[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - LARP: "Saatuste ristteed" (08.11.2008 Viljandis)

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

LARP: "Saatuste ristteed" (08.11.2008 Viljandis)

Kõikide Maailmade Noorlarparite Kogunemiskoht

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Priist, Bernard, lendya, Trexxx, Dwar, juss, kuriboh

Kasutaja avatar

Re: LARP: "Saatuste ristteed" (08.11.2008 Viljandis)

PostitusPostitas Timmo 23:39 10. Nov 2008

Aga mina viitsisn.
Kiitus sellise pika teksti kirjutamise eest - mõnus oli lugeda, mäng tuli jälle silme ette :)
Timmo
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Himot 11:28 11. Nov 2008

Sama siin. Au ja austus neile, kes jõuavad ja viitsivad.

P.S. Ka järjele on mõeldud aga seda juba uue aastanumbri sees!
Himot
Õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Himot 17:38 11. Nov 2008

Teen meelega topeltposti, et teade inimesteni jõuaks ja uute postide all kajastuks.

Pildid siis osaliselt üleval. Esimesed on videokaameraga tehtud (0,9 mp :nike: ) seetõttu ka nende kesine kvaliteet. Ülejäänud panen siis kui jõuan!

http://www.vmg.vil.ee/album/index.php?cat=10019

P.S. mingi hetk teen väikese vidjuvilmi kah!
Himot
Õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas looom 20:10 11. Nov 2008

Põhimõtteliselt oli asi nii, et ma tulin mängule omasin kõiki ja siis lõi mu oma ihukaitsja mind maha...

Alustasin koos kahe ihukaitsja ja kahe orkist orjaga, orjad olid silmnähtavalt juhmis nagu orkid ikka ja ega ihukaitsjadki targemad polnud nii, et nagu tavaliselt jäi kogu mõtlemine minu teha. Algatuseks käisime me ringi ja ei leidnud kedagi teist üles, tõsi korra möödus meist küll mingi sauaga rändur kellele ma ihukaitsjatel piitsa anda käskisin. Kohtusime ka mehega kes tahtis mu orja ork Gorgrimi ära osta, kuna Gorgimit kasutan ma aga turniiridel siis ei läinud ta müügiks. Kaks korda sattusime kokku ka orkikarjaga, teine kord otsustasin neid rünnata aga nad jooksid ära. Lasin oma orkidest orjadele pidevalt piitsa anda, et nad aru saaks kuidas asi käib. Läksime üle silla mida orkid liikuvaks pidasid kuigi nad peale paari piitsahoopi enam nii ei arvanud. Lõpuks jõudsime ühte kõrtsi, plaanisin oma orke toita aga kuna koerasööki neil polnud siis jäi seekord ära. Leppisin kohaliku kaupmehega kokku et korraldame turniiri kus mu ori ork Gorgrim võitleb kahe inimese vastu. Muidugi võitis Gorgrim turniiri ja ma võitsin sellega 16 kuldmünti. Andsin orkidele üle mitme päeva süüa ja korraldasin veel ühe madina kus Gorgrim võitles naisork Sarfuga lasin kergeusklikel inimestel panused ära teha ja mainisin siis Gorgrimile et ta Sarful võita laseks. Teenisin selle väikese pettuse pealt veel raha. Seejärel müüsid kohalikud külaelanikud mulle orjaks ühe tüdruku(tõsiasi, et nad mult tüdruku hiljem nelja kordse hinnaga tagasi ostsid näitab kui lollid maainimesed olla võivad). Peagi selgus, et tüdruk oli tumm ja üritas igal võimalusel ära joosta. Mu poolearulistel ihukaitsjatel oli temaga palju tööd ja tal õnnestus nende käest oma kuus korda minema joosta. Lõpuks võtsin asja ise käsile ja sidusin ta korralikult kinni.
Kõvatasin natuke kõrtsi juures ja otsustasin koos ihukaitsjate ja orjadega ühe ringi teha, kohe kõrtsi lähedal nägin kampa orke kes valvasid mingit teeotsa. Kuna nad seda valvasid tekkis mul kohe tahtmine just sealt läbi minna ja nii ma tegingi, orkid läksid aupaklikult kõrvale ja hõivasid teeotsa mis oli esimese kõrval, kohe tekkis mul aga tahtmine läbida jälle seda teeotsa mille ees olid orkid... Kiusasin neid niimodi natuke kuid tüdinesin peagi. Sel hetkel tulid minu juurde külaelanikud kes tahtsid oma kaupa tagasi osta ma usun, et nad olid natuke üllatunud kui pakkusin kaks korda kõrgemat hinda kui see mille eest nad tüdruku mulle müünud olid. Lõpuks suutsin ajada asja niikaugele et nad maksid neljakordse hinna. Samal ajal möödus meist üks päkapikk kellelt pressisin välja terve kuldna ähvardades ta muidu haldjate kätte viia. Varsti peale seda soovis üks mees Gorgrimi ära osta, pakkusin enda arust küll absurdselt kõrge hinna kuid ta ostis Gorgrimi ikkagi 13 kuldna eest ära.
Mõne aja pärast möödusin koos oma kambaga ühest külaelanikust kes tumma tüdruku tagasi oli ostnud, küsisin talt kuidas kaup meeldis kuid kuna ta andis vaid ebmääraseid vastuseid sattusin vihahoogu ja tapsin ta maha. Tapatöö tehtud läksin tagasi kõrtsi ja hankisin omale uued orjad. Üks neist puikles jubedasti vastu ja ma ei saanud teda enne vaigistada kui olin talle oma keebi üle pea tõmmanud nii, et ta joosta ei näinud. Vabanesin ebameeldivast orjast kiiresti kuigi veidi madala hinna eest. Tumm tüdruk ehk mu endine ori oli järsku kõnevõime saanud ja ostis mult kolme kuldna eest naisork Sarfu ja laenas mult mõõka. Nagu selgus siis laenas ta mõõka, et Sarfu maha tappa, kuid kui ta mulle mõõka tagasi andma hakkas lõin ta uimaseks ja muutsin uuesti orjaks. Seekord ta enam nii hullumeelselt põgeneda ei üritanud võimalik, et koos kõnevõimega oli ka mõistus koju tulnud.
Peagi aga levisid kuuldused, et kuskil kivi juures käib madin. Lubasin orjad vabaks lasta kui nad minu poolel võitlevad ja nii saigi. Loivasime lahingupaigale ja sööstsime väga vaprasti lahingusse, üks mu endistest orjadest suutis mind reeturlikult selga lüüa ja siis lamasin maas ja ootasin, et haavad mille mu ihukaitsja oli kinni sidunud paraneksid. End natuke paremini tundes tõusin üles ja otsustasin mõned vaenlased maha tappa... Nagu mõne hetke pärast selgus siis seesama ihukaitsja kes oli mu haavad sidunud lõi mulle reeturlikult noa selga, hiljem sain teada, et ma olin ta vanemad orjastanud vms vaimukat teinud.
Peale mängu oma rahakukrut ülevaadates selgus, et olin end orjadega püstirikkaks kaubelnud, kokku oli 62 kuldnat.

Ma arvan, et suur osa jutust jäi välja kuna ma lihtsalt ei mäleta midagi ja veel umbes pool jäi välja sest mulle tuli alles praegu meelde ja ma ei viitsi enam kirjutada....
Dont forget kids, the bigger your postcount, the bigger your penis is!
looom
Manatark

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tagtag 20:33 11. Nov 2008

Annan tead a mida tegi ork Ashkar
päeva alguses olime me oma suure ja austatud pääliku Trha Var'i seltsis ja marssisime läbi mägede, meid oli Viis, Mina, rebasenahk, karvane ja suleline, viimast kutsusin ma lihtsalt "travak ta" ehk siis "jää vait idioot" me kõndisime üle ühe lagendiku ja ühe vana lagunenud müüritüki juurde jõudes nägime, et mägedest allapoole on küla. Me lootsime et nad meid ei märka ja hoidsime pead varjus.
Varsti nägime mingit musta riietunud jõuku, aga nad ei märganud meid .lagendikul kuulsime pillimängu ja tahtsime pillimehega juttu puhuda aga too pani plehku! Ei tea kas oleme liiga koledad või? Igatahes jooksis ta küla poole.
Me siis loobusime tagaajamisest ja ronisime mägedes. siis lonkisime edasi kuni kohtusime nende mustate tüüpidega, nad olid mingi bande kus olid 2 orki (mingi uus tõug) ja 3 meest. Üks oli kuidagi lühike, mingi päkapikk vist aga habet polnd, teine pikk ja vibalik ja kolmas normaalne inimene. Me rääkisime seal siis, aga kuna meie orkidega kakelda ei soovinud siis nad tõmbasid uttu.
Me isegi ei rünnanud neid kuna neid oli palju ja mingi meesork oli nagu meelega ahelates. Siis me lonkisime ringi ja trehvasime nende kambaga veel paar korda ja ,vahepeal oli Trha Var kuskile läinud, ükskord nad isegi ründasid meid, aga me jalutasime minema.
Me peitsime end müüri külje all ja mäeveerul kust nägime ühte päkapikku kes jälgis ilmselt musti tüüpa ja siis jooksis ära. Kaugemal märkasin ma et keski rõngasrüüs mees jalutab teisel mäel, inimesekeelse kutsumise peale tuli ta meie juurde ja rääkis et need mustad tüübid on tema küla maha põletanud ja nüüd imbub nende seltskonda ja tapab pealiku. Mingi sepp oli. Me lasime tal minna ja ise nägime varsti oma pealikku ja ühinesime temaga ja ta käskis meil külast üks inimne vangi saada niiet me kedagi ei tapa. Siis me tuiasime ringi kohtusime haldjatega aga neid oli palju niiet jätsime nad söömata ja kui me lõpuks (siis juba koos Trha Var'iga ) saimegi ühe kätte ja ohverdasime ta, siis me jäime teda valvama ja tulid need mustad kutid, aa ja me leidsime kõrtsi ka üles, ja me seletasime et oleme neetud, kuna mingit hookuspookust tehti ja laipa ei tohtinud ära süüa. Need orkid siis mängisid laibaga ja tundus et päris lõbus oli aga ei tohtind reeta et me ei ole tegelikult neetud, siis läks palju aega mööda millest mäletan vähe kuna kõrtsist sai korraliku toobi mõdu, siis osteti millalgi see meesork vabaks ja siis naisork keda kohe rünnati nii ma siis sdusin talle kaltsu ümber et päris ära ei kärvaks sest orkiliha pole maitsev ja sellepärast surema ei pea et ork oled.
Lõpus tuli suur lahing kus minule kohe suured haavad löödi ja mind hetkeks maha koksati aga siis pimestas mind raev ja sain elujõudu juurde ja raiusin oma mõõgaga haldjate seas, kuni midagi karjuti ja mina kivi juurde jooksin ja surnult kokku vajusin.

Siit on kõvasti asju puudu sest mul on SITT mälu
aga nii seda mäletan mina
The train, it is not moving. ~ Hercule Poirot
Tagtag
Rändlaulik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas kuujapuu 21:50 11. Nov 2008

Meistri kroonika

Peale pikka rändamist jõudsin Sünklaande. Kõndisin mööda teed kuni kohtasin mingit rändurite salka ( 3inimest 2orki), nad nägid piisavalt mõttetud välja, et nendega mitte isegi vestlust alustada. Kõndides edasi tabas mind valulik nägemus. Ma nägin kindlust, päkapikke, loitsuraamatut ja sõda. Edasi kõndides jõudsin kõrtsi. Kõrtsmik oli lahke ja heatahtlik kuid mulle erilist infot ta jagada ei osanud. Oma teed jätkates nägin metshaldjaid ja päkapikke. Päkapikkudel polnud minu vastu midagi, kuid metshaldjad suhtusid minusse kahtlustavalt. Paar kiirelt kohapeal mõeldud valet, et endas võimalikult hädise maagi mulje jätta ning nende suhtumine minusse oli palju parem. Meie seltskonnaga liitus orkist maag. Metshaldjate näost oli näha kuidas nad orke põlgavad. Järjekordne valulik nägemus tänu millele omandasin ka uue loitsu. Suutsin haldjaid veenma, et olen tõsiselt haige ja läksin orkiga juttu puhuma. Selgus, et ta on Morgothi teener ja leidsin, et ta võib mulle kasuks tulla. Otsustasin nii oma usalduse näitamiseks orkile teene teha ja ühe inimhinge ohverduseks muretseda. Läksin kõrtsi valisin kõige naiivsema inimese näo välja väike vale ja sain ta ilusti sillale saadetud. Seejärel ütlesin orkile, et ta kaasa mängiks. Võtsin orki saua ühte käte ja enda oma teise ning hakkasin nö võlusõnu manama. Olles tüdrukule piisavalt lähedal uimastasin ta. Seejärel viisime läbi ohverduse. Kuid siis kõige ebasobivamal ajal kui olin täielikult orkidele selja pööranud see juhtus nimelt orkimaag lausus minu peale loitsu misjärel olin tema käsutuses järgnevad 15min.Ta sundis mind andma ära oma pilli ja haldjakuninga tema juurde tooma. Suundusin siis kõrtsi kus asus haldjakuningas. Kõigepealt üritasin jutuga haldjakuningat sinna saada kuna see ei õnnestunud mõtlesin, et ma õige lükkan ta sinna aga nagu selgus siis tema oli tugevam ja mul teda kohapealt liigutada ei õnnestunud. Loits murdus. Asusin paanikas oma pilli otsima, kuid keegi ei teadnud sellest midagi. Jälle üks valulik nägemus ja uus loits. Mõtlesin, et "Tshillin" veidi kõrtsis. Kuulasin kuidas üks mees räägin Meistrist(kui vägev ja võimas ta on jne...)
Võtsin liha ja mõdu ning "nautisin elu". See järel otsustati sellele orkimaagile lõpp peale teha ja ma liikusin hetkel "heade" poolel kaasa. Kui läks lahinguks siis algul peitsin ennast puu taha
ja kui keegi juhtus mööduma sai talle oma öeldud. Nägin kohta kus oli nii 3-5 langenut ja loitsisin musta udu. Kahjuks aga kõik mu käsilased peale emase orki said surma, aga kuna keegi teine ei kuulnud/näinud musta udu siis pääsesime koos orkiga karistuseta ning terve nahaga.
kuujapuu
Õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas tave 21:32 12. Nov 2008

Orkid olid orkide kohta väga arad :P Kohe kui paar kõvemat sõna ütlesid või oma saua nende poole suunasid hakkasid põdema...
tave
Seikleja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Cercolus 16:23 13. Nov 2008

:)
Viimati muutis Cercolus, 23:31 17. Mär 2014, muudetud 1 kord kokku.
Mu maa on minu hiie koda.
Cercolus
Asjatundja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tagtag 16:37 14. Nov 2008

probleem oli selles et need orkid ilgelt kartsid haldjaid ja loomulikult loooma
The train, it is not moving. ~ Hercule Poirot
Tagtag
Rändlaulik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Cercolus 0:26 15. Nov 2008

:)
Viimati muutis Cercolus, 23:31 17. Mär 2014, muudetud 1 kord kokku.
Mu maa on minu hiie koda.
Cercolus
Asjatundja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas janmarkus30 12:32 16. Nov 2008

AI krt oleks ka pidand tulema. 8-)
janmarkus30
Meister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Himot 22:47 16. Nov 2008

Himot
Õpipoiss

Eelmine

Mine Noorte larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll