Tervitus teile, kõrtsilised!
Siin ma siis nüüd olen, Kuldmari, kes koos samadjahi ehk Eowyniga kinokülastuse pileteid tooma lähevad. Paistab, et natuke selgitusi on vaja jagada.
Kuna kinopiletid tulevad loodetavasti müügile siiski reedel, mitte laupäeval, siis nihkub kogu tellimistegevus päeva võrra ettepoole.. Mis tähendab seda, et Eowyn ootab kõigi rühmituste kõigilt esindajatelt ülekannet neljapäeva õhtuks või esindajaid kino ukse juurde reede hommikuks. Kurb küll, aga nii see on.
Kui on keegi üksiküritaja, kes kindlasti ka soovib tulla, isegi midagi kostüümilaadset selga panna seks puhuks, siis on teretulnud tema teavitus meili teel enne neljapäeva õhtupoolikut:
kuldmari@tolkien.ee. Kus soovin teada saada piletite arvu ja vastu saadan pangakonto numbri. Pilet maksab 110kr.
Teiseks üks ülioluline teadaanne kõigile, kes on segaduses ja seda edasi külvavad: kogu ürituste seeria alates rongkäigust enne filmi, jätkates kinokülastusega ja lõpetades jätkuütiusega tehases, on rangelt
kõigile fännidele, mitte mõni ühe või teise rühmituse esindajaile. Ei maksa end segadusse viia mõttest, et keegi on Keskmaa Ordust või KPSist või veel kuskilt mujalt. Me pingutame ühise eesmärgi nimel, jah, ja siin tuleb küll oma rühmituslikud egod maha suruda. Mida rohkem meid seal on, seda uhkem ju!
Saalis on eeldatavasti 514 kohta, kas keegi kardab, et jääb piletist ilma? Mõelge veelkord. Kostüüm võiks ju olla natukenegi temaatiline: muinasjutuline, võitluslik ja mida veel. Mina jätaks karmi talvepakase tingimustes küll napi nahkpesu paremaid (soojemaid) päevi ootama..