Ma arvan, et see võis isegi tore mäng olla ja mul on isegi kahju, et me lõpuni ei olnud.
Njah, see et Mialee tundis end halvasti ja pidi juba enne mängu algust kaduma, tekitas meie kambale natuke probleeme... ja teadmine, et ta peab haigena üksinda maja ja sauna kütma ei olnud just meeldiv mõte, nii et me plaanisime nagunii poole mängu ajal ära minna
Aga see, et kõik meie alvendid viis minutit enne mängu algust maha löödi, oli üpriski nõme ja koos Mialeega põhjus, miks me nii vara lahkusime. Ma saaks veel aru, kui seda teeksid piiksud, aga kogenud rollimängijad, kes otsustasid lihtsalt rassistid olla... Ma ei ole vihane ega midagi, ärge valesti aru saage, ma leian lihtsalt, et see on natuke nagu nõme ja mul on kahju sellest ajast, mis me veetsime oma tegelasi tehes ja oma kampa luues. Sama hästi oleks me võinud ilma rollideta kohale minna ja lihtsalt öelda, et me ei ole inimeste rassist, tulemus oleks sama olnud ja vaeva palju vähem.
Ma tahtsin igatahes lihtsalt mängujuhtidele selgitada, miks me nii vara lahkusime, et nad ei arvaks, et asi oli nende mängus või midagi. Ja ma just tegin seda. Yay.
Ma loodan, et kõigil oli lõbus, sest pärast meie surma ei olnud kurjadel paladinidel ilmselt enam põhjust kedagi lambist tapma hakata.
Ja ma loodan, et nad vallandasid oma piinameistri pärast seda, kui ta ladus oma piinariistad täie teadvuse juures oleva ja kinnisidumata ohvri kõrvale. Ma arvan, et see, kui nende ohver haaras sealt ühe noa ja pussitas oma vastaseid mitu korda, pärast seda, kui talle kinnitati, et teda tahetakse mingil segasel hukata, ei oleks siis enam tohtinud tulla üllatusena
Vox clamantis in deserto...