-olla karsklastest mittesuitsetajate ja mittekofeiinikute kamp tõepoolest istub viisakalt laua ümber ja veeretab täringuid, aga no harilikult kandub asi ikka põrandale, sest laual lihtsalt ei ole ruumi kogu kraami tarvis, mis kuulub korraliku pela juurde (paberid, raamatud, veel pabereid, õlle-/energiajoogi-/limonaadipudelid, snäkipakid, tuhatoosid, suitsupakid, kohvi-/teetassid, natuke veel pabereid, hunnikutes täringuid, paar paberit lisaks juurde jne), see kõik lihtsalt ei mahu laua peale noh, oleme proovinud nii seda kui teistpidi, no ei saa kuidagi, küll kukub see maha, küll teine, siis lähevad asjad sassi ja... lõpuks mis on... kaos on :S
Mina pooldan terminit seltskondlik pliiatsi ja paberi (kustukas ka ehk, näpuga on nüri kõike maha nühkida, laiali läheb, üritasin, ei tulnud välja) rollimäng valikuliste aksessuaaridega... jupi sellest definitsioonist vist varastasin kelleltki, loodan, et kopiraiditud ei olnud...
P.S. Kui keegi kavatseb öelda, et see oli mõttetu post ning suunata mu tähelepanu teemale, kus juba varem asja üle arutleti, siis tean seda kõike juba;)
"Enne kui leiutati maamiinid, käisid naised meestest tagapool"