nüüd siis ülevaateks:
ürituse võib kuulutada õnnestunuks.(eile õhtune korraldajate koosviibimine andis hinnanguks (viiepalli süsteemis) kõva nelja plussi, sest alati on võimalik ka paremini- kuid muidu oli üllatavalt OK)
kohal oli umbkaudu 30 pealtvaatajat (koos korraldajatega oli saal poolenisti täis- seega oli mõnus olemine), kes pidasid edukalt vastu õhtuni ning näitasid välja suurt huvi läbitud teemade vastu. Olgugi, et huvilisi oleks võinud olla rohkem, me ei virise - need kes olid kohal olid ka tõsiselt aktiivsed.
Aitähh heale publikule.
Korraldajate suur hirm, et peale lõunapausi ei tule enam kedagi tagasi, õnneks ei realiseerunud. Peaaegu kõik(mõni üksik lahkus), kes tulid kohale, olid kohal ka õhtuni.
Kui keegi tahab vastu vaielda siis aga palun, aga minu arvates ( muidugi olin ma ka ise korraldaja ja seega vaatasin asja natuke teise nurga alt) igav see üritus ei olnud. Huvilisi tekkis nii larpi kui ka add valdkonda juurde ning varsti võib olla Pärnu Eesti rollimängu-maailmas juba täiesti arvestatav koht.
Me (e korraldajad) naersime, kui ürituse organiseerimise ajal pakkus kolledž välja idee teha üritus ka järgmisel aastal ja ülejärgmisel jne (siis tundus see natuke utoopiline). Nüüd, peale pärnu esimest Fantaasiapäeva, tundub see juba täiesti reaalne....
.... kohtume aasta pärast Pärnu kolledžis üritusel nimega Fantaasiapäev Vol 2