[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - 1. aprill: Dragon.ee liitub DELFI.ee-ga

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

1. aprill: Dragon.ee liitub DELFI.ee-ga

Siia postitame uudiseid

Moderaatorid: surra, Irve

Kasutaja avatar

1. aprill: Dragon.ee liitub DELFI.ee-ga

PostitusPostitas Irve 0:39 1. Apr 2003

Mõtlesin, et postitan siia ka:

Pressiteade

Juba paar nädalat kuluaarides toimunud läbirääkimiste tulemusena on Dragon.ee ja DELFI lõpuks suutnud jõuda üksmeelele ning meil on rõõm teatada peatselt aset leidvast Dragon.ee integreerimisest Eesti populaarseima uudisteportaaliga. DELFI keskkonda integreerumine on siiski pikaajaline protsess ning tulemusi on oodata alles järgmise nädala alguseks, mil hakkab tööle aadress ning mil on planeeritud Dragon.ee uue kujunduse avalikustamine, viimane on tarvilik paremaks sobivuseks DELFI portaali. Leping Olari Taali ning DELFI juhatuse vahel on juba allkirjastatud. "Oleme kõik väga põnevil, säärast võimalust ei pakuta iga päev!" kommenteeris liitumist Dragon.ee süda ja hing Surra kes on igapäevaelus tuntud kui Raul Kübarsepp. "Liitumise üheks otsesemaks tulemuseks on kindlasti suure hulga noorte huvitumine drägonist ning LARPist, leian et Eesti rollimängijatel on tarvis väärilist järelkasvu," lisas ta.

"Samas mina väga ei rõõmusta selle üle, et peame nüüd oma portaalis bännereid ning sponsorviiteid näitama," kommenteeris Irve. Samas avaldas ta headmeelt selle üle, et DELFI infrastruktuur lubab hakata pakkuma tasulist "võtmeliikme" teenust, mis annab lisaks liitumisel kingitavale Dragon.ee sümboolikaga T-särgile ka paremat ligipääsu foorumitesse ning samuti võimaluse valida omale eraldi tiitel eriliste teenete eest. Peale selle võimaldavad reklaamist ning uuest arendamisel olevast teenusest laekuvad tulud ilmselt tasuda ka serveriruumi ning moderaatorite töö. "Mina ise pooldan süsteemi, kus raha makstakse per moderatio ehk siis iga modereerimise eest," ütles Demon. "Ma tõesti ei viitsi iga päev mingite düsgraafide kirjavigu parandada."

Liitumine DELFIga kohustab Dragon.ee-d ka avama kõik foorumid külalistele. "See on väike hind säärase tähelepanu eest," arvas Surra.

"Foorumiliikmed suhtuvad liitumisse esialgu väikese skepsisega, kuid on kuulda olnud ka väga positiivseid ning toetavaid hääli," kommenteeris irve esmaspäeval pärast lepingutingimuste avalikustamist peetud pressikonverentsil olukorda.
Irve
paranoik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas dreampiller 2:34 1. Apr 2003

n_n
dreampiller
Foorumi RPG Mängujuht

PostitusPostitas oop 6:39 1. Apr 2003

KUI SEE NYYD NALI EI OLE...

Järgnevalt olen kuri. :1:
Kui keegi ennast alandatu ja solvatuna peaks tundma, on nad hoiatatud ning tekstist tulenevad psyyhilised ja/või fyysilised kahjud hyvitamisele ei kuulu.
Spoilers ahead.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1. Blind Guardiani tsiteerides (peast ja umbkaudu, kell kuus hommikul ning pärast kolme pudelit veini):
"A dark seed of evil is born."

Seda ma ytlesin siis ka, kui Stormbringeri variant d20-le tehti. Aeg on juba näidanud, kuivõrd mul õigus oli.

2. Jim Henson, "Sesame Street"i ja Muppetite isa, suri 1990. aastal nädalavahetusel enne seda, kui ta tahtis oma kompanii Disney'le myya. Surra? Sydames ei pista? Vererõhk korras? Sõiduteele astudes vasakule-paremale vaatad? Enne sööki käsi pesed?
Nunuh...!

3. Mis kuradi asi on "parem ligipääs foorumitele"? Kas iga emootiku asemel tuleb koju stripigörl või on jutt lihtsast, 24 korda ööpäevas ilmuvast paberväljaandest? Või saab võõra nime all kirjutada? Mida see õigupoolest tähendab?

4. Mis kuradit - "avama kõik foorumid kylalistele"?!? Et Vaese Payli ilmaehitusfoorum mattub mingite kuradi lasteaiapõgenike piiksumisse? Et foorumiRPG-des jääb DMidele puhtalt postfaktuaalne roll - saavad ainult paberirulliga sabas joosta ja pyhkida?

5. Mida tähendab "Liitumise üheks otsesemaks tulemuseks on kindlasti suure hulga noorte huvitumine drägonist ning LARPist, leian et Eesti rollimängijatel on tarvis väärilist järelkasvu"? Praegu on kõik kohad täis tegelasi, kes kaebavad, et tahaks hirmsasti mängima õppida, resp. DMindusega harjuda - ning ainus vastus on "võta sõpradega punt kokku ja tee ise". Ei tea, kuidas see huviliste arvu suurenemine asja parandab? Ei saa ma sellest uueaja mooduvärgist ja modernistlikust loogikast aru, tõepoolest mitte.

6. Mida tähendab "modereeringu eest maksmine"? Kumb systeem on - kas hakatakse yht kirjatykki kolm korda näppima või hypatakse igasse kirja sisse ja poetatakse kuhugi yks punkt? Olen korrektori ja toimetajana ikka suht kaua sebinud, aga selle peale pole veel tulnud, et komade pealt palka tahta. Maitse asi, muidugi, eks kompanii juhtkond tea paremini.

7. Nohhajah. Eks ma seda muidugi tean, et nagu tyypilses mudaski, toimub kogu elu võõral pinnal. Et kui ei meeldi, mine minema. Kyll tahtjaid leidub. Mis ma siis ikka virisen, eks elu näitab. Aga kui mu karjäär õnnetusekuulutajana jätkub sama edukalt nagu mõnelgi muul puhul on olnud, eks ma teen siis ka omad järeldused.

Ma väga loodan, et ma eksin.

Ja ma väga loodan, et siin Coca-Cola ja Big Maci myygiga tegelema ei hakata. Dragonburgeri nime all vms.
oop
Esimene Filosoof

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 8:00 1. Apr 2003

Mina olen poolt :)

Kuule Oop, ära nüüd ilmaasjata ka pahanda, minumeelest on uued kasutajad ainult Hea Asi.
Shadow
Saladuste kaitsja

PostitusPostitas oop 8:28 1. Apr 2003

Shadow, sa oled haige...
oop
Esimene Filosoof

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 8:41 1. Apr 2003

Mul on rohkem postitusi kui sul, niiet hoia mokk maas.
Shadow
Saladuste kaitsja

PostitusPostitas oop 8:42 1. Apr 2003

Olgu :oops:
oop
Esimene Filosoof

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Irve 9:04 1. Apr 2003

Irve
paranoik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Wyan of Bodach 9:32 1. Apr 2003

Ja see uudis ilmub meie ette millisel kuupäeval?????Et nagu naljapäev or something?
Wyan of Bodach
Rändur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Priist 9:42 1. Apr 2003

Priist taob peaga vastu lauda ja loodab, et esimene aprill päästab seekord dragoni säärasest saatusest...
Rollimängukeskus -
Priist
Uruguru

Kasutaja avatar

PostitusPostitas sippo 10:04 1. Apr 2003

:D :D :D :roll:
api kui tõsimeelseid meil siin ikka leidub:))
sippo
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas arlis 10:06 1. Apr 2003

Jaaa, ei noh, see samm on üsna loomulik ja loogiline. Ma olen juba ammu mõelnud, et sellise statistikaga lehekülg on kullaauk. Keda need väiksed bännerid ikka niiväga häirivad, samas loovad nad raha praktiliselt õhust!
Aga kellel meist raha siin jalaga segada on? Näiteks oleks meil oma sissetulek, poleks Näguripäevade bussiraha mitte 50 eek, vaid paremal juhul sõidaks liinil Tartu-Nõiamaja-Tartu väike drägonilogoga WW buss ja täitsa tasuta. Lisaks pakutaks reisil joovastavaid ja kosutavaid jooke ja seda TASUTA! Ja mis siis ka oleks, kui Otepää põrsa asemel oleks meil kõigil sõõgiks lõputus koguses MäkkToonalsi kotlette? Ja selleks peab tegema mida? Ainult üks kollane M esilehele tiirlema ja volaa!
Kahe käega poolt!
(pihud hoian ülespoole)
Mina olen kunstiharidusega inimene, mulle meeldivad ilusad inimesed ja noor inimene on ju ilus — loodus ongi loonud noored seepärast kauniks, et neid hoitaks, armastataks ja aidataks suureks kasvada!
arlis
Kartulimedali laureaat

PostitusPostitas Paganarh 10:17 1. Apr 2003

:roll:

Pilt
eh
Paganarh
Shamaan

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Marduk 10:37 1. Apr 2003

Ma ei usu t2na mitte midagi, isegi kui boss sisse tuleb ja ytleb et ma pean t88le hakkama :P Sogab :D
Marduk
Rändlaulik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 11:28 1. Apr 2003

Kui keegi seda postitust enne mahavõtmist näha jõuab, siis
mulle tundub, et Irve ja Demon on ennast tänaseks ära vahetanud :P :roll:
Shadow
Saladuste kaitsja

Järgmine

Mine Uudised

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist