(muljed jms)
nii, meie (viljandi) omad tulevad täna õhtul tagasi, aga mina & meie buss (koos bussjuhiga) jõudsime umbes 10 minutit tagasi Viljandi, sest nii oli vaja ja mul täna palju asju ees.. ühesõnaga, eile jõudsime sinna mingi 3 paiku või nii ja asusime kohe hoolega palke koorima - paul & seltsimehed õpetasid meile uusi nippe, mida me veel palgikoorimisest ei teadnud ja nii me seal siis toimetasime. uudistajaid käis palju - kohe nii palju, et mõtlesime, kas hiljem linnuses magamine on ikka hea mõte.. aga öösel seal õnneks turiste ja muid vennikesi ei käinud. umbes 1 - poole 2ni istusime lõkke ääres, tegime tuhakartuleid, liha, vorsti.. sai ka palju filosoofilist juttu räägitud - väga tore oli. kartsin küll, et külm hakkab, aga alles hommikul ärgates oli külm.. mina ja Siiri magasime magamiskottidega linnuses seal teisel korrusel keskel, kus see redel üles läheb, Kaja magas kõige üleval, siis üks magas telgis ja üks lõkke ääres. bussijuht magas bussis. (see oli nüüd see kõikse vajalikum info:))
igatahes, ülimalt meeldiv oli see õhtupoolik & hommikupoolik, nii palju, kui seda oli. ainult wc'd on .. natuke räiged.. metsa all on ohutum. : )