Postitas portugal 10:00 15. Apr 2010
Mida kuradit.... Esimese asjana naqu Bernard juba ütles, palun MITTE üldistada. Rakvere VG osakond on kaks aastat järjest rünnanud. Ja tahaks sellel aastal kaitsta. Ja ka meie jaoks Jüriöö ülestõus on olnud ja jääb mänguks mille point on: Vallutada/kaitsta kindlust. See on väga omanäoline mäng, enamik inimesi, kes minuga tulevad, tahavad seal linnust kaitsta. See väike osa, kes ei taha lahingusse(Suur osa neide). Nemad ma meelitasin sinna tutvuma Larpiga ja nende ülesanne oleks olnud lahingus haavatuid ravida. Kas ma pean nüüd neile kõigle ütlema, et sorri lubasin küll rahulikku ravitsemist kindluse taga, aga tegelikult peate te jooksma mööda metsa ja sõdima? Selle jutu point oli, et sellised formaadimuutused oleks KENA ja VIISAKAS teatada ette vähemalt pool aastat, sest ma kirjutasin Rakvere VG-le kaks projekti jüriöö tarvis. Nendes projektides oli kirjas, et me kaitseme kindlust. Nüüd ma pean hakkama veel neile seletama, miks me kindlust ei kaitsnud.
Kurat, mehed, tulge päev varem kohale, ehitage endale redelid, sillad, rambid, sebige endale inimesi, nähke vaeva. Kindlus ei võta ennast ise ära, ja paljalt tagumiku sügamine kindluse ees ka ei aita. Tuleb vaeva näha. Kui VG kindlust ründas, siis me tulime varem kohale, ehitasime, nägime vaeva, sebisime inimesi. Töötas, proovige ka.
Rakvere VG avaldab ühiselt suurt vastumeelsust sellise formaadimuutuse suhtes ja loodab, et meie vastased siiski võtavad südame rindu ja tõusevad ülesse.
Viimati muutis
portugal, 14:17 15. Apr 2010, muudetud 1 kord kokku.