[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Jüriöö 2010

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Jüriöö 2010

Siia postitame uudiseid

Moderaatorid: surra, Irve

Kasutaja avatar

Re: Jüriöö 2010

PostitusPostitas portugal 20:48 14. Apr 2010

Huvi pärast küsiks, kas kusagil on selline nimekiri ka, kus on kirjas, kes kindlust kaitsevad ning kes ründavad? Saaks aimu kui suurt vastasseisu on sellel aastal oodata. :D

Parimat F
portugal
Vanem õpipoiss

PostitusPostitas celecirion 22:26 14. Apr 2010

Noorik larpi kohta:
aga et see. mulle on mulje jäänud jutu järgi et seal on enamus suht vanad . ja siis seal on mingid karu tüübid ja värgid , noh mingi suur karu (või vana karu) ja nooo karu või midagi.
Ja üks teine neidis:
kamooon kõik meigivad Mütokal.
celecirion
Valguse hoidja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Bernard 2:30 15. Apr 2010

Austusega, Allan Bernard /55 632 698/

Bernard
Saladuste kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas portugal 10:00 15. Apr 2010

Mida kuradit.... Esimese asjana naqu Bernard juba ütles, palun MITTE üldistada. Rakvere VG osakond on kaks aastat järjest rünnanud. Ja tahaks sellel aastal kaitsta. Ja ka meie jaoks Jüriöö ülestõus on olnud ja jääb mänguks mille point on: Vallutada/kaitsta kindlust. See on väga omanäoline mäng, enamik inimesi, kes minuga tulevad, tahavad seal linnust kaitsta. See väike osa, kes ei taha lahingusse(Suur osa neide). Nemad ma meelitasin sinna tutvuma Larpiga ja nende ülesanne oleks olnud lahingus haavatuid ravida. Kas ma pean nüüd neile kõigle ütlema, et sorri lubasin küll rahulikku ravitsemist kindluse taga, aga tegelikult peate te jooksma mööda metsa ja sõdima? Selle jutu point oli, et sellised formaadimuutused oleks KENA ja VIISAKAS teatada ette vähemalt pool aastat, sest ma kirjutasin Rakvere VG-le kaks projekti jüriöö tarvis. Nendes projektides oli kirjas, et me kaitseme kindlust. Nüüd ma pean hakkama veel neile seletama, miks me kindlust ei kaitsnud.

Kurat, mehed, tulge päev varem kohale, ehitage endale redelid, sillad, rambid, sebige endale inimesi, nähke vaeva. Kindlus ei võta ennast ise ära, ja paljalt tagumiku sügamine kindluse ees ka ei aita. Tuleb vaeva näha. Kui VG kindlust ründas, siis me tulime varem kohale, ehitasime, nägime vaeva, sebisime inimesi. Töötas, proovige ka.

Rakvere VG avaldab ühiselt suurt vastumeelsust sellise formaadimuutuse suhtes ja loodab, et meie vastased siiski võtavad südame rindu ja tõusevad ülesse.
Viimati muutis portugal, 14:17 15. Apr 2010, muudetud 1 kord kokku.
portugal
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas chloe 13:36 15. Apr 2010

Vana skinhead õpetab noort
-Poju, kujuta ette,et jalutad metsas ja äkki ronib põõsast välja inimene,i melikult riides, naeratab, kaasas on kitarr ja käes on kepp. See on larpar ja jumal tehku nii, et sa teda hipiga segi ei ajaks...
chloe
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Sorontur 13:52 15. Apr 2010

Celecirion: üldiselt, kui ei meeldi - tee ise ja paremini. Konstruktiivne kriitika on üks asi, kuid igal korraldajal on oma formaat ja nägemus enda üritusest, Jüriöö puhul on selle fookuseks kujunenud linnus, ning oletatavasti suuresti Chloe mainitud põhjustel. Meenutan ka ise teatava nostalgiaga Pulmasid-Matuseid kui pikemaid lahingmänge, kuid nende puudumine on lahendatav lihtsalt uue ja omanäolise mängu(sarja) käivitamisega.
Sorontur
Lohede sõber

PostitusPostitas celecirion 20:38 15. Apr 2010

Kallid kaasvõitlejad!
Esiteks vabandan üldistamise pärast.

Olen Allani,Jaanuse ja Johanna tehnilist poolt käsitlevate mõtetega täitsa päri ja olen ise ka aastate jooksul palju uustulnukaid mängule vedanud ja saan kõigest täitsa aru.

Minu arusaamist mööda on igal aastal korraldatud pärast talge Rollimäng "Jüriöö ülestõus",mis tõesti on ehk vaikimisi seadistusega mäng,kus üks osapool on linnuses ja teine mitte. See,mis mängu jooksul juhtub on mängijate enda teha. (Elik mängu jooksul ei pruugi olla linnuse ründamist) Pole kohanud ,aga kusagil korraldajate poolt kirjutatut,et see on kindla peale linnuse vallutamise-kaitsmise mäng (ehk kusagil vanades kuulutustes tõesti on!). Suusõnalised lubamised või kokkulepped privaatkirjades on iseasi,millest mul aimugi ei ole.

Sõbrad,ärge saage minust valesti aru - ei tahtnud kellegagi tülli minna või otseseid vastuolusid tekitada. Lihtsalt pakkusin välja oma nägemuse,milleks ajendas mind kuulujutt,et sel aastal on ehk formaat teine ,milline võiks olla rollimäng "Jüriöö Ülestõus" ja seeläbi tekitada arutelu (mis mul õnnestus). (Kusjuures te tõite välja kõik minu pakutud variandi valupunktid ehk siis miks sellisena jüriööd korraldada ei saa.)
Üritasin panna ehk korraldajaid mõtlema,et võib olla ka mingi grupp inimesi,kes võiks tahta teistmoodi Jüriööd, või nagu pakuti : hoopis sellist formaati mänguseeriat,sest Jüriöö on ainuke mäng,mida võiks veel liigitada lahingmängu alla,kus ollakse ka IG. Pööripäev on ju rohkem sportlikule võitluspoolele pühendunud juba (rollimängu võib mängida,aga nõutav ei ole.). Iseasi kas praegu sellisele mänguseeriale turgu oleks, kas inimesi tuleks üldse sinna ja kas sellist ideed on üldse mõtet edasi arendada.
Noorik larpi kohta:
aga et see. mulle on mulje jäänud jutu järgi et seal on enamus suht vanad . ja siis seal on mingid karu tüübid ja värgid , noh mingi suur karu (või vana karu) ja nooo karu või midagi.
Ja üks teine neidis:
kamooon kõik meigivad Mütokal.
celecirion
Valguse hoidja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas portugal 21:08 15. Apr 2010

Minu meelest on see grupp inimesi, kes tahavad uut moodi jüriööd, on jäänud oma uute plaanidega päris hiljaks. Oleks pannud siis kohe kui kuulutus ilmus, oma uuenduslikud mõtted kõigile kiitmiseks ja laitmiseks foorumisse, siis ei oleks juu mul midagi kobiseda. Aga 8 päeva enne sellise ulatuse ja suurusega mängu algust nii trastilisi muudatusi teha on ilmselgelt LIIGA hilja. Samas ükski korraldaja ei ole asja kommenteerinud, eksisteerib siiski võimalus ja lootus, et kuulujutud on valeks osutunud.

Parimat F
portugal
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Bernard 22:06 15. Apr 2010

Seniste mängude korraldusmeeskonnas on linnuselahing ALATI plaanis olnud ja olnud kõikides aruteludes kesksel kohal, kuidas teha, mis selleni viib, millal algab, kes on kus, valgustus, ohutus, REF'ide asukohad jne. See kas ülestõus toimub või mitte pole kordagi kahtluse all olnud - tihti on isegi orienteeruvad alguskellaajad paika pandud. Ülestõus on ka üks võtmesündmusi mis meedia ja laiema avalikkuse tähelepanu on pälvinud - säherdune mass ühes kohas koos, on vaatemäng.

Mängija seisukohtast, kas saab kätt südamele pannes öelda, et mõni mängija on tõsimeeli tulnud mõnele jüriööle mõttega, et äkki linnuselahingut ei toimu?!

Väikeste gruppide taktikaline mäng pole midagi väga uudset. See on teada ja toimiv formaat (tehtud, nähtud nii pööripäeval kui sotahuutol). Pole väga vaatemänguline aga on kõigile tegevust ja võimalust pakkuv. Kui järgmisel aastal seda teed minnakse siis eks mina olen ikka kohal ja löömas. Lihtsalt isiklikult minu jaoks, ei seostu see Jüriööga niiväga kui massilahing linnuse all.
Austusega, Allan Bernard /55 632 698/

Bernard
Saladuste kaitsja

PostitusPostitas Funk 19:32 16. Apr 2010

Mina ja teised mu sõbrad tulevad sinna ikka, et toimub see, mida me oleme lootnud, ehk Kindluse vallutamine, ning KINLASTI oleks pidanud selle teema üles võtma varem.

Loodan, et jätkatakse algset kava, ning tuleb kindluse vallutamine ja kindlasti paljud arvavad sama.
Funk
Turist

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Heart 19:57 16. Apr 2010

Ma pean siinkohal ära mainima, et minu arust ei lepita Jüriöö alguses kokku, kumb leer võidab ;)
Seega ei saa asi üldse üksluine olla.

Ja tegelikult on ka nii, et Jüriööl on oma taust ja oma aura. Kes pole huvitatud, sinna ka ei roni. Nii lihtne see ongi tegelt.

(Vabandan, aga kuna mul on tsipa kiire, siis ma kirjutasin oma võtme ära ega jaksanud kõikide kommenteerijate asju läbi lugeda)

Taaselustamine on tore ja natuke rollimängu selle juures sedasi, kuidas asjad olid või mitte, on igati tervitatud :)
"...vahel helbena suudan Su juurdegi tulla ja Sa näed minust heledat und"
Heart
vändagängster

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Randiel 22:19 16. Apr 2010

Naiste emantsipatsioon, see sai alguse juba Vanas-Roomas: naised, kes mehi laua alla jõid, naised, kes gladiaatoritena võitlesid, naised, kes – nagu teatab Juvenalis – tundsid kirglikku himu protsessida.
Randiel
Rändlaulik

PostitusPostitas Pallando 8:43 19. Apr 2010

Pallando
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tagtag 21:23 20. Apr 2010

Kas seekord ka mingi jahimeeste majas ööbimine on?
The train, it is not moving. ~ Hercule Poirot
Tagtag
Rändlaulik

PostitusPostitas Funk 22:33 20. Apr 2010

Kas kindluse ründajad on munadega, ning ründavad?
Funk
Turist

EelmineJärgmine

Mine Uudised

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 19 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll