DM: Veeretab omaette nurga taga täringuid, pomiseb midagi arusaamatut enda ette, teeb tükk aega näppudel arvutusi, krimpsutab nägu ja teatab siis:
"Vanal õnnestus kärbse kinnipüüdmine enam-vähem ilusti. Ka tiivad said eemaldatud ning pulgaliimiga (endale?) neid kahjustamata seljale kinnitatud,kuid kogu selle protsessi käigus suri kärbes tiibade eemaldamisel tekkinud vigastustesse."
Ondatra võtab autogrammi vastu, langetab pea ning ütleb härdalt:
"OO, ma tänan südamest. Auväärt Nobeli laureaadile võin ma alati pakkuda planku kirjutamiseks... ja pintslit ka"
Sergei katkestab kisendamise, jälgib, kuidas Uulo gnoomi ahistab, hõõrub käsi, tormab sinnapoole, põrkub aga tagasi HOMOKUNN!!!-i sarnase naisolevuse nägemisel, kogub end siis hetkega, lööb toda parema jalaga ja siis maandub Uulo kõrvale:
"Just! JUSST!! AHista gnoomi! Nii peabki! Seda väikest hälvikut!!"
Gnoom ärritub et teda hälvikuks kutsutakse, samas pelgab Uulot, sest see näeb tema meelest liiga võigas välja, kuid siis hakkab siiski rääkima (samal ajal edasi roomates):
"Ei noh, rotinõela ei maksa mulle torgata - vaata siis pole minust enam tolku ja ma ei saa kuidagi midagi teha enam.... aga kui sa hea laps oled siis ma annan sulle seda ja teist.... JA SINA SERGEI!. Ära ülba!"
Vehib siis selle käega mille varrukas on nuga ja kahjustab sergei vasakut saabast.