[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - fRPG: Jämejuhtme Kokkulangevused

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

fRPG: Jämejuhtme Kokkulangevused

Rollimängud üle Interneti foorumi kaudu

Moderaatorid: Payl, Golburk, Balor

Kasutaja avatar

PostitusPostitas tomz 0:20 9. Sept 2004

Teine odatra ei hakka jeblama. Ta istub ja vastab:

"See gnoom on kurjast. Ta on... on. Ta teeb... tahab... no ma ei oska sulle öelda. ja ma ei ole tatar."

Gnoom kukub arusaamatute sõnadega vaidlema. Kätega žestikuleerides. Selle käigus lendab roosa kreemikukkel tal käest Travisest 26cm kaugusele maha ja veereb veel ühe tiiru
---
Sergei jookseb vastu põõsast, Ja siis lendab inertsi jõul läbi põõsa rõngakujulisele väljakule, Pikali maha. Silmili.
--
Kirjutaja-ondatra tatsab rahuliku näoga, homokunni eirates, silt käes, gnoomi Travise, Händrju, jeblava ondatra ja istuva ondatra suunas.
Nägu muutub tähtsamaks.
...
tomz
Haldjate õpilane

PostitusPostitas inZtance 0:26 9. Sept 2004

//same shit, different day\\
inZtance
Õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas tomz 0:35 9. Sept 2004

Kirjutaja ondatra liigub paika. Travise ees. Ja ulatab talle sildi:

"See gnoom. Tema on, mina süüdistan, tema on. Tema on süüdi minu vara ihaldamises - tahab noh, minu urgu üle võtta. Loe. Toeta meid ja me anname sulle plangu ja pintsli ja värvi."

"AGA!! Minul on Häärber kodus. Toeta mind, oo, üllas kunstnik. Mul Suur sahver seal kodus. Häärberis. Seal rammus supp. Kukleid KUHJAGA. Jah. Sama suurega. Ja siis veel. Suitsuvorsti. Ja küpsis. Ja porgand. Ja.....spinat ja...........puukoort saab ka kui vaja."

Travisele tehti valik. Aga ta ei teadnud kumb oli tume pool. Kas üldse oli tume pool. Või olid mõlemad sinised? Või.. Punased?... Igastahes oli tal valikuvõimalus. Ta ei pidanud siiski ilmtingimata valima
...
tomz
Haldjate õpilane

PostitusPostitas inZtance 0:39 9. Sept 2004

Samas käib sähvatus.

Kui terve seltskond, kes lagendikul asusid, silmad lahti teevad, märkavad nad endi ees kahte rohukonna. Kaklemas. Üks nendest, väiksem, torkab oma pika limase keelega teisele ninaauku ning krooksub valjult. Seejärel teine haihtub.

Allesjäänud rohukonn silmitseb kõiki rahutult. Seejärel võtab ta sisse positsiooni.

Lahing on algamas!

OG! - Lahinguseisukord on nagu ühes teises foorumi RPG's .. üks postitus per kasutaja ning siis DM või coDM vastab.

Peale lahingut, olenevalt olukorrast, võib rollimine edasi minna.
inZtance
Õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas samwise 0:45 9. Sept 2004

Travis istub murul, kirub omaette vaikselt. Suitsetab sigaretti, rüüpab pläskust mingit märjukest ja ei tee mitteüldse välja sellest mis toimub.

Intelligendid ei kakle. Nad on intelligentsed.
totally tasteless emotions - http://emotions.juhe.ee
samwise
Valguse kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas tomz 0:45 9. Sept 2004

OG: Või kui keegi jätab pikalt vastamata täitsa, siis ta passib. Mõni teine kord

Sergei kisub maast mätta aga jääb lamama.
Kirjutaja-ondatra haarab pintsli
Istuja-ondatra hüppab püsti.
Gnoom kisub põuest roostes noa.

Jebla-ondatra jeblab edasi.
Viimati muutis tomz, 0:48 9. Sept 2004, muudetud 1 kord kokku.
...
tomz
Haldjate õpilane

PostitusPostitas inZtance 0:47 9. Sept 2004

HOMOKUNN!!! vajub vaikselt maha ning Travis tunnetab jälle, et ta on kiviga vestelnud. Või noh. Kivi temaga.

Händrju aga lükkab otsustavalt oma lilla tuka üle pea ning litsub rohukonna laiaks.

OG! - Lahing on läbi!
inZtance
Õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas tomz 0:50 9. Sept 2004

Sergei ei suuda kätt peatada ja viskab Händrjut mättaga. Händrju saab poriseks.
Gnoom peidab noa varrukasse ja loodab et seda ei nähtud.
...
tomz
Haldjate õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas samwise 0:54 9. Sept 2004

Travis lauseb vaikse, nukra, häidse häälega.

"Ära palun sega kirjanikku tema valus. Mind rõhub hetkel kogu maailma ängistus, ma piinlen, kuna neegrid Borleeras nälgivad ja surevad. Ma nutan sisemiselt, kuna kõik on nii halb. Kui sa sunniksid mind, vaest maailmateenrit, kirjutama või lausuma midagi, siis tuleks sellest ütlemata kurb lugu. Ma kannatan, ma kannatan, ma kannatan.. Ärge segage mind. Ma kannatan..."

Travis viskab ennast pikali, nägu morn. Ta jääb taevast vahtima. Väga süngeks on meie intelligent muutunud. On selgelt aru saada, et maailm tõesti valutab ta südames.
samwise
Valguse kaitsja

PostitusPostitas inZtance 0:58 9. Sept 2004

"Idiootsus!" vastab Händrju. "Kuid armas ja ilus ning väga sügava mõttega."Seejärel ta jookseb minema otse metsa väikese ringiga, kuna kivi aka HOMOKUNN!!! jääb talle ette.
inZtance
Õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Attila 8:30 9. Sept 2004

Pipartzzz! Mulzz on pipartzzz vajazzz!
,tuiskab kohale Shummi ja jääb udutompe vahtima. Sibul on tal juba kotis. Travist tundub talle kõige kahtlasem ja igaks juhuks annab mumm talle siraka.
"Onzz kellegilzzz mullezzz zibultzzz andazzz?"
Võimalus on üks miljonist, aga postitus võib siiski asja ette minna.
Attila
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas samwise 10:09 9. Sept 2004

"Assa vana mustsõstrapõõsa juureebe! Mis kuradi kommunist mind nüüd ründas???"

Travis vahib vihaselt enda ümber ringi. Pea liigub välkkiirelt.

"Ma nõuan selgitust. Intelligente kaitseb seadus! Näita ennast, oo vastik salvaja!"

Travis hakkab suraka saanud kohta kratsima.

*AIIAA*

Travis võtab tugeva lonksu oma pläskust. Kallab pisut haavapeale ka. Ühel hetkel ta silmab kivi, ei tee sellest välja, laseb silmadel edasi liikuda, silmab gnoomi, ja küsib:

"Noh, vanapoiss, sul pidavat midagi head-paremat söödavat olema, mul on ikkagist ju kõht tühi!"

Travis jääb pingsalt gnoomi jõllama.
samwise
Valguse kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Attila 12:09 9. Sept 2004

Kaz mazz ütlezinzzz Zibul? Eizzl Zibul mulzzz jubazzz onzz! Kazz keegizzz onzz mullezzz pipart andazzz!!!

OG! Kaz Travisele herolaks ei mõjugi või?
Võimalus on üks miljonist, aga postitus võib siiski asja ette minna.
Attila
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Henzu 15:46 9. Sept 2004

All characters appearing in this work are fictitious. Any resemblance to real persons, living or dead, is purely coincidental.
Henzu
Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas tomz 11:33 10. Sept 2004

Gnoom raputab jalga mida Uulo just limpsis ja tonksab toda kergelt. Seejärel aga pöördub malbe gnoominäoga Travise poole ja lausub malbe gnoomihäälega:
"Tõepoolest, härra kunstnik, mul häärberis on väga palju... Ikka kohe VÄGA palju head ja veel paremat. Ja veel-veel paremat ka. Söödavat. Kui sa tuleksid sinna, ma juhataks sind meeleldi, siis ma räägiksin ka mis deela (venekeelse aktsendiga sõna 'deela') on. Ja siis saaksid sa muidugi ka süüa."
Gnoom muidugi ei tea, et Travist süstiti ning et ta võibolla päris kõigest päris täpselt päris aru ei saanudki... Pöördub siis põgusalt mummi-Shummi poole ja küsib:
"Aga mida teeb üks endast lugupidav mesilane pipraga?"

////

Sergei hiilib kaarega gnoomi seja taha ja naeratab pahaendeliselt.... kuid siis tuleb talle meelde, ta pidi kõigepealt infot küsima. Vaatab siis küsivalt Uulo poole ja kõhatab valjult:
"KÖHöK-HÕK-KHÕMMM!!!" (Mille peale gnoom võpatab, sest ju ikkagi otse tema kõrva taga köhatati)
"Vabandust.. aga sa ju pidid olema roheline. Nugis.... Et aga.... noh.... kuida-siis.. noh... käkkki, ka.. keeratasss....?"

////

Ondatrad kogunevad kolmekesi kokku ühe ruudu peale ja ütlevad kahest suust:
"Kunstnik, ära lase ennast gnoomi ahvatlemisest ahvatleda... see oleks ülimalt ahvilik käitumine...."
Sergei jutu peale aga:
"Ei-ei-ei-ei... vaata. Sergei vist ja? Vaata. Sergei, vaata! Seal oli viga(kõrva talle sosistades edasi) Et meie oleme ondatrad, ma kogemata kirjutasin nugis mitte ondatra noh noh."

"AAaaaa....." Mõmiseb Sergei näoga Sergei.
...
tomz
Haldjate õpilane

EelmineJärgmine

Mine Foorumi rollimängud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll